Jump to content

navras1719

Inactive
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by navras1719

  1. poate cineva kre e mai doxat sa posteze un guide ceva despre esper mai detaliat, k am senzatia k prostia aia mica stie sa faca mult mai mult decat mi-am dat eu seama. Cum face level ? etc etc etc

  2. sa fiu sincer...nu stiu exact daca am facut ce questuri trebuia...da` n-am primit nici un kkt dela...esper...sunt modo. ar exista si posibilitatea sa-l fi vandut la npc din greseala :-? vreo sansa sa-l cumpar din alta parte ?

    LE: problem solved :D

  3. am facut lvl 15...m-am facut modo...intrebarea mea e urmatoarea...unde ma duc sa imi iau si yo bulina aia rosie de se invarte in juru altora...stiu sigur k poti sa o iei la lvl 15...ce quest trebuie sa fac...de unde imi iau haine delea negre specifice...si lista cu intrebari continua da` deocamdata ma rezum doar la astea :D

  4. daca nu ti-a fost de ajutor Fraps, care e aproximativ cel mai folosit program in materie de captura daca nu ma insel, eu unul nu l-am folosit dar presupun ca e bun din moment ce il folosesc atatia oameni...ar fi cel mai bine sa te lasi de meserie ca n-are sens. mai incearca cu Fraps.

  5. m-am reapucat si eu de 9dragons...nu-s cine stie ce lvl...intotdeauna mi-a placut mai mult partea economica a jocului...bani bani bani :D cat despre lvl...am un demon warrior FD 6...vreau sa stiu dak aveti si voi vreo comunitate ceva...pt schimbat o vorba acolo k e boring singur...nu pt gold items pls. is tot pe bardo app.

  6. dupa ce am renuntat la vechiul pc pt un laptop am instalat san andreas dar am o problema...jocul merge fara nici o problema doar k mouseul nu funtioneaza...in meniu il vad se misca dar clickurile nu functioneaza. In jocul propriu zis nu functioneaza nimic. Nu stiu daca e relevant dar mouseul este wireless cu mufa usb. Daca stie cineva care ar putea fi problema...raman dator...multumesc anticipat.

  7. navras1719 e fericit acuma .

    I-am dat skilurile unice Evanescence Scud si Mana Shield si o arma de 7+ , grind la main si o gramada de ajutor ☺.

    A ramas uimit sa vada ce puteri are Scud ..iti dai seama la level mic sa dai cu Scud ☺ .

    sa-ti traiasca familia ^^

  8. am jucat si eu jocu asta pe la inceput cand a intrat in OB...da` n-as spune k mi s-a parut prea captivant...acum intr-o pasa foarte proasta fiind plictisit de cam tot ce e pe net...ma reapuc de el. Ce as dori eu sa stiu e o formula buna de inceput...de preferat un compromis intre pvp si pve...ce mercenari sa folosesc. multumesc anticipat.

  9. foarte dragut oras...muuult prea linistit pt gusturile mele...da` oricum...misto...poate ne gasim la vara k am o bunica acolo :)

    cat despre joc...ce as putea sa fac k sa redevina interesant...9 luni de premium...se pune prafu pe ele :)) si yo trec printr-o perioada deaia cand nici un joc nu mai are farmec...

  10. in legatura cu oficial vs. privat...nu inteleg...e un joc...jocurile au fost concepute sa te distrezi...nu zic k nu e interesant sa joci pe oficial...presupunand k ai prieteni si etc...dar preferati sa jucati undeva unde dureaza mai mult pana ajungi la partea interesanta din joc...pe oficial nu e chiar asa usor sa faci trans sau lvl mare...pe privat ai facut rapid...dupa te distrezi...bati un boss dai un pk...stiu si yo...fiecare cu placerea lui. Nu criticati pe cineva dak joaca pe privat doar pt k el are mai putin timp liber k voi...sau pur si simplu ceva mai interesant de facut cu el decat sa-l piarda intr-o lume virtuala. Dar atitudinea asta cu pe oficial e cel mai bine k e cel mai greu si te chinui cel mai tare mi se pare total invers. (PS. am jucat RF online pe serveru oficial hostat de Codemasters...si dupa vreo 3 luni de joc...constat k le-a expirat contractu cu cei kre au facut jocul si probabil datorita unor neintelegeri financiare nu au reinnoit contractul...deci nu e o chestie sigura k ai caracterul si dupa 1 2 3 4 ani...)

  11. ma gandesc k ar fi cel mai potrivit sa cresc str din relics and stuff...+premium buff...cat despre def clothes momentan am doar 300 set...dar la lvl mic presupun k is ok. Mai incolo o sa-mi cumpar eventual de 500...nu prea e problema de bani. Cat despre nukes...puteai sa-mi spui chiar k nu trebuie sa le cresc :))...am o manie cu skilluri...dak nu-s max nu-s bune. anyway...Thx :beer:

    LE : http://img15.imageshack.us/my.php?image=clothes.jpg mai bune decat def clothes ? se merita sacrificat defense pentru speed ? :-?

  12. anyway...99% din populatie...foloseste BK deci...trag si yo concluzia evidenta k e si mai simplu de facut...trade la greu ce se face in BP...si e mai practic.

    si cu riscu de a parea genu kre isi face 100 de caractere (nu neg :D ) any tips legat de nuker ?

  13. din "analiza" mea asupra temei...mi s-a parut k BK iti da un control mai bun asupra atributelor...ce vrei sa pui...spre ex...nu poti sa pui relicuri GK si sa te axezi doar pe str...pentru k un relic iti da si 4 esse sau 4 dex. deci dak folosesti BK ai mai mult control...poti sa pui doar str sau doar con etc. Ce ma intereseaza is plates astea de care am auzit...nu prea am vazut...si is curios...dak cumva alea de GK ar fi mai bune.

  14. am si yo o intrebare asa mai...noobish...GK sau BK ?...pro`s and con`s ? pana acu am folosit GK da` m-am gandit k ar arata frumos smenu ala cu dark heart in stanga numelui...si parca e mai usor sa fac 100 BK decat 1000 GK sau cat era. (BoT hibrid FD 11 str build)

  15. gandeste-te k exista oameni kre au prea multe haine si prea multi bani. Spre nefericirea mea nu sunt unul din oamenii aia...dar jocurile p2p se adreseaza lor. Cand ai bani iti zic eu k preferi calitate, calitate kre o ofera serverele retail.

    Cat despre joc...nu l-am jucat dar am senzatia k mare parte din popularitatea lui o va aduce filmul si povestea propriu zisa.

  16. sunt constient ca nu e munca usoara sa ai grija de un server de talia celui de 9dragons. Daca e sa luam in calcul doar partea tehnica...limbajul de programare scripturi peste scripturi si tot ce tine de informatica si programare este greu...la asta se mai adauga si factorul uman...mailuri cu plangeri si tot felu de chestii. Dar cum alte servere pot face asta fara probleme...ar trebui sa o faca si ei...daca servere private de lineage spre exemplu sunt mai lipsite de bugguri decat serverul de 9dragons de la acclaim...asta rezulta totusi ca isi fac treaba...dar nu in totalitate. Eu nu am nici o obiectie pentru ca nu am dat nici un ban...deci nu pot sa am nici o pretentie...dar exista multi oameni care au premium...care au bagat bani grei in joc...si pentru asta n-ar trebui sa indure atatea bugguri si prostii. Ar trebui sa trateze serveru cu mai multa seriozitate.

  17. corect ce ziceti amandoi...aveti mai multa experienta k mine...mult mai multa...(yo am mai mult noroc...prietenii stiu d c :D ) dar ideea centrala e k dak iei doi nukeri/warriori/healeri/hibrizi de clanuri diferite...pui aproximativ acelasi echipament pe ei...va castiga cel care are buildu mai bun. Si prin presupunere la absurd k is aproape identici k si build/gear...va castiga cel care are noroc de mai multe critical damageuri sau ce fel se desfasoara un pvp...n-am vazut decat pe net filmulete cu pvp. Prin urmare cel mai bun sfat pt jack of all trades al nostru tranda...pick a class...stick with it...or at least a clan :-?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...