Jump to content

V3n0m80

Inactive
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by V3n0m80

  1. Papi,

     

    Ai uitat de Summoner.

    Ideea este bună, dar jucătorii de top (cu câteva excepții) care ”folosesc” anumite bug-uri sau setări greșite descoperite ”în timpul real al gameplay-ului” (cum spunea Urechilă) sau în beta test :co-NAWAK:nu vor activa pe acest test server. Ei se ”luptă” să te depășească în clasament :lm-haha:. Ai uitat că Linkmania e un server românesc, iar românii sunt ”magicieni”. Au o plăcere sadică în a folosi ”trucuri” și iluzii pe principiul: Dragii mei, nu e ceea ce credeți voi. E ceea ce va spun eu că este. Hoțul care nu e prins e negustor cinstit.

    Eu spun că se pot descoperi ”gândăceii” și pe acest server, iar prin ianuarie, când zăpada e cât piciorul țapului, să se dea un reset la d.b. Marea problemă este alta. Sunt tehnocrații...pardon...tehnicienii suficient de mulți și de ”orientați spre problemă” pentru a scăpa serverul de ”paraziți” sau belesc :co-TRUCDEOUF: toată ziua la Față-n buci..pardon..Facebook, încercând să-și exprime ideile ”strălucite”? Sau era sucite? Nu mai știu.

    P.S: Ai uitat de ipochimenii semidocți, care atunci când descoperă ”un gândăcel”, nu dispun de capacitatea lingvistică necesară pentru a-i face pe admini / tehnicieni să înțeleagă problema. Nu toată lumea înțelege klingoniana. Rezultatul: O ceartă cu adminii.

    Concluzie: De ce avem nevoie de al doilea server? E ”distracție” mare și aici. Numai dragoste și armonie asezonată cu praf de stele...verzi :co-RAGE:

    Unii ”monarhiști” au capacitatea de a vedea unicorni și de a le priza flatulența. Trăiască regele!..în culorile curcubeului.

    • Upvote 2
  2. Hai că eşti simpatic! Toată lumea se plânge de setările "greşite" făcute la RF, BK, Summ. De bug-uri, "piaţă" monopolizată şi câte şi mai câte, iar voi doi (Dumnezeu şi magaia) vă plângeţi de nesimţire? Spuneţi că este un joc PvP, dar vreţi cât mai multe restricţii de PK, eventual să se interzică complet. PK-ul să fie admis numai în event-urile de duel.

    Mă faci nesimţit pentru că mi-a venit o idee "legală" sau la limita legalităţii în timp ce citeam elucubraţiile debitate de magaia? Nici măcar nu am folosit această idee. Abia mi-a "străpuns" scăfârlia, dar văzând persoane "plângăcioase", aşa ca tine, cred că am să o pun în aplicare.

    Conaţionalule, tu realizezi că MU este un joc? Tu ştii că viaţa, în general, este o luptă de supravieţuire şi doar aceia care gândesc reuşesc? Probabil că eşti prea tânăr şi încă nu te-ai lovit de problemele vieţii. Încă eşti "sponsorizat" de mămica şi tăticu, dar îţi garantez că mai târziu ai să ajungi la aceeaşi concluzie.

    Se pare că nu ai auzit de celebrele proverbe:

    Viaţa e o junglă. Ori ucizi, ori eşti ucis.

    Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în traistă.

    P.S. Învăţaţi să gândiţi nu să vă plângeţi toată ziua! S-a terminat cu "Puie Monta!" şi "Jos comuniştii!" Mergeţi mai departe! Depăşiţi momentul!

    Cât despre joc, cine vă opreşte să vă faceţi propriile strategii "legale"? Pardon. Am dorit să scriu "nesimţite".:lm-grimace:

    A! Am uitat! Voi vreţi mură-n gură. Să vină PapiMG şi să vă spună "secretul succesului". De ce să fie numai el pe primul loc şi voi nu? "Liberté, égalité, fraternité" Trăiască democraţia! Trăiască monarhia!. Scuze! Cu monarhia era altul.:gu_56:

    • Upvote 1
  3.  

    Re

     

     In primul rând, era o sugestie, nu o plangere, pentru ca din punctul meu de vedere, nu mi se pare corect sa ti iei pk, de la un ofticos doar ca ai ajuns pe harta înaintea lui. In al doilea rând problemele mele de gramatica au si ele motivul lor, ceea ce nu te priveste pe tine, iar in al treilea rând mersi de sugestia cu tovarasu la golden. Chem si eu tot guildu, cand incepe invazia, unu se duce inainte, restul rup tot ce intra si ce iese. Cheers 

     

    PS: Incearca sa nu mai fii asa arogant si cand mai dai sugesti asigurate ca ai inteles regulamentul (

     

    NU ajutați (nici dacă vi s-a solicitat acest lucru) la omorârea goldenilor. În caz de reclamație nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

     

    Un jucător (party) nu poate ataca doi sau mai mulți goldeni simultan.) asta daca nu l-am inteles eu gresit.

     

    Tu ai înțeles greșit. Eu ”fac invazia”, amicul (ce nu poate fi dovedit prin print screen-uri) iți dă PK. El nu atacă ”goldenii”, doar pe tine și alții ce se plimbă prin zonă. Stă cu ”zoom”-ul la maxim și când te vede vine în ”întâmpinarea” ta pentru a te ”întreba de sănătate”. Eu, care ”mă joc” cu goldenul nu apar în print screen-ul tău de PK. Știi tu ce fac după invazie cu bok-urile? Cum poți dovedi că sunt ”în cârdășie” cu el? Poate e un ”plimbăreț” așa ca tine.

     

    P.S: Citește cu atenție ce am scris anterior și ”asigurate ca ai inteles regulamentul” sau că știi să scrii corect în limba română. Din câte știu eu, corect se scrie: asigură-te .... că te-ai asigurat. :lm-grimace:

  4.  

     

     

    Buna ziua, 

     

     

     

      As dorii, daca se poate, sa se faca ceva pt cei care sunt impiedicati sa captureze niste golden in timpul invaziei. Adica sa nu mai existe pk'uri, pe teritoriile neutre (non battle) in timpul invaziilor, pentru a impiedica ceilalti jucatori sa caputereze goldeni. 

     

     

     

    [...]Azi dimineata, am fost pregatit cu degetul pe butonul "Print" si, da, am primit PK in timp ce cautam goldeni, in Icarus fiind. [...] Sper sa se poata face ceva pentru asta. Va multumesc!

     

     

     

     

     

     

     

     

    9. PK (Player Kill) sau omorârea unui jucător pe un spot

    se sancționează astfel:

    • Primul avertisment: suspend minim 3 zile
    • Al doilea avertisment: suspend minim 5 zile
    • Al treilea avertisment: suspend minim 10 de zile
    • Al patrulea și următoarele avertismente: suspend minim 30 de zile

    Nu se aplică atunci cand status-ul celui care omoară nu se modifică (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoară are selfdefence activat).

    Este necesar screen shot în momentul decesului (în locul unde a fost omorat) și unul în safe-zone.

    Nu se aplică dacă PK-ul a fost provacat. PK va fi considerat provocat doar în situaţia în care cel care ucide a fost insultat foarte grav.

    Se aplică numai la PK-uri pentru spot sau drop.

     

    Chiar dacă nu este o hartă pentru copii cu ADHD (battle map), atunci când te ”plimbi” în căutare de spot sau ”goldeni” poți să-ți iei PK lejer. Poate prezența ta i-a perturbat chi-ul sau suferă de delirium tremens și a crezut că vrei să-i furi ”gagica”. Indiferent de motivul lui, ”acest tip” de PK nu este sancționabil.

    Plângerea ta mi se pare puerilă. Poate vreau să merg cu un amic la invazie. Eu omor ”goldenii”, el omoară curioșii ce trec prin acea zonă ca nu cumva să-mi intimideze calul și să ”o ia la sănătoasa”. Minimus, calul meu, e mai emotiv din fire.

    La sfârșit împărțim ”prada de război”. Care e problema? Hai să punem sârmă ghimpată la intrarea în Icarus ca să prinzi și tu un ”golden”. Ce zici?:gu_57:

     

    P.S: Ce facem, vericule, cu gramatica? O ”oprim” și pe asta? ”As dorii” sau Aș dori? Vezi că virgulele alea s-au ”poziționat” greșit. Probabil erau și ele în căutare de ”goldeni”.:lm-grimace:

     

  5. daca esti o persoana norocoasa atunci iei in 30 min, daca esti in persoana mea atunci stai 3h pt 2 qitems :); si totusi nu vad care ar fi problema daca s-ar mari rata la drop, gameplay-ul nu este afectat cu nimica, doar face ca timpul pentru un quest "inutil" sa fie mai scurt

    Dacă e ”inutil”, atunci nu-l mai faci. :gu_56:

  6. ShowTime

     

     

    • v3n0m80    = 80 wCoins
    • vBladE        = 60 wCoins
    • Gambit         = 60 wCoins

     

    Andy, așteptăm. :ca-dexter4:

  7. Ai habar câte topicuri sunt deschise pe această temă? De ce ai deschis încă unul? E greu să folosești funcția ”search”? E în colțul din dreapta sus sub user-ul tău.

    Să înțeleg că ți-ai făcut un nou cont de forum și vrei să pari ”interesant” cu acest post? Este o acțiune puerilă și fără logică.

    Ai rămas fără ”jucărie”? Nici o problemă. Te ”înarmezi” cu o căldărușă și o lopățică și faci o excursie până la groapa cu nisip. În felul acesta ai posibilitatea să-ți faci propriul C.S.

     

    ”Succesuri!”

  8. E ok exp-ul , se da chiari mai bine rr-ul decat pe season2 , cei noi normal ca va plangeti , veniti de pe 50-100x exp si doriti si aici sa dati rr pe zi sau la 2 zile , si la 3-4 zile e super ok .

    Iar cei cu teoriile lui pasvante chiorul , va rog sa le tineti pentru voi , open beta si alte chestii si trestii , prostii .

    Venom mi se pare mie sau te crezi prea deasupra tuturor in aceasta comunitate , nu te-a descoperit Iohannis sa-ti cedeze locul de presedinte inca? 

    Te faci de ras , tu , sa corectezi pe toata lumea , tu care ai nick-ul "V3n0m80" , ceea ce indica a nick de cocalar.

     

    Ia-ma la rost daca n-am folosit cratima peste tot , asl pls :rofl2:

    Îţi înţeleg frustrarea. Ai pierdut un "seed" sau două şi "plângi" pe forum după ele.

     

    "Mu-ul nu a fost inceput sa te stresezi pentru el , a fost conceput sa fie un J O C , de relaxare"

     

    Pişpirică, tu realizezi cât de penibil eşti? Te contrazici singur. Zici despre MU că este un joc conceput pentru relaxare, dar te agiţi de 8 zile cu acele "seed"-ri dispărute.

    Relaxează-te, omule! Stresul dăunează grav sănătăţii.

     

    "[...]ceea ce indica a nick de cocalar." spuse BMW_TURBO, muşcând o bucată de asfalt. La 16 anişori, "cocalar" in training.

     

    "Venom mi se pare mie sau te crezi prea deasupra tuturor in aceasta comunitate"

    Nu. Doar mai cult. Deasupra tuturor am să fiu atunci când zbor cu avionul. Nu este vina mea că mulţi sunt inculţi. Aici te includ şi pe tine. Dacă ştii să foloseşti câteva cratime, asta nu înseamnă că eşti capabil să te exprimi corect în scris. Apropo de asta, gâgă. Nu se pune virgulă între substantiv şi adjectivul lui. Virgula se pune între părţi de vorbire omogene. Ex: BMW_TURBO este un puşti agramat, băgător în seamă şi frustrat. Ai înţeles acum unde se foloseşte virgula?

     

    Îi corectez doar pe aceia care "violează" limba română. O greşeală uşoară sau două se acceptă. Poate să fie din cauza vitezei, dar sunt unii care scriu mai greşit decât maghiarii ("românii" din Covasna şi Harghita), dar se cred mari "patrioţi". Aceştia fac parte din generaţia lui "Puie Monta!" şi "Ne-am luat ţara înapoi", dar i-am dat-o unui neamţ. :D

    Nu am nici o vină că mulţi s-au dus la şcoală doar pentru a fuma în baie. Am încercat să-i ajut, poate mai învaţă şi ei ceva, dar sunt o cauză pierdută. Nu sunt în stare să scrie corect o cerere, dar se întreabă de ce au "job"-uri de rahat sau sunt şomeri.

     

    P.S: Ţâcă, când tu te-ai născut, eu intram la facultate. :D

    • Upvote 2
  9. Marian, pardon Marean,

     

     

    Am să vorbesc cu scumpa ta prietenă să-ţi mai dea câte una peste scăfârlie pentru că-ţi laşi gura slobodă.

    Apropos, din câte îmi aduc aminte de pe skype, erai "tare în clanţă" şi vorbeai "buruienos" doar când ea lucra de noapte. Când era acasă erai tare "pisicos" şi vorbeai în şoaptă ca să nu o deranjezi. :D Se pare că de când locuieşti în Germania (Germănica, cum ar spune MUniacii) ai uitat să scrii corect în limba română.

    Cât despre "sa imi suga pla.." se pare că duci lipsă. Apucă-te de yoga sau gimnastică! Cine ştie? Poate într-o zi ai să reuşeşti să te autosatisfaci.

    "isi iroseste talentul de om destept jucand mu..." Nu ştiam că MU este un joc destinat inculţilor.

    În cazul acesta, rog adminii să introducă la începutul regulamentului următorul avertisment:

    ATENŢIE! Acest joc este destinat inculţilor. Dacă nu faceţi parte din această categorie, vă rugăm să vă rezumaţi munai la şah.

    Se vor face verificări periodice privind cultura generală şi bunul simţ. Cine dispune de acestea va fi suspendat permanent atât în joc cât şi pe forum ("banat" cum ar spune MUniacii. Banatul este o zonă a României :D ).

     

    P.S: Aveam pretenţii de la tine, Justinian

    • Upvote 2
  10.  

    Eu zic sa scoata toate itemele excelente, sa ramanem doar cu cele picate din mobi, sa scoata si invaziile, eventual si potiunile de hp/mana.

    Veniti si voi cu niste sugestii de te doare capul.

    si sa fie scoase si punctele,

     

    Punctele pot rămâne. Să se scoată master level-ul şi rr-urile. Să se facă razie pe toate hărţile, chiar şi la scheleţii din Lore şi să se dea contor. Să se implementeze participarea obligatorie la eventuri (în special la cele de incultură generală aka o googăleală plictisitoare) sau să se implementeze funcţia de "prezenţă". Întri în joc şi din oră în oră să-ţi apară fereastra de bifat prezenţa. Dacă nu bifezi primeşti d/c automat. PK-urile să fie permise peste tot nu doar în arena şi pe battle map.

    Şi cireaşa de pe tort: Să se implementeze eventul: MUniacul lunii. Să vedem şi noi cine este cel mai "activ".

    sleepy-cat.jpg

    funny-sleepy-computer.jpgWeird_Pics117.jpgcat-funny-sleep-on-work.jpg

    • Upvote 1
  11.  

    Hai noroc!

     

    Mai merge serverul? Nu am mai intrat de doua luni si acum cand dau game start nu se intampla nimic. Ma lumineaza si pe mine cineva?

     

    Noroc să ai și tu în viață!

     

    Serverul nu merge. Stă cuminte în camera rezervată serverelor. Și-ar fi dorit să facă o ”plimbărică”, dar îi este frică că vine Haifisch și-i ”arde” una peste ”scăfârlie”.

    Te anunț că serverul este în funcțiune. Bâzâie ca o râșniță veche spre deliciul MUniacilor.

    Cât despre partea cu ”luminatul”, doar bunul Dumnezeu te poate ajuta sau Primăria și al ei iluminat stradal. :D

  12. Andruşca, "pasează-le" nouă. Promit că le împart în mod egal cu Vlad şi Mihai. :D 

    Nu vrem să te simţi ignorat. Prietenii la "nevoie" se cunosc. :D

    • Upvote 1
  13.  

    Astia 3, sunteti prosti? Nu e o jignire, e o intrebare. E ca si cum ai sta pe ppartea dreapta pe scara rulanta si vezi oamenii cum stau pe partea stanga, cand le zici ca sunt boi si n-au voie te iau cu: pai toata lumea o face sau..tu esti mai prosst ca nu stai. Cum? Ce legatura are ce tema acestui topiccu ce aberati voi aici?

    Este mg, nasol, e un char slab compasativ cu altele (toate) dar nu asta e pb aici ci faptul nue normal sa intrio in CC cu buffurile de la alte charuri: DAia se rupe partyul cand intrii in cc, wtf? Ca sa arate asta papi face referire la cat de fucked up e ca el.are multe rruri si set f bun si si-o ia de la alte charuri cu muult mai puuine rr-uri dar care vin bufate.

    Papi, cred ca iti bati gura de pomana, adminii cred ca si-au facut o parere, mai nasol ca nu ciripesc pe aici.

    TsuXing esti analfabet? Nu te jignesc te intreb. Era un topic despre buffuri in CC si fiecare ne am exprimat parerea, nu e cazul sa ne faci prosti tu,mai ales, care ai ucis limba romana.

     

    Mă bag ca musca-n lapte, dar nu pot să stau deoparte. Deoarece ai funcția de Redactor Junior, mă simt nevoit să te corectez.

     

    Corect era: TsuXing, ești agramat? (Te rog să te documentezi în legătură cu diferența dintre analfabet și agramat și să citești despre cazul vocativ!) Nu te jignesc, doar te întreb. (adverb restrictiv în construcții negative cu valoare de conjuncție)

    Acum vine partea frumoasă.

    Este (încă există) un topic despre buff-uri (cuvânt provenit din altă limbă) în C.C. (abreviere) și fiecare dintre noi își exprimă părerea. Nu e cazul ca tu (accentuezi ideea) să ne faci proști, mai ales (locuțiune conjuncțională) ai ucis limba română.

     

    Este un vechi proverb românesc: ”Râde ciob de oală spartă.”

     

    Aveam pretenții de la un Redactor Junior.

    • Upvote 1
  14. Am vazut ca Haziel are deasupra caracterului un fel de balon pe care scrie MU si care iese in evidenta.

    Propun sa puneti acel balon, sau altceva asemanator deasupra tuturor Game Master-ilor.

     

    Exceptând cazurile în care sunt ”undercover”. În mod normal, acel ”balon” indică faptul că respectivul caracter este un GM (asta ca să nu-i dai PK la CS :D ).

     

    P.S: Unde vezi ”baloane”? Seamănă cu o stea mai mult.

    1607muu.jpg

  15. Mai aveți un pic (”umpic” să înțeleagă și MUniacii) și cereți să fie 15 minute ca să vă puteți căc...pardon să vă duceți acolo unde și împăratul merge singur. Hai mai bine 20 de minute ca să apucați să vă spălați și ”Luna nouă” sau să vă faceți ceva de mâncare. Chiar așa? Ce nesimporci sunt adminii! Vor să ne țină în fața computatoarelor 24/24 de ore. Ni se face foame, sete, ”dor de codru verde”. Nu mai bine să fie 45 de minute? Ca să fie și nevasta fericită. Nu te poți ”coțăi” cu ”ochii în monitor”. Ce spuneți MUniacilor? 45 de minute sunt suficiente pentru voi? Aveți timp să :bath: sau să :sex: ?

    • Upvote 2
  16. Sunt de acord cu această propunere. Este necesară o discuție reală între admini și useri. Eu, unul, aș prefera să fim informați de modificările aduse de fiecare update. Știu că staff-ul MU Linkmania dorește ca userii să ”aibă plăcerea” de a descoperi noile ”modificări”, dar să raporteze și bug-urile. Consider că o informare în prealabil, ar scurta timpul de descoperire al bug-urilor. E mai ușor să știi unde să cauți decât să te plimbi prin peșteră cu un licurici într-un borcan.

    Un alt subiect de discuție ar fi cum poate un admin să dovedească că nu-și ajută breasla în care activează ca simplu user? De asemenea, cum pot cei din conducerea echipei de admini (Lance & Co.) să-i verifice pe mai ”tinerii” colegi astfel încât să poată fi preîntâmpinată o astfel de ”neplăcere”? Ca simpli jucători nu putem dovedi nimic, iar ca să ”postăm” pe forum ”bănuieli”, nu cred că are nici un rost. Consider că o verificare periodică (o dată pe lună sau la două luni) în log-uri (logo-uri, cum ar spune MUniacii :D ) a activității ”juniorilor”, atât pe caracterele de GM cât și pe acelea de ”users”, ar fi benefică. Nu consider că jucătorii ar trebui informați de rezultatul ”anchetei” pentru a nu ”arunca gaz pe foc”, dar un control trebuie să existe.

    Și ca o ultimă ”sugestie”, ar fi ”modul” de exprimare a unor admini. Nu vreau să dau nume pentru că nu este o plângere. Și pe mine mă insultă (din postura de român ce-și respectă limba maternă) MUniacii agramați atunci când își exprimă ”marile probleme existențiale” și pretind ca acestea să se rezolve cât mai repede. Au senzația că sunt plasați în centrul universului, iar aceste forțe astrale malefice numite admini, perturbă echilibrul universal (”disturbă” cum ar spune MUniacii. :)) ). Dar, așa cum avem pretenția ca doctorii, polițiștii, funcționarii publici și nu numai să ni se adreseze fără nici o urmă de ironie sau superioritate, tot așa pretindem ca și adminii să aibă un comportament exemplar. Până la urmă schimbarea pornește de la fiecare din noi și puterea exemplului este dovedită. Asta nu înseamnă că toți MUniacii se vor schimba. Unii nu au această capacitate probabil datorită unor sinapse scurtcircuitate de ”fumul de iarbă uscată”, dar există și jucători care apreciază o comunicare civilizată.

     

    P.S: MUniacilor, care fugiți de școală precum ”necuratu' ” de tămâie, ați înțeles-o pe aia cu ”disturbă”? Nu? Păi e simplu. În limba română nu există verbul ”a disturba”, ci ”a deranja”.

    ”Celebrul” mesaj scris pe cartonașul de la hotel: ”Do not disturb” se traduce prin ”Nu deranjați!” și în nici un caz prin: ”Nu disturbați!” că vă mastur..adică sunteți ocupați. :D

    • Upvote 2
  17. Andrei afk ?

    Gambit afk ?

    Veninos afk ?

    Eram pe buda, Vlad. Când te cheamă..te duci :D . Iar mi-ai făcut preluare și ai activat AFK style-ul? :))

    Ce ai facut la CS, Vlad? Te-ai așezat langă o catapulă...pardon..catapultă și ai stat AFK?

  18. 1.Stimatii admini  ar fi cazul sa va puneti si voi un semn de intrebare ce este cu atatea cereri de 99...

    2.Nu mai este cazul sa va zic eu dar se pare ca a-ti cam exagerat cu atatea razi pe noapte si mi se pare apsurd sa dati atatea ban'uri aiurea cum ar fi pentru afk "contuar" ..deja este exagerare maxima...

    3.Kitte u care esti cea mai veche impreuna cu Lancelot ar trebui sa faceti ceva cu servarul ca se pare ca o sa piarda servarul multi pleyeri vechi si nu este bine usor usor se duce... va rog loati atitudine si faceti ceva..

     

    Cu stima si respect bafta!!!

     

    Copile, eşti atât de bleg şi incult încât şi titlul acestui "topic" este un pleonasm.

     

    "?" - se numeşte semnul întrebării sau semn interogativ. În concluzie, nu poţi spune :

    "Asa poate va puneti un semn de ?"

    pentru că dacă înlocuim "?" cu numele lui ar ieşi:

     

    Asa poate va puneti un semn de semn de întrebare

    sau

     

    Asa poate va puneti un semn de semnul întrebării (interogării)

     

    Ai prins ideea, gâgă?

  19. Observ zilnic tot felul de cereri de genul: ”ban 99”, ”blocare cont” etc.

     

    Decât să deschideți ț-șpe ”topic-uri” pe această temă, nu mai bine vă ștergeți caracterele? Sau, pur și simplu, nu mai intrați în joc.

     

    Varianta cea mai bună este să nu mai jucați MU. Am o presimțire că peste un an, stând la o bere cu prietenii și depănând amintiri legate de MU, vi se va ”aprinde” pasiunea pentru acest joc. În acel moment puteți să vă conectați și să reluați de unde ați rămas, în loc să „umpleți” forum-ul cu cereri de genul:

    - Vă rog să-mi deblocați contul!

    - Credeți că pot să-mi recuperez contul?

    - Se poate recupera un cont șters la cerere sau trebuie să-mi fac altul? Doresc să mă reapuc, dar mi-e lene să o iau de la zero.

    etc.

     

    Asta înțelegeți voi prin ”revoluție” online? Iar mergeți pe principiul: ”Puie Monta!”?

  20. 1.Stimatii admini  ar fi cazul sa va puneti si voi un semn de intrebare ce este cu atatea cereri de 99...

    2.Nu mai este cazul sa va zic eu dar se pare ca a-ti cam exagerat cu atatea razi pe noapte si mi se pare apsurd sa dati atatea ban'uri aiurea cum ar fi pentru afk "contuar" ..deja este exagerare maxima...

    3.Kitte u care esti cea mai veche impreuna cu Lancelot ar trebui sa faceti ceva cu servarul ca se pare ca o sa piarda servarul multi pleyeri vechi si nu este bine usor usor se duce... va rog loati atitudine si faceti ceva..

     

    Cu stima si respect bafta!!!

     

    Merci, Polestar! Mi-am dat seama de greșeală. Puteai să modifici acel ”post”. Ai ales varianta ”delete”. :D

     

    Am să încerc sa fiu mai scurt.

    Pentru toți MUniacii certați cu gramatica limbii române.

    Nu există ”contuar”. În limba română există doar ”contor” și ”contoar

    Contorul este un aparat ce măsoară o cantitate consumată.

    Contoarul este un birou (o masă) unde se numără banii sau se fac plăți. Mai înseamnă și agenție comercială într-un stat străin.

    • Upvote 1
  21. CE AM  AVUT DE SPUS AM SPUS PE COMUNITATEA ASTA SI CRED CA AM FACUTO DESTUL DE CIVILIZAT TINAND CONT CA SI IO JOC DIN 2007-2008 SCHIMBARILE AU MERS DIN RAU IN SI MAI RAU , SANTETI 5 ADMINI COMPETENTI, RMANETI 5 SI GATA DA NU 30 SI 25 LEMNE. IO ZIK SA VA FACETI UN CALCUL CATI PLAYERI AU RENUNTAT LA SV DE LA INCEPUTUL DB-ULUI PT DECIZI SI ERORI ALE STAFULUI 

    Poate ai spus stând pe canapea. Nu cred că poți să-ți așezi dusul ”PE COMUNITATEA ASTA”. Nu știu cum ai ”FACUTO” și de câte ori (asta doar prietena ta poate ști), dar în ceea ce privește comunicarea în scris, nu prea o faci cum trebuie. Eu zic (pentru că nu sunt un ”gangsta” și nici nu mă numesc ZIK ca să scriu: ”YO ZIK” sau românescul ”IO ZIK”) să-ți revizuiești cunoștințele de gramatică pentru că faci multe erori și iei ”DECIZI” greșite.

     

    Cum poți să judeci niște ”admini”, dar să scrii în halul ăsta?

    Crezi că poți să aduci ceva dovezi care să susțină teoria ”25 LEMNE”?

     

    Ce zici, ”gangsta” Crys?

    gangsta-funny-fail-idiot-3.jpg

  22. O.K. Cr1. De acord cu tine în ceea ce priveşte respawn-ul in Arena, dar (e un mare DAR) nu este vorba de "global position-ul" în care "te zămisleşte" eterul, după ce şi-a satisfăcut unul sau una fanteziile psihopato-sadice pe tine. Probabil, acum te întrebi: "Ce vrea, Michiduţă ăsta?"

    Ceea ce vreau să spun sau mai bine să semnalez este ceea ce face PK-ul.

    1. Pe o hartă normală sau de "cafteală" (pentru copii cu ADHD),dacă primeşti PK eşti automat teleportat în safe zone. Sunt sigur că acum te întrebi: "Bine măăăă, gâgă! Şi ce e cu asta?" Păi cam e. Că în timp ce tigaia Enterprise, sub comanda lui Jean-Luc Pica-i-ar părul, te teleporteză în pi...., la origne ţi se dezactivează orice buff, dat de tine, de prieteni sau de elful care te ajuta până la level 250. Mai mult de atât, daca chat window-ul e activ şi completat cu un mesaj de dragoste, dar nu apuci să apeşi "Enter", se duce şi ăla în eter.

    2. Arena (zona la care visează non-rr-iţii) este locul în care se poate folosi PK-ul excesiv. Comanda takeover are un "cooldown" şi o temporizare de 5 minute. La fel au şi buff-urile.

    Concluzia:

     

    "Cel mai probabil comanda sau mai bine zis preluarea" va fi dezactivată de un PK. De ce? Pentru că PK-ul e ca un mic reset. Dezactivează cam tot. Mai mult de atât, această comandă are şi un "cooldown". "Psihopatul" cu un obiect contondent în mână şi porniri criminale, nu are.

     

    P.S: Sunt curios dacă atunci când un admin comunică prin acel scris auriu (galben) situat pe mijlocul ecranului (relativ) primeşte PK de la un "dezorientat", "totul" se dezactivează?

    Copii, voi ăştia cu pata pusă pe unii admini, nu vreţi să ne ajutaţi? Data viitoare când Kittie face "un event de incultură generală", adică o "googăleală" plictisitoare, nu vreţi să vă ascuţiţi săbiuţele pe ea? Totul se face în scop ştiinţific, deci nu luaţi ss.

    • Upvote 1
  23. Frumos acest sistem de /takeover, dar vin cu o întrebare:

    Dacă în timpul takeover-ului, primești PK de la un char secundar, ce se întâmplă?

    Întreb asta pentru că am văzut că se practică.

    Ex: Găsești un party de ”adormiți”. Începi preluarea. La un moment dat un char de pe spotul vecin, care vede in regular chat întrebările tale, vine și îți dă PK. PK-ul în arena este permis. Spotul nu este al tău (încă) și nimeni din party-ul de ”Zzzz..” nu-ți dă PK în timpul preluării. În concluzie nu poți să-i ”denunți” la DNA (Direcția Națională a Adminilor).

    Poate acest sistem de ”takeover” să fie întrerupt de un PK?

    Dacă în party există ”un caracter de sacrificiu” care dă PK la tot ce trece prin ”acea zonă” sau stă la intrarea în ”țarc” și ”execută”, ca un psihopat tot ce trece prin fața ”țarcului”, astfel încât să nu apuci să scrii comanda de ”/takeover X-ulescu”, cum se poate contracara asta? Care este ”aria” de acțiune a acestei comenzi? Cât durează ”cooldown-ul”? Întreb asta pentru că se pot folosi mai multe ”secundare” în încercarea de a prelua 3-4 ”țarcuri” vecine, să spunem 2 Gigas si 2 Fire, și să le tot ”rotești” între ele. Secundarul 1 la ”țarcul” 1, sec. 2 la țarcul 2 și tot așa, după care secundarul 1 la țarcul 2, secundarul 2 la țarcul 3 etc. Permutările sunt destul de multe. Cred că ne amintim cu toții formulele de la combinatorică.

     

    Sper ca un tehnician să ne răspundă.

     

    P.S: Sunt mai multe întrebări :D

    • Upvote 1
  24. Boom,

     

    Nu ai rămas ”in fundul gol”. Mai ai și ”scobitoarea” în mână. Niște mici..ceva? :D

    Încearca să-ți aduci aminte cui i-ai dat TV-ul tău. (Teamviewer-ul, nu plasma). Din spusele tale reiese că doar Server îți stia contul și el este exclus. Ți-a fost golit și stash-ul? Aveai parola pe el? Daca da, atunci e simplu. Află cine știa acea parola sau fă o lista cu ”dușmani” și ”posteaz-o” aici. Cred că-i va ajuta pe tehnicieni să caute mai ușor.

    A doua variantă ar fi ca Server să-ți comunice persoanele care au TV-ul lui (nu ATV-ul :D  ). Probabil una din aceste persoane a profitat de lipsa celui ”mai bun prieten virtual” al tău de la PC și ți-a golit caracterul în timp ce Server juca pe el.

    Alte idei nu am. Sper să te ajute tehnicienii cu ceva log-uri.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...