Jump to content

aionys

Inactive
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aionys

  1. Salut , ma intrebam daca stiti vreo sala prin bucuresti care practica vreunul dintre sporturile enumerate la inceput ? preferabil ceva pentru self defense :)

    si daca ati putea recomanda cateva salii ar fi perfect :)! multumiri anticipate !

  2. aceasi problema am si eu :| ! ma joc chiar si cu grafica redusa si tot si dupa 5 minute la fel se stinge :| ! dar la mine se stinge definitiv , si da coolerul se invarte dar adevarul este ca se cam incinge :| !

  3. Salut baieti! Nu am mai intrat pe aici de mult :)

    Am si eu cateva intrebari.. cat iau pe:

    blader de 91 ff 90;

    war/cleric lvl 108 ff101 set +5 si cateva zeci de mii de SPuri ramase ?

    War/cleric lvl 108, FF110, FULL son heavy armor +5; son +9 2h, son cleric..

    Wiz/cleric lv 108, FF 101 cu cateva sute de mii de SPuri, set +5/+6.. fb

    Wiz/bard lv 108 ff 101, ceva spuri ramase.. set +5

    Server Rome toate..

    Eu nu am mai jucat de cateva luni, si habar n-am preturile, de asta va intreb pe voi.

    Astept raspunsurile voastre!! :)

    cat ceri pe wizzi ? da-mi si mie preturile pt ambele :P si sunt verificate ?ai toate infourile?cum vrei plata?niste detalii plox :P poate ma reapuc si eu asa :))!

  4. Heeeelz yea :D! cea mai tare relatie , fara obligatii fara nimic, multe dintre relatiile care le-am incheiat am incercat sa pastrez o prietenie tocmai pentru a initia o astlfe de relatie :D!

    si dap , 1-2 prietene am mai mereu la care pot apela :) !

  5. =)) fiecare cu parerea lui oricum dupa parerea mea o sa ramai uimit de cate o sa faci in pat daca esti excitat suficient :D! ti se schimba perspectiva asupra lucrurilor si o sa cauti doar placere :D !de fel sunt mai dezinhibat asa k nu prea sunt multe lucruri care sa nu le fac in pat daca am o partenera calumea :) !
  6. baietii :D am si eu o intrebare pentru astia mai experimentatii si pt tzuyoshii se stie fara numar :)) !

    @tzu ai zis acum cateva pagini ca nu se mai poate face chargeback in sro ! Este adevara ?ca am cumparat un char cu prem+ si vreau sa stiu daca tipul poate face chargeback ?

  7. Poi eu mi-am luat premium sa implementeze ei nush ce sistem de siguranta sa numai pot buta?poi le fac chargeback de nu se mai vad si la gaymax si la sbot .

    Ar pierde enorm de mult daca ar deveni legit pentru ca 50% din playeri cumpara premium pentru login si nu pentru experienta :) !

  8. @Julie da dar ceea ce nu se specifica in descrierea acestei magii este ca esti atacat de campioni si gianti asa k este oarecum inutila !

    Btw lvl 70 xbow/cleric here ff dagers/xbow , folosesc la grind xbow si rec division+bles+healing circle poti supravietui la orice cu bard este mult mai greu asa k foloseste ca subclas cleric !

    back dupa ban desi nu am inteles niciodata de ce am luat nici nu ma interesa nu prea postez eu asa mult !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...