Jump to content

ScarFaceRo

LinkManiac
  • Posts

    482
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ScarFaceRo

  1. 1 hour ago, petarda said:

     Îți recomand HyperX Cloud 2 pentru că folosesc și sunt comode. Spre deosebire de Razer Kraken v2 7.1 HyperX nu se slăbește atunci când le folosești pentru o perioadă îndelungată. Ba mai mult le găsești în această perioadă la reducere, costând între 70 și 80 euro... razer costă 100-110 în momentul de față. 

    Atunci HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha? Am citit unele articole care ar spune ca alpha sunt may bune decat cloud 2.

  2. Salutare, doresc achizitionarea unor casti de gaming saptamana aceasta, cu un buget pana in 500 RON.
    Am detinut Razer Kraken v1 de care nu am fost foarte multumit, mi se pareau inconfortabile si, in plus, mi s-a stricat mufa USB.

    Acum sunt nehotarat intre HyperX Cloud 2, HyperX Cloud Alpha si Razer Kraken v2 7.1

    Detin si tastatora Razer Chroma V2 mecanica si ma gandesc ca estetic castile Kraken ar fi mai ok, dar vreau sa evit situatiile in care ramele ochelarilor pe care ii port deveneau tortura cu fostele casti Razer.

    Voi ce parere aveti?

    Multumesc pentru ajutor

    P.S.: am nevoie si de microfon, unul bunicel, la casti.

  3. In vremuri antice, Caesar si Burebista erau in conflict. Conflictele daco-romane dateaza cu mult inaintea lui Decebal (razboaie intre 101-102 si 105-106 A.D.).

    In 48 B.C Burebista a incercat sa ajute pe Pompey in razboiul civil de la roma, dar Pompey a fost invins in batalia de la Pharsalus inainte ca Burebista sa il poata ajuta.

    Dacia condusa de Burebista era un stat puternic si organizat, tinut unit de pericolul unei invazii romane. Pericol ce avea baze reale, Caesar avand in plan, ca nou dictator al romei sa tina invadeze Dacia.

    Odata cu asasinarea lui Caesar in 44B.C. pericoulul unei invazii romane in Dacia a disparut, iar nobilii l-au asasinat pe Burebista la putin timp dupa.

    Intre anii 62-61 B.C. a avut loc Batalia de la Histria, purtata intre Bastarni si Romani, batalia in care Burebista, in fruntea trupelor basterne si scite, decimeaza intreaga unitate de infaterie a armatei romane trimisa in zona.

  4. Khafra sau Khafre (greacă Chephren) a fost un faraon egiptean al celei de a IV-a dinastii Egiptene, având capitala în Memphis. Conform unora din egiptologi el a fost fratele și succesorul lui Khufu, dar ipoteza acceptată de majoritatea este că Djedefra a fost succesorului lui Khufu, iar Khafra al lui Djedefra.

    Nu există consens cu privire la data domniei lui, după unele păreri fiind intre 2558 și 2532 î.Hr. În timp ce din lista regilor din Turin domnia sa lipsește, iar Manetho se pare că a exagerat perioada la 66 ani, majoritatea istoricilor considera ca perioada reala a fost de 24–26 de ani bazându-se pe Testamentul Prințului Nekure, înscris pe pereții mormântului acestuia din urmă. Testamentul datează din perioada celei de-a douăsprezecea numărători și se presupune a aparține lui Khafra din moment ce Necture era fiul lui. Khafra a construit cea de a II piramidă ca mărime, Sfinxul și un templu care este singurul templu ce a supraviețuit din această dinastie

  5. O fetita de sase sau sapte ani intra, împreuna cu mama sa, într-un magazin. 
    Se uita fix la o angajata care era mai mult dezbracata decât îmbracata si, cu o nevinovatie de copil, o întreaba:
    -Tu mai ai si acum haine de când erai mica?

  6. Multumesc, AngeL, pentru interventie si va aduc aminte ca posturile off-topic vor fi sanctionate din acest moment

    Ati deviat rau... Da' rau, nu asa oricum...

    TSUBYKE si aggelio_polisdragii mei, nu e nevoie sa va certati. Aveti amandoi warn-uri de la mine, ca nu ma cunoasteti niciunu'. Daca ma scoteati la cafea, va dati seama de cate warnuri ati fi scapat? :O

    Revenind la... 'subiectul' acestui topic: defilam cu... ce putem si mai ales cu ce avem. Totusi, va rog sa ganditi putin la rece situatia - care sunt jocurile unde PvP-ul este cu adevarat echilibrat in conditiile in care exista mai multe clase cu diverse abilitati? Eu nu reusesc sa gasesc nici un exemplu. Bug-urile se vor rezolva mai devreme sau mai tarziu, nu putem decat sa asteptam (si noi - staff-ul - cum asteptati si voi - playerii).

    World of Warcraft, Silkroad Online, Tera Online, Aion Online, Cabal(candva), Guild Wars 2, C9 Online, Vindictus.

    Daca vrei iti fac o lista imensa cu jocuri in care PvP -ul este echilibrat, fiind total dependent de skillul jucatorului, nu de ce skilluri are caracterul x.

  7. Plangeti ca BK e prea tare, ca summ e buguit, ca RF e nu stiu cum.

    DAR SM? Sm nu are DMG, Mana shield este blocat la o limita infima iar skillul ce trebuia sa ii acorde o sansa in pvp, Wiz. Enhance este blocat la 20% increase. De ce bk-ul are un skill care ii dubleaza viata iar SM are un skill care ii da doar 20% din dmg? 

     

    Toate caracterele au un buff puternic. RF are ignore, Summ are reflect, BK are swell, ELF dmg si def...SM are fix ****, altfel nu ma pot exprima. Doua buffuri degeaba.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...