Jump to content

legendofmir

Inactive
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by legendofmir

  1. Ma admin Nu e vb de incurajare de piraterie dar eu mis tepuit si a fost vb de un sfat ...ok de aia multi nu prea scriu pe aici vad decit intreaba si alti spun aiureli asta e ultima mea postare aici ca nare rost.

    La o adica fiecare face ce vrea si sa si faci ce face Oficiu Audiovizualului , pe nimic asa nare rost ....

    Bye forever... :cool2: :beer:

    Warn lvl up pentru offtopic.

    Ori ne parasesti ori respecti regulamentul, alegerea e a ta!

  2. Dupa parerea mea e o placa VIA si trebuie sa astepti muuult la instalarea ei , asteapta man si va trece mai departe !!! Precis...cam vreo 30 min trebuie sa astepti... am patit si eu... dar ma duceam pe alt pc pina se facea aia... si deobicei asta e la placile vechi de baza cu chipset VIA. :crazy:

  3. Cea mai simpla solutie Windows:

    1)Windows orice versiune!!

    2)Internet Explorer doar ca restul is slabe si aiurea greu de inteles!!

    3) NortonAntivirus de la 2005 in sus ca isi face update singur de definitii virusi si versiune de an

    4) Neaparat ZoneAlarm orice versiune [Editat] licentiata.

    Asta am eu pe un server de jocuri online:

    1)ce lucreaza cu WinXP de 6 ani PVI + SP3

    2) Norton Sistem 2005 updateuit la zi

    3) Folosesc doar Internet Explorer fara erori (I.E.8.beta)restul le consider pline de buguri

    4)ZoneAlarm [Editat]

    Nu incurajez cumpararea de licente ca am cumparat vreo 2000 si am avut o graza de probleme cu ele.

    Pentru incurajarea pirateriei software ai warn.

    Citeste regulamentul, il gasesti foarte usor in semnatura mea.

  4. Vezi si u dai un START / RUN si scrie linia asta in ea: dxdiag , si vezi ceti merge si ce nu, si aici ma refer la placa video si sunet. Placa video iti arata daca functioneaza acceleratoarele grafice DirectDraw si Direct3D(aici ai si OpenGL), vezi u pe acolo citeste... Restul mai vedem... :beer:

  5. Apare numai o data in updateuri si o sati apara o casuta de dialog care te intreaba daca sati reaminteasca sau nu acest update , apoi niciodata nu va mai aparea cererea de update pentru |Genuine| Dar e bine pe viitor sa urmaresti ce scrie la updateuri nu sa dai asa ca orbecul... oricum pina azi nu sa mai facut o solicitare de Genuine la update.

  6. Nu-ti da imediat ci doar cind porneste updateul de windows (o chestie mica galbena linga ceas) si te intreaba apoi...deci trebuie sa astepti!! O sa-ti apara in timp dar asa cum am mai spus fi atent la Genuine!!

  7. Bifeaza toate doar Genuine Update sa debifezi ca ai dat de draqu dupa aia , daca instalezi toate. Fa cum a zis crisspro , dar nu uita nu instala unde apare Genuine!!!!! restul fa toate updateurile ce apar normal de windows si de programele conexe !!!

    Multiiii au luat tzeapa de la aparitia lui update :error: Genuine :error: de acu 1 an... ca nu au stiu! :cool2: :error:

  8. :P Pai daca deschide HDD e bine ca gaseste fisierele care lea dwld , dar fisierele de sistem , Windows , jocuri , nu are acces daca au atributul hidden si asta e ideea. Nu de HDD sa nu vada. Lace te refereai u , faceam mai simplu Win+E si gata

    :crazy: Si mai folosesc si un utilitar bun Deep Freezer 5 ... si pare excelent...

    :P CTRL+ALT+SHIFT+F6 :P

  9. Ciudat , ca ai un troian pe acolo si inca si in system restore... ce Antivirus de kkt ai? Instaleaza urgent NAV(NortonAntivirus)orice versiune de la 2005 incoa, ca toate isi fac update pina la ultima versiune si enginul e acelasi la toate, si scoate ala tot si in special pe viitor nu mai ai probleme siiigur. Daca vrei si mai multa protectie baga si un ZoneAlarm si ala papa tot ce misca si se numeste viermi si de astia cu care ne mai cunoastem noi.... Auch am vazut noi destule probleme cu clone de Antivirusi al Norton cel mai vechi si NO1 in lume la calitate(il foloseste si Yahoo la scanarea de emailuri), de tip PandaAntivirus,Bitdefenderu ala jegos de Bucuresti, si altele care nare rost sa vb de ei aici.

    Baga ce tiam zis si nu trebuie apoi sa mai faci nica cu NAV face ala totul in background, nu misti nica fara sa te verifice ala, deci adio virusi si troieni.

    Ca ex eu il folosesc la un server de jocuri online de 4 ani vers. 2005 cu updateurile care si le face la zi si n-am probleme de nici un fel... Am ultima versiune legala , cumparata in Athena dar no schimb ca merge superbeton , ...

  10. :banghead: Ia vezi nu ai pornit mizeria aia de program de torent? Ala minca toata banda si face mare lag la ping... eu asa am descoperit la mine la sala 1 a instalat ala si dwld 30 filme odata si minca o teava de 24Mb de nu aveam net bun la celelalte pc... :banghead:
  11. Eu am NAV(Norton Antivirus 2005-update la zi)am si 2008 dar nam chef sa reinstalez , si merge din 2004 serverul de mir , siteul meu inpreuna cu ZoneAlarm , de bubuie fara hacking , cracking si errors, .... cu toate updateurile la zi pentru NAV si ZoneAlarm (2007).Au incercat sa ma hacuiasca copaneii de vreo 2-3 x dar neah nau reusit , dosattack la DB sa copieze serverul care e unic in lume. Asa ca iti indic NAV si ZoneAlarm, un cuplu de excelenta.

    PS: toate emailurile depe Yahoo sint scanate cu NAV ....

    See ya!!! :beer:

  12. Eu cred ca se refera la alceva cum si Vista , porcaria aia e o clona perfecta a Xp + brizbrizuri de desctop + toate bugurile inimaginabile bagate de Mi... sa para ca e ceva nou(ai zice ma ce fraier sint ca am luat XP la pret de vista daca nai avea probleme!!! :crazy: :crazy: :cool2: ) , da inimaginabile si descoperite de useri si bagate pe toate forumurile din lumea intreaga :banghead: , "distractia fanilor" asa si asta W7 e o clona mai smecherita.

    Dar sa revin la ideea simpla cum s-a dat ideea cu gratuitu...:

    Daca va ginditi un pic mai simplu ar sta cam asa:

    Deoarece sa nu credeti ca Mi... nu stie ca e piratat si tine cont de asta, si nu cred ca scoate prea multi bani din vinzarea lor in magazine, vad aici in Athena/GR nimeni nu cumpara PC/LP sa le faca si fara SO, asta e specific doar romanasilor , ei cumpara de la magazine ALL inclusiv(deci si cu SO-sistem de operare) si daca nu le place schimba cu 1 piratat de Xp de la diversi.

    Si sa revin la Mi... da va fi cred eu gratis, pentru ca W7 , NU V-A FI disponibil de vinzare in shopuri , doar eventual piratat deci free, Mi... bazindu-se pe licentele vindute la marii creatori de laptopuri si Pc din lume.

    ca si pina acum, deci ei au spus adevarul dar cu subinteles... e free.. si sa inceput cu W7beta, restul vor fi updateuri.... si nu uitati ca Mi...si cam restrins activitatea... le ajung banii cit au cred.... zboara aia de la Mi... in special romanashi... :P :bananadance2:

    Asha k nu va mai agitati copii ...degeaba !

    Stima m8s! :happy1:

  13. Tnx m8 u are the best!!! Mersi foarte mult motatule cuminte... :hail: :right: Am inteles e foarte bine. Imi trebuia sa folosesc astea la I-net Saloon in Athena/Grecia si ascund asa toate pe HDD si nime nu prea are acces apoi pe HDD, sa stearga ceva. Mai e o cale sa acceseze aceasta optiune cineva , daca se ascunde si cele din start menu ??? Cu hide la Windows si ProgramFiles? Nu cred! :beer:

    NO :error: occured!!!!

  14. Pentru ce ziceai ca iti trebuie?

    Wrong answer!! :P Altii??????

    Revizuieste-ti atitudinea!

    Sfaturile primite aici sint gratuite si in consecinta trebuie sa dai dovada de putin respect fata de cei care incearca sa te ajute.

  15. :-? Vreau sa elimin FolderOptions din meniul Tools al Explorerului!!! Stie careva unde in registri se face??? Sau alta poasibilitate mai simpla... :-? Binenteleles cu posibilitatea de revenire cind se doreste....

    Tnx m8 anyways!!!

  16. Cum gusturile nu se prea discuta totusi trebuie luat in calcul cele mai jucate si placute jocuri, deci 1 mic top pe aici:

    LOC 1 COUNTERSTRIKE

    LOC 2 LEGENDOFMIR (-edited- )

    LOC 3 CALL OF DUTY

    LOC 4 TOONCAR

    LOC 5 PROJECT IGI 1&2

    LOC 6 GTA 1-....

    Pentru mine is reprezentative primele 5, pentru voi ceilalti ...altfel si restul...:P:)

    Ok man,Craciun Fericit HoHoHo :cool2:

    Fara reclama

  17. Joc acum un joc foarte dragut numit legendofmir de AICI si nu ma plictisesc deloc, e super, mai ales ca e versiunea originala a acestui joc. Am incercat mai multe gen wow, Red Alert2 dar is cam prea SF, si ma plictisesc repede, caci imi place jocuri mai reale gen Counterstrike, Legend Of Mir, Praetorians , ProjectIGI cam vechi dar is belea. Dar LOM imi place ca e tradus total in Romana. Is ele cam vechi dar merita...In fine, ...eu continui cu astea ca merita , celelalte doar le testez...si daca vor fii opinii contrare eu le respect, si nu voi da replica la acestea... :crazy:

    Titlul jocului: Legend of Mir2 Vers. 1.9.5

    Website: link

    *Data lansarii: 2001-2009...

    *Screenshots: link

    *Downloads:

    link la rubrica download

    Forum link 1 sau link 2 pentru a vedea ce spun altii de joc... bune si rele... si diverse programe care merita sa le aveti pe PC(utile).

    Mai vorbim...ne vedem in MIR eventual... :tiphat:

  18. Stie cineva cum pot conecta nu o placa de retea la un HotSpot(Acces Point) ci un alt Acces Point.

    HotSpotul conectat pe o placa de retea da datele urmatoare, prin Dinamic... :

    IP Adress:192.168.1.10

    SubnetMask:255....255.0

    Default gateway 192.168.1.1

    DNS SERVER: 192.168.1.1

    Intrebarea e se poate conecta wireless un AP la acest Hot Spot care e defapt tot un AP?

    Si ce setari ar trebui efectuate in AP sa se conecteze la acel Hot Spot(AP), si sa imi si mearga Internetul(daca conectez o placa de retea la Hot Spot merge netul)?

    Vreun link ceva despre asa ceva, am incercat pe net dar numa timpeni nimic concret.

    Acces pointul de conectat e un Broadband Router Wireless-G ADSL Gateway LinkSys Cisco.

    De ce vreau wireless-ul si nu folosesc placile, pai e simplu semnalul e relativ slab receptionat de la Hot Spot si vreau sa-l folosesc prin AP, a mari puterea semnalului. Nu am doar 2 PC am mai multe si de aia imi trebuie. Intr-un loc am semnal maxim acolo(afara :) ).

    PS: Pot face modificari doar in AP, nu si in HotSpot(care e la provider).

    DOOMNEZEU

  19. Eu zic sa folosesti cel mai tare Zone Lab Security(recomandat) sau Norton Security 2008 si acolo in optiuni filtrezi pe idiotul. Dar nu cred ca te fludeaza nimeni ca imediat ar sarii providerul si lar bloca in IP, ca-i papa banda. Eu iti zic baga u niste poze pe care te bazezi ca ai flood, sa vedem si noi. REPET EU NU CRED CA AI FLOOD. Dak te referi la lag de CS , apoi nene peste 20 jucatori mai baga si u niste memorie la PC ala al tau ca e lenes si servul de CS e cel mai naspa server pe care se poate construi un joc, minca multe resurse(enorme pentru un server amarit FPS) dar na ne place.

    A sa nu uit:

    PS: Toti jucatorii de CS (aici si JE intru) sint codati, SIGUR dar nu-i vezi u ca multi joaca parsiv.

    Si Je am, avut un server de CS si ia-m lasat sa joace, cu coade dar numai de astea fara speed punind chiar pe siteul meu cheate-ul CDHack care de fapt elimina cam multe buguri de HL(enginul). Ideea e cine trage primul ala omoara, nu tragi in prostul tot incarcatorul si nu moare si te face ala cu pistolul....piuh ce vremuri idioate au fost fara CDHack.

    DOOMNEZEU

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...