Jump to content

toofast1

Forumist
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by toofast1

  1. Am deschis acest site in ideea de a ajuta si alte persoane sa scape de site-urile de filme online pline de reclame, unele chiar porno si alte prostii ascunse, precum clickjacking.

     

    Daca va place acest site va rog sa-l adaugati la favorite si daca doriti sa sustineti ideea acestui proiect sa-l bagati la whitelist in adblocker. Putinele reclame vizibile pe site ma ajuta sa platesc gazduirea site-ului si ma ajuta sa continui munca la acest proiect.

     

    Momentan, site-ul are peste 400 de filme online, majoritatea in format HD si cateva seriale TV. Pe viitor, voi incerca, atat cat imi permite timpul sa adaug mai multe seriale.

     

    Filme Online HD

     

    Vizionare placuta!

    • Upvote 2
  2. Buna ziua,

    Ajut la o campanie de promovare a unui joc online (browser-based) de Counter-Strike. As dori sa stiu daca sunt persoane care joaca acest tip de jocuri online si daca ar fi de acord sa se inscrie. Va garantez ca o sa va placa.

    Va rog sa lasati un reply in acest thread daca sunteti interesati si pe PM adresa voastra de e-mail sa va trimit invitatia.

    Cu stima.

  3. Salut,

    Ne-am gandit sa deschidem un server de World of Warcraft WoTLK, insa am dori sa stim daca lumea ar fi interesata sa joace

    La emulatorul folosit pe server inca nu ne-am gandit, totusi in principiu cred ca vom merge pe Mangos deoarece este bugless, singura problema e ca tine cam 600-700 playeri online dupa care ia crash.

    Daca cumva aveti vreun repack stabil care nu are multe buguri de versiunea 3.0.9 blizzlike sunteti rugati sa ma contactati. Nu doresc repackuri ale serverelor de fun, doresc ceva daca se poate cu portale in StormWind si in orasele mari, in rest vendorii ca pe blizzard

    Serverul va rula pentru inceput pe un dedicat Intel Core2Duo E8400 cu 4GB DDR2, cu banda 100MB metro si 20MB extern.

    Cu stima,

    Alex

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...