Jump to content

megastar64

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by megastar64

  1. Scuza-ma dar in film se vad chiar foarte aproape.Totusi intreb si eu, bucati de meteorit de ce nu pot fi, ca vad ca baietii infirma posiblitatile "naturale" .Filmul pare sa aduca mult trafic site-ului Realitatii si cam atat.Chestiile alea pot fi orice,insa faza cu navele pare a fi cea mai putin plauzibila.Filmuletul dat de tine nu face decat sa confirme munca lui Coanda.Singura chestie interesanta cu aceste farfurii e ca Henry Coanda le considera cu un randament extrem de bun.

  2. Nu sunt nici expert,nici nu am pretentia ca as sti prea multa fizica,insa merg pe logica si asta nu m-a dezamagit pana acum.Ce fel de farfurii zburatoare ar putea fi asa de mici? Doar niste extraterestri pitici ( de gradina) ar putea zbura cu asa ceva.Si daca ar fi civilizatii avansate, ce fel de tactica de lupta este asta sa intri direct in dusman?Doar daca nu erau niste extraterestri kamikaze .Personal cred ca exista doua posibile explicatii ori sunt niste arme sofisticate testate de noi asupra noastra ( noi romanii) , testate de altii ( din alte tari,lumi,dimensiuni) asupra noastra, sau ar putea fi fulgere globulare (fenomene extrem de asemanatoare cu ceea ce se vede in filmulet) .Aceste fulgere globulare au uimit lumea cand au inceput sa apara prin avioane la inaltimi mari,insa din cate stiu eu nu prea sparg geamuri,insa nu stim exact cum actioneaza,pentru ca astfel de fenomene sunt extrem de greu de studiat fiind imposibil de replicat.

  3. Am stat ieri si m-am gandit daca romanii s-ar mai putea ridica uniti. Parerea mea este ca Romania din punct de vedere social si cultural este foarte fragmentata, exista mult prea multe grupuri opuse pentru a ne mai putea sustine o cauza.

    Deci, '89, repetabil sau nu?

    Hmmm, ce s-a intamplat in 89? Te referi la revolutie? Stai linistit ca nici atunci nu au facut prea multe romanii.

  4. Nici eu. Dar da-mi si mie sursa de unde ai luat alea :) . Sunt curios de ce nu se spune nimic de superprefetch si manangementul imbunatatit al memoriei.

    Una din surse hit.ro .

  5. Unde a zis Microsoft asta ? Ca s-a vandut in 100 milioane exemplare pana acum ? Si isi promoveaza la greu produsul ? Damn, mai ganditi si voi.

    Hai sa iti explic. Vista sucks orice ar spune orice copil din asta ahtiat dupa puterea calculatorului, si dornic sa se laude n fata amicilor ca a lui e mai tare ( mare) .De ce microsoftul a spus la aparitia Vista ca nu va mai aduce nici un service pack la XP, si totusi abia a aparut service pack 3 ? Microsoft nu a reusit sa vanda Vista catre marile firme, asa ca s-au razgandit si au revenit la promovarea xp.

    Cateva articole pe tema asta, daca ai timp sa le citesti:

    Initial, Windows Vista a fost primit foarte prost, si unul dintre motive era ca suferea unele crash-uri datorate in principal driverelor facute de terti, care aveau probleme de compatibilitate cu sistemul de operare.

    In aceste zile, reprezentanti ai Microsoft au dat publicitatii asa numitele “crash logs” adica fisierele care erau trimise de calculatoarele persoanelor care au suferit un astfel de crash si, surprinzator, un procent de 28,8 era datorat direct driverelor video de la Nvidia.

    Problemele au aparut si din cauza ca Microsoft a integrat cele mai noi tehnologii software in noul Vista ( DirectX 10 si elemente de fizica in jocuri) si se pare ca Nvidia nu au fost sufficient de rapizi pentru a scoate un driver complet compatibil cu Vista.

    Alte companii “raspunzatoare” pentru crashuri sunt Intel cu 8,8 procente, si ATI cu 9,3 procente din total.

    Desi exista o logica in favoarea Nvidia ( marea majoritate a celor care foloseau Vista erau din cei entuziasti care aveau cea mai puternica placa video din acel moment, adica nvidia G80) totusi puteau sa faca mai multe eforturi pentru a scoate niste drivere corespunzatoare ( mai ales ca la acel moment G80 costa enorm de mult)

    Lucrurile nu par a merge foarte bine pentru Microsoft, mai ales in ce priveste ultimul lor sistem de operare Windows Vista.

    Dupa ce multi oameni, ca utilizatori casnici refuza sa treaca la ultimul sistem de operare de la Microsoft Corporation, se pare ca si din ce in ce mai multe firme au ales sa spuna pas, si sa ramana ccu Windows XP, care este mai mult decat solid, pana ce va aparea Windows Seven, undeva in cursul anului 2010.

    Ultima mare firma care a refuzat sa treaca la Vista este GM (General Motors) o companie foarte puternica in industria automobilistica care prefera stabilitatea si compatibilitatea oferita de Windows XP.

    Momentan, o problema foarte mare ( pe langa compatibilitate) este constituita de cerintele de sistem enorme ale Windows Vista, ceea ce este o problema foarte mare pentru o companie de mari dimensiuni, pentru ca pe langa costurile foarte mari ale Vista, apare si necesitatea upgradarii sistemelor de calcul din firma.

    Oricum, deja si noi avem foarte asteptari de la Windows Seven, si speram ca Microsot sa fi invatat din problemele actuale ale Vista astfel incat sa nu le mai repete si in anuntatul sistem de operare.

    Odata cu lansarea Windows Vista SP1 au sosit 551 de probleme de securitate, bug-uri si optimizari separate. Acestea se adauga la un numar de 23 de probleme deja rezolvate prin serviciul Windows Update. Comparativ cu XP numarul este mult mai mare decat la SP1 care a avut doar 297 de hotfix-uri, iar SP2 care a fost lansat dupa o perioada mult mai lunga (23 de luni) a avut 666 :) de probleme rezolvate.

    Este adevarat ca Vista este un produs mult mai complex decat XP dar sunt oare prea multe probleme in noul sistem de operare. Deja foarte multi dintre cei care au experimentat Vista SP1 au intampinat probleme serioase. Va recomand ca inainte de a instala SP1 sa va faceti un back-up la sistem sau cel putin la datele critice.

    Categoriile cu probleme

    75 Internet Explorer

    41 Sleep/Hibernation & Power Management

    38 Storage

    35 Hardware and Drivers

    35 Networking

    28 Desktop and Shell

    25 Printing & Scanning Technologies

    25 .NET Framework, Data Components, Development Tools

    24 Setup, Deployment, Backup, and Activation

    24 Windows Media Center

    23 International/Localization

    20 Computer Management, Administration, and Tools

    19 Application Compatibility

    19 Multimedia

    16 Performance and Reliability

    16 Startup/Shutdown

    13 Time Zone/Daylight Saving Time

    13 Windows Media Player and Related Technologies

    12 Security

    12 Remote Access, VPN

    8 IIS and WebDAV issues

    7 Wireless Networking

    7 Offline Files

    6 Windows Mail and Web-based Software

    5 Windows Sidebar and SideShow

    5 Windows Portable Devices

    Asteptam cu nerabdare windows seven.

  6. Asa cum am scris in titlu, as vrea sa aflu citeva hostere gratuite de siteuri veb, cu tot tacimul(PHP,SQL) si in special cu nameservere. M-ar interesesa in special servere serioase nu care merg 2-3 luni si clash se inchid, deci care au vechime si seriosi. Asa am patit cu velhost sai ia draq. Au dat faliment , asa deodata de vreo saptamina, cred. :)

    Velhost nu au dat faliment.Au avut serverul suspendat pentru ca anumiti useri au facut phishing.

    Un host bun http://www.0fees.net .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...