Jump to content

Flaviu93

Inactive
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Flaviu93

  1. Tipic , e adevarata povestea pana la un punct , tu ai urcat in avion, te'ai pus pe mine si mi'ai luat toata armura si toata viata .Da'o incolo de treaba , daca tu te oftici ca eu am procedat corect atunci eu nu am ce face. Ti'am acordat wanted 6 pentru cop kill si tu te'ai urcat in Dodo si ai fugit fiind urmarit de NG. Cu ce sunt eu de vina? :)

    Si ca sa se vada si ''moralitatea'' ta , andreea nici nu era cu noi , nu a vazut nimic . Cu ce drept o pui tu ca martor?

    `PS: Poza ta nu e concludenta , ''vehicul'' poate fi si un avion :) .

    `Si te'ai urcat pe mine cu avionul acela alb cu albastru din a doua hala .

    "Tipic", cum sa ma urc pe tine cand se vede clar ca eu nu reusisem sa pornesc avionul? Cat despre fuga cu avionul, ai dreptate, am fugit, insa doar pentru ca nu am considerat wantedul corect si dat pe considerente reale, chiar tu recunoscand ca a fost mai mult in gluma.

  2. Numele tau în joc: Uzzy

    Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Dennys

    Martori: Andreea

    O scurta descriere a situatiei: Eram in masina cu Dennys si mergeam spre cursele de cai si am decis ca o sa iau un avion pentru ca ar fi mai rapid. In dreptul avionului am sarit amandoi din masina si eu am intrat in avion si cica avionul a aparut pe el sau ceva de genul asta mi-a explicat pe skype. Dupa treaba asta, vorbind pe skype cu el m-a intreaba daca sa-mi dea wanted sau nu (si Andreea era in conversatia de pe skype deci poate afirma asta) si eu, crezand ca glumeste i-am spus sa imi dea wanted, eu intre timp plecasem cu avionul de pe aeroport si vad ca imi da wanted 6 cica pentru "cop kill" si apoi vine cu Hunteru si ma doboara, stil Rambo. Din toata treaba asta, eu m-am ales cu 3600 sec de inchisoare si am ramas si fara licenta de zbor. SI, fiind membru al acestei comunitati de ceva vreme acum, mi se pare absurd ca la o ora dupa ce ai intrat intr-o factiune sa faci asemenea abuzuri. Desi eu si cu Denis suntem vecini si prieteni, nu accept de la nimeni asa ceva.

    Dovezi (screenshot-uri): (Din poza se vede ca eu eram intr-un vehicul incercand sa-l pornesc in timp ce el murea. Poze in timp ce murea sau imediat dupa nu am facut deoarece nu am putut anticipa o asemenea situatie.)

    Acum stiu ca o sa ziceti ca nu am dovezi care sa-mi dovedeasca nevinovatia dar eu garantez ca nu exista dovezi care sa-mi dovedeasca vinovatia si dupa cum se spune, nevinovat pana la proba contrarie.

    Imi spune Denis ca mi-ar fi dat clear daca nu ma prindeau baietii de la NG asa repede dar tot el le-a spus ca sunt cu avionul dar, dupa cum stiti, fiind in avion nu arata stelele asa ca faptul ca mi-a aparut ca mi-a dat wanted nu mi-a ridicat mari semne de exclamare, pana ce m-au omorat si m-am trezit in inchisoare, 3600 sec si mi se lua licenta.

  3. -Nume :Uzzy

    -Sex:Masculin

    -Varsta:18

    -Factiuni precedente:UST

    -De ce ati parasit ultima factiune ? : Pentru ca nu mi-a placut atmosfera si nici obiectul activitatii lor.

    -Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu

    -Cat timp dedicati jocului ? 3-4 ore pe zi

    -De ce doriti acest job? Pentru ca din cate am vazut eu pe server, organizatia mi s-ar potrivi ca o manusa si e cam cea mai puternica din momentul de fata.

    -Care este level-ul caracterului dvs? 6

    -Biografie - Uzzy s-a nascut la inceputul anilor '90 in Los Santos, o perioada nu foarte propice pentru cresterea unui copil. Influentat inca de mic copil de crima organizata, Uzzy a intrat in multe belele precum jafuri armate, furturi de masini si rafuieli cu politia, toate acestea culminand cu o perioada de 1 an in puscaria din Los Santos. Timpul petrecut in puscarie a calit tanarul de 16 ani si l-a determinat sa nu se mai lase prins.

    Dupa ce a fost eliberat, Uzzy a plecat din Los Santos, stabilindu-se in San Fierro, unde s-a reapucat de fostele sale obiceiuri, care l-au trimis inapoi in inchisoare dupa doar un an si jumatate, pentru posesie ilegala de arme de foc, primind o sentinta de 6 luni.

    Proaspat eliberat din inchisoare, Uzzy cauta sa inceapa de la zero, de data asta in Las Venturas, mai determinat ca niciodata.

    Las Venturas, pazea ca vine!

    -Varsta reala:18

    -Sexul: Masculin

    -Orasul in care locuiti (in realitate): Satu Mare

    -Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

  4. -Nick: Uzzy

    -Level: 4

    -Factiune: UST

    -Job secundar: CJ

    -Licenta pe care o solicitati: Permisul de zbor

    -Pretul licentei: $101.000

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor, sa fiu liber ca o pasare.

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: RobbiN

  5. Informatii despre caracterul din joc:

    Nickname: Uzzy

    Level: 3

    Sex: Masculin

    Factiuni precedente: Pe vechiul mod Yakuza, Taxi, PD si multa vreme lider la instructori.

    Nickname-uri precedente: Uzzy, Flaviu_Silaghi(pe RP) si o vreme Uzzy_F pe Beta ca era luat Uzzy

    Poza cu /stats: http://imageshack.us/m/32/3535/samp132pz.png

    Link catre cererea de demisie: Nu am demisionat recent.

    Biografie:

    Uzzy s-a nascut intr-o familie de clasa mijlocie din Dillimore, dar s-a mutat in Los Santos la varsta de 14 ani, cand tatal sau a primit o slujba in oras.

    Independent si foarte pasionat de masini si de viteza, si-a cumparat prima masina la varsta de numai 16 ani, un Buffalo vechi de 20 de ani, aproape complet mancat de rugina. A inceput sa lucreze la Buffalo inca din ziua in care l-a cumparat. Dupa 3 luni de munca asidua, masina incepea sa-si recapete aspectul demult apus, iar dupa inca 3 luni, masina era complet restaurata. Toate piesele au fost cumparate din bani proprii, inafara de motor, care i-a fost daruit de catre tatal sau in dar de ziua sa.

    Batrana masina l-a servit credincioasa timp de 5 ani, dar a fost furata de un talhar si a sfarsit infasurata intr-un copac.

    Desi acum isi poate permite sa isi cumpere o masina nou nouta, Uzzy prefera sa isi investeasca majoritatea banilor in restaurarea unui Sabre - actualul sau proiect.

    Ca urmare a pasiunii sale pentru opere pe patru roti, Uzzy cauta acum un grup de oameni cu care sa impartaseasca acest interes.

    Informatii din viata reala:

    Nume: Silaghi Flaviu

    Varsta: 18

    Sexul: Masculin

    Orasul in care locuiti: Negresti-Oas

    Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 , intre 14 si 22

    De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? De cand ma stiu m-au pasionat masinile si orice fac, incerc sa fac astfel incat sa am cat mai multe tangente cu masinile.

    Folositi XFire? Am dar nu prea intru, dar daca e de ceva pot sa intru.

    Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Stiu sa conduc si sa deosebesc frumosul de kitsch.

  6. -Nick: Uzzy

    -Level: 2

    -Factiune: Civil

    -Job secundar: Car Jacker

    -Licenta pe care o solicitati: Licenta de pescuit

    -Pretul licentei: 3000$ + 1000$

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Pescuitul e hobby-ul meu.

  7. Driverele lui windows 7 sunt de cele mai multe ori drivre generice, facute sa mearga si atat. Nu te astepta ca de exemplu la placa video sa beneficiezi de toata "zeama" ei pentru ca driverele oferite de win7 sunt limitate. La periferice in general isi fac treaba.

    Nu-s foarte convins de asta. Am cautat sa pun ultimele drivere pe toate componentele si doar la video si cred ca la audio nu erau ultimele drivere dar erau totusi drivere facute de companiile care au facut si componentele deci nu cred ca sunt drivere generice. E adevarat ca am si componente de la companii cunoscute (nvidia,asus,amd) si nu chinezarii :) . In concluzie,felicitari celor de la microsoft, cel putin pentru chestia asta.

  8. Start - scrii Computer Management, intri in Storage - Disk Management si acolo vezi care este partitia lipsa. Click dreapta - Change Drive Letter and Paths si ii pui o litera.

    Cel putin asa a mers la mine ..

    merge,mersi fain. Apropo,auzisem ceva cum ca windows 7 nu are nevoie sa ii dau drivere ca si le ia singur, o fi adevarat sau tre totusi sa bag driverele? stiu ca poate s-a mai discutat dar nu gasesc.(Caut un raspuns si nu gasesc :)) )

  9. Tocmai ce am terminat de reinstalat Windows 7 pe un calculator care anterior avea 4 partitii. Am formatat doar o singura partitie - cea pe care era instalat Windows 7 - si au ramas 3 partitii neatinse. Toate bune si frumoase pana cand deschid Computer si vad doar 3 partitii. Am ramas masca(e prima data cand instalez windows 7). Am mai bootat odata dvd-ul si am ajuns pana la alegerea partitiilor. Acolo vede toate 4 partitiile:

    C - Logical

    D - System

    E - Primary

    F - Primary

    Doar partitia D nu o vede. Mentionez ca nu as vrea sa pierd datele de pe partitia respectiva.

    Multumesc anticipat.

  10. Cand am citit textul am zis "uf,iar un kitsch arab :rolleyes: " , dar nu e deloc asa,masina arata super bine si nu cred ca iesea la fel de bine daca o dadea cu crom. Is sigur ca fiecare dintre voi ati face la fel daca ati avea banii omului. Nu vad care e problema,omu a facut banii aia (ca sigur nu i-au picat din cer) si se bucura si el de ei cat poate,poate nu vrea sa ajunga la 80 de ani cu o gramada mare de bani si nici o bucurie in viata.

  11. De ieri,tastatura a inceput sa mearga aiurea in jocuri,doar in jocuri. Butoanele se comporta ciudat, e ca si cum as tine butonul apasat inca 1-2 secunde sau uneori caracterul se misca doar dupa 1-2 secunde dupa ce apas butonul. Nu ca as juca jocuri care sa solicite prea mult calculatorul,doar GTA San Andreas si CS. A inceput sa faca chestia asta dupa ce am instalat niste moduri pentru GTA. Si pana acum aveam moduri si nu se intampla nimic. Am incercat sa dezinstalez toate modurile,am reinstalat GTA-ul,am restartat calculatorul, nimic.

    Am mai avut problema asta acum cateva luni si s-a rezolvat de la sine dupa cateva zile.

    Nu stiu sigur daca problema tine de hardware sau de software ...

    Configuratie ( daca e nevoie ... )

    CPU Intel Celeron M 525@2.00 GHz

    HDD Fujitsu Siemens D28 160 Gb

    Placa video Intel GMA 4500 M , 256 Mb,integrata

    Memorie 1 Gb DDR2

    EDIT: S-a rezolvat cu un sistem restore :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...