Jump to content

Komisaru

Inactive
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Komisaru

  1. Eu nu am putut afla prea multe aseara , poate seara urmatoare e cu noroc .

    :)) epic

    cum sa te dezvalui asa din prima ? ori esti paralel cu jocul ori mafiot :)

    ai mai jucat deci teoretic ai avea ceva experienta....

    Votez kENNyyy

    un medic la mine la noapte va rog...

    Eu cred ca incearca sa-si construiasca o imagine de politist pentru a ascunde un rol negativ, sau poate chiar n-are nici o treaba cu jocul.

    Il votez pentru ca oricum s-ar sa-l arda mafiotii la noapte!

    votezz kenny

  2. Pai normal ca te-am omorat pentru ca incepusei sa joci un rol de sef pe acolo; " Nu avem ce face decat sa-l spargem pe ala" " Pierdem aiurea noaptea, Hai sa votam" etc. Tu erai primul pe lista, dar n-a mers forumul , cei care au organizat s-au incurcat in tinte, asa ca am schimbat pe edy.APoi ai urmat tu. Aveam de mult timp un glont in sertar cu numele tau pe el. Pe lucian l-am scos pentru ca e un baiat inteligent si mi-ar fi pus probleme mai tarziu indiferent de rolul sau. Ma rog, au urmat si ceilalti cu roluri smechere si pozitive mai tarziu. Am jucat excelent cu lexa alaturi si am fi castigat jocul fara probleme, chiar si fara lexa jocul era al mafiei daca nu se intampla ce s-a intamplat.

    si cu mine ce-ai avut? :(

    Frate, frate da' branza e pe bani :D

    Oricum , Lexa a facut treaba murdara.Are mult sange rece! :crazy:

  3. Pai normal ca te-am omorat pentru ca incepusei sa joci un rol de sef pe acolo; " Nu avem ce face decat sa-l spargem pe ala" " Pierdem aiurea noaptea, Hai sa votam" etc. Tu erai primul pe lista, dar n-a mers forumul , cei care au organizat s-au incurcat in tinte, asa ca am schimbat pe edy.APoi ai urmat tu. Aveam de mult timp un glont in sertar cu numele tau pe el. Pe lucian l-am scos pentru ca e un baiat inteligent si mi-ar fi pus probleme mai tarziu indiferent de rolul sau. Ma rog, au urmat si ceilalti cu roluri smechere si pozitive mai tarziu. Am jucat excelent cu lexa alaturi si am fi castigat jocul fara probleme, chiar si fara lexa jocul era al mafiei daca nu se intampla ce s-a intamplat.

  4. Nu prietene, mclyn, adica celine, a inceput sa pise ochii pe la andix ca n-o bag in seama si nu-i cer parerea la vot.Si daca nu-i cer parerea la vot, ce? Stau dupa ea sa-mi raspunda dupa 7 ani la pm-uri?!De fapt fusese pedepsita pentru tradare, adica a votat tot un mafiot. Nu stiu cum se procedeaza prin alte mafii, dar in clanul meu nu exista tradare! Pai fratele meu, eu sunt nasul, am drept de veto, daca eu zic ca trebuie procedat intr-un fel, pai asa facem. Ei,dracia dracului!

    Supararea mare a fost ca eu i-am spus lui andix ca-l omoram pe kenny, si asta n-a vrut sa ia in considerare si eu m-am enervat!

    get a life asshole

    Hai nu-ti mai baga degetul in cur, si apoi in gura, ca sa ma impresionezi pe mine!

  5. Nu prietene, mclyn, adica celine, a inceput sa pise ochii pe la andix ca n-o bag in seama si nu-i cer parerea la vot.Si daca nu-i cer parerea la vot, ce? Stau dupa ea sa-mi raspunda dupa 7 ani la pm-uri?!De fapt fusese pedepsita pentru tradare, adica a votat tot un mafiot. Nu stiu cum se procedeaza prin alte mafii, dar in clanul meu nu exista tradare! Pai fratele meu, eu sunt nasul, am drept de veto, daca eu zic ca trebuie procedat intr-un fel, pai asa facem. Ei,dracia dracului!

    Supararea mare a fost ca eu i-am spus lui andix ca-l omoram pe kenny, si asta n-a vrut sa ia in considerare si eu m-am enervat!

  6. Eu sunt nasul.

    Impreuna cu lexa i-am omorat pe lucian, edy,dark....., memeorex si ceilalti politisti . Jocul asta ar fi fost castigat de mafie, dar se pare ca a intervenit o problema asa ca am decis sa renunt. O vizita la biserica m-a facut sa-mi dau seama ca meseria de mafiot ma va trimite in fundul iadului!

    Eu si cu mclyn suntem singurii mafioti ramasi in viata. Asa ca stiti ce aveti de facut.

  7. pai, eu am cam inteles. diseara o sa ma atace mafia aia rea :( pentru a pune in spatele nevinovatului de tine totul? Da, bine ca ne lamurisi.

    Eu cred ca este destul de clar. Am impresia ca wanksta si rapture sunt singurii mafioti ramasi in viata.

    Deci ; memorex il acuza pe rapture si este omorat. Rapture se agita pe forum ca cica el n-ar fi fost atat de prost incat sa-l omoare, memorex stia de la inceput ca este murdar, dar cred ca si-a schimbat votul fiindca majoritatea au votat alexa si putea fi luat in vizor.

    Wanksta ma acuza pe mine si memorx cum ca am fi mafioti. Memorex e politist. Alexa strange toate voturile necesare pentru linsare si dintr-o data apare si "bunul" wanksta care voteaza alexa chair daca votul lui nu mai conta. Sa fie rapture si wanksta in aceeasi gasca cu alexa?

    kenny; cum ai ajuns la concluzia asta?

  8. Prietene rapture,eu zic sa o lasi mai moale.Eu cred ca tu l-ai omorat pe memorex , doar asa ai fi putut veni cu argemente precum cel de sus : " Pai cum domne sa-l omor eu pe cel care m-a propus la vot? Pai nu cadeam de prost?" Cred ca l-ai omorat pentru ca ai fi scapat de un politist ce te-a acuzat, ca sa te dai a doua zi alba ca zapada ca n-ai nici o vina si ca nu esti atat de fraier incat sa-l omori pe principalul tau inamic. Esti tare smecher! Incerci sa impusti doi iepuri dintr-un foc

  9. Are dreptate fail. Faceti o mare greseala, nu cred ca are rost sa ma scoateti pe mine doar pentru ca suntem pe ultima suta de metri. Scoateti un om bun, iar mafia ramane si omoara in continuare.

    Treaba voastra!

    [

    crezi ca se mai strang 4 voturi impotriva lui rapture ?

    Eu cred ca da

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...