Jump to content

DeG.666

LinkManiac
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DeG.666

  1. Nagasaky' date='Jun 16 2008, 13:56' post='2846671']

    Wow DeG dar ce smecher esti tu ca ne spui ca tu esti :D si =P~ si bei ca ciocarlaul toata ziua ... pe banii altora desigur . Sunt de acord ca ii urmeaza din aceste exemple niste copii cretini ca sa fie cool . Dar nu confundati emo cu wannabe . Si media varstei pt emo e intre 10 si 25 . De ce? Pentru ca in general pana atunci iti e greu sa ti piept lucrurilor . Dupa varsta aia incepi sa intelegi ca asta e viata si ca trebuie sa o infrunti . Fara sa bei ca un cretin pana pici sub masa sa iti curga mucii in gura cand vorbesti cu o fata (pt cine se simte... sa ii fie de bine ca voua va e adresata) .

    .. nu am zis eu asa ceva dar tu esti prea :banghead: sa intelegi ... am vrut sa scot in evidentza ca NU STIU SA ISI TRAIASCA VIATZA ... copilaria e ce-a mai frumoasa perioada a vietii .. si ei ce fac ? .. se taie pe maini si se izoleaza ..... gg wp

  2. Vazusem de curand un video interesant despre cum ar arata al 3lea razboi mondial cu resursele de acum ( sunt convins ca multi l-ati vazut ) si era devastator + ca avea un citat interesant la final " The only way to win World War III is to prevent it. by Dwight Eisenhower. "

    Cat despre China .. pffff nu ma mira .. in curand o sa avem si noi pretentii sa facem arme nucleare .. dar la bugetul nostru ramanem cu arcul si prashtia.

  3. Nagasaky' date='Jun 3 2008, 20:39' post='2820573']

    Doamne deci daca mai aud stiri despre Emo eu cred ca ma arunc eu in locul lor de pe bloc , sa vada dracu ca oricine se arunca . Si eu rocker . Si ala raper . Si Sorinel manelistu . ORICINE! Va spun un lucru si sa iti tina minte toti . EMO NU VOR SA SE SINUCIDA . Un emo nu se va sinucide ci doar va ameninta pt a ATRAGE ATENTIA . NU esti un cult pt sinucigasi ci este un mod al unori care poate au fost singuri , neintelesi , dati deoparte si cauta sa fie si ei bagati in seama cum ar zice unii .

    :clap:

    -------

    Sunt curios un emo la varsta de 30-40 de ani banuiesc ca va avea o familie si isi va pierde apucaturile astea de copil frustrat ... insa ce amintiri va avea el despre copilaria lui O_O ? .... deoarece statea mai mult singur nu prea are amintiri frumoase :\ lol ! ffs .. sunt singur ca no sa pateasca ca unul NORMAL (deshi nebun in acelasi timp ) care amintindushi de copilarie o sa starneasca mult amuzament poveistind intamplari din viata lui ...

    emo = :banghead:

    me = :happy1: :beer: ---- :nanana:

    -Daca iti faci parul in anumit fel, si te imbraci mai diferit nu te face emo.

    Defapt te face GAY

    -----------------------------

    -Majoritate persoanelor EMO sunt marginalizate, neintelese, sensibile, fapt pentru care adopta acest stil.

    Adoptand acest stil devin marginalizate ;)

    ------------------------------------------------------

    -Multe dintre aceste persoane chiar au venele taiate (se intampla des din cauza unor depresii, iar partea emotionala fiind foarte slaba, cedeaza)

    Defapt se inampla din cauza nebuniei + ca in ritmul acesta sfideaza religia .. din cate am auzit pe la scoala partea cu suicide nu e agreata de Doamne - Doamne (PS:eu nu cred in Dumnezeu oricum .. dar aici nu ma refer la mine )

    ---------------------------------------------------------

    Personal nu am nimic cu aceste persoane, ba din contra...chiar imi place modul in care isi aranjeaza parul.

    Trebuie insa sa recunosti ca sunt frizuri inspirate din Pokemon si Dragonball Z .. pana la ce varsta o sa aiba curajul sa arate ca niste desene animante :\ ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...