Jump to content

Adii

Inactive
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Adii

  1. din punctu meu de vedere treaba anti botzi acuma dupa ce marea majoritate a ajuns lvl max e un fel de praf in ochi. Bine idee e ca ei vizeaza doar gold botzi nu si cei care sunt boti normali. Adica atata timp cat iti duci tu charu pe spot cred ca totu e ok . probabil ca treaba cu anti gold botzi este vreo clauza contractuala a celor ce au cumparat o parte din actiuni .

  2. imi ia vreo 14 h sa dw jocu de pe siteul lor stie cineva o metoda mai rapida si apropo pe ce servere jucati fiindca as vrea si eu sa ma bag numa in ideea ca ar fi mai multi romani dar nu vreau niciun fel de ajutor. eu am jucat pe isro vreo 4 ani da m-am lasat cu o pauza de vreo juma de an -1 an da parca mia venit asa un chef de joc mai ales ca serverele nu sunt asa de pline ca pe isro . Cred ca o joc doar asa de placere .

  3. in opinia mea e mult mai bine sa folosesti LA ca warrior pentrru ca poti folosi acele pasive de la cleric. Acuma depinde si de bugetu tau . Daca iti permiti sa ai un item LA iti recomand daca nu heavy armoru e mult mai ieftin . Bine ca partea nasola este ca iti blochezi bani in acele iteme HA .

    Pentru robe nustiu exact ce pasive primesti de la cleric . singuru avantaj este 20% speed. Warriorul nu consuma mult MP. si oricum la pvp sau grind cele 20 de procente nu par cine stie ce pentru partea de cleric.

    In concluzie -- pentru pvp si grind party,uniq LA ar fi cel mai bun ,iar pentrru boting robe .

  4. da mai sa stiti ca am gasit paysafecard si la mine in oras galati . Ma asteptam sa gasesc doar in bucuresti.

    Si la mine in galati cred ca sunt vreo 20 de puncte unde poti cumpara paysafecard . Pe net scrie ca au de 25 lei

    50 lei 100 lei si 300 lei

    dati click AICI si cautati-va cel mai apropiat centru

  5. eu nu inteleg ceva momentan nu functioneaza clientlessu da serverele is full((

    presupun ca firmele de gold au deja clientless altfel nu imi pot explica .

    GotRullez sbot-ul este mai folosit . are cateva avantaje pe langa pretul mult mai mic decat al celorlate programe de bot. Il poti folosi pe 2 compuri . momentan nu merge cumparat

  6. deci inseamna ca aparut clientlessu ceea ce e de cacao

    sa stiti ca in medie cam 2000 de charuri sunt p server in mod normal cu tot cu stalerii din town. restu pana la 3500 sunt gold farmari . deci aproape jumate sunt goldbotzi. Chiar nustiu de ce dracu nu elimina intr=un fel goldbotzi si astfel si=ar reduce si ei cheltuielile la jumatate.

  7. dsk iesi din pesterea devino si tu un om biped. Oricum imi este imposibil sa port o discutie cu tine. Oricum se vede ca un om cand ramane fara argumente incepe sa atace . Oricum imi cer scuze ca ti=am ridica silabele scrise fara noima la rangul de propozitie inteligibila. Se vad de la o posta replicile tale <<de santier >> gen "ai wc in fundul curtii ". Poate am viziunea mai ingusta si imi cer scuze ca nu gasesc vreo legatura intre WC din fundul curtii si un joc pe calculator.

  8. Draga dsk

    Nustiu ce inseamna <<stay chill>> de obicei se zice chill out .

    Tin sa te informez chiar daca nu sunt din cernavoda am totusi un gram de cultura si iti pot spune ca :

    Cernavoda este un oras contruit inaintea Bucurestiului tau.

    La Cernavoda exista o centrala nucleara ,singura de acest fel din tara, ce foloseste drept combustibil izotopul de uraniu .

    Si crede-ma pe cuvant cu warrioru care il are bate p cine doresti tu.

    Tin sa iti multumesc pentru raspunsu acordat la intrrebarea mea referitoare la elementele necesare .

    am facut lvl 63 (eram lvl 60 inainte) hehe de cand cu serverele populated m-am bagat si eu in joc)) si am balanta 92% phy cu 37% mag nu am deloc str sau int ,dar vreau sa zic ca bate de rupe

  9. badfist nustiu care e treaba da pe xian in momentu de fatza 2600 de persoane iar eu fara prem nu ma pot conecta . Deci cred ca ar fi vreo eroare de pe la ei . Mi se pare o idiotenie serverele sa fie de 3500 de persoane si ei sa tina la 2600 de persoane serveru sau cine stie din cauza crizei ar mai fi redus si ei costurile p acolo

    joc infect!!! nu ma pot conecta .

  10. 1.nu cred ca wizard/cleric lv 100 FF poate fi considerat un character slab tinand cont ca in ultimul timp aveam setul lui mihai +6 si accessorys +5+6 wink.gif

    2.gandestete ca poate scameaza doar incompetenti asa ca tine si inca unii de pe aici wink.gif

    dsk eu observ ca te consideri al mai tare din parcare. Numai din vorbele tale imi pot da seama ce fel de om esti .

    Te consideri omul suprem . Un fel de adolscent din acela care el le stie pe toate, acest lucru fiind normal la o astfel de varsta. M-am abtinut ca sa nu iti spun "cocalar ".

    Adica cei care sunt usor influentabili merita sa fie hakeriti?

    Iar acest scammer este clar modelul de roman ordinar ,un om de nimic. Deci ca sa intelega toata lumea ce insemana scammer acel looser care nu stie sa dea un hack, si incerca sa prosteasca de obiceii copii care pot fi ademeniti mai usor cu diferitele texte ale scammerului(looserului).

    Mie personal nu mi-ar placea sa imi cumpar de exemplu un Som cu banii furati de la cnv. Nam chef sa explic dc.

  11. pentru un warrior/cleric 100 iti trebuie aprox 1.5 mil Sp dual ax, 1h,2h si cleric

    nu inteleg ce comenteaza lumea ca se scriu multe pagini pe forum ... nu te costa nimica sa scrii , nu consumi nici pasta nici hartie .

    "Domnul nostra ar vrea sa vaza pe maritul imparat"

    miss TzuYoshi .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...