Jump to content

MoBiLe2

Inactive
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MoBiLe2

  1.  

    Produsul prezentat mai sus ,in imagini, este pentru sexul frumos

    E pentru alergii, deshidratare și alte afecțiuni similare, nu contează cum l-ai perceput tu pe un anumit site.

     

    Cred ca ai dreptate.Vazusem produsul pe site-ul oxyance.ro la sectiunea de femei si tot probabil am interpretat aiurea. Scuze.

  2. Vad ca mi s-a sters primul post. Probabil nu am specificat clar ce vroiam sa spun, dar revin.

    Produsul prezentat mai sus ,in imagini, este pentru sexul frumos (il gasiti pe site-ul celor care il promoveaza, la sectiunea: OXYANCE> PENTRU EA)

    La sectiunea OXYANCE->PENTRU EL mai potrivit pentru dupa barbierit (cred) gasiti produsele SOOTHE AFTER SHAVING

     

    Fiecare poate sa foloseasca ce vrea. Acum se poate sterge si postul asta.

  3. Incepe se semene cu "World War Z"

     

    http://www.mediafax.ro/externe/suspect-de-ebola-la-madrid-pasagerul-aeronavei-air-france-a-fost-spitalizat-ebola-pe-intelesul-tuturor-cum-se-transmite-simptome-si-metode-de-prevenire-video-13399355

     

    Mi se pare mie sau au inceput sa vina din africa si pe la noi diversi turisti?

    Cum zicea cineva, probabil ca noi avem Ebola versiunea veche (din '78). Are nevoie de un update.

  4. "The more we are, the less for each; fewer people mean better lives."

     

    http://www.theguardian.com/environment/2011/oct/23/why-population-growth-costs-the-earth-roger

     

    Probabil asta o fi vrut sa spuna si cu "Virusul ebola este o sansa pentru planeta suprapopulata." 

     

    O amenintare pentru cine nu are vaccinul (conspiratie?)

     

    Q:Care este subiectul topicului?

    A:Virusul ebola!?!

    • Upvote 1
  5. Trebuie sa ni se spuna ca nimeni nu-i mai presus de lege, dar de ce sa ne spuna cei din acel domeniu cand sunt atati neintrebati gata sa dea din gura.

    Maine cand o sa gaseasca pui injectati in vitrina ma astept la acelasi mesaj. Nici un pui nu-i mai presus de lege si daca nu va convine mars in cotet.

     

    Daca il avem pe superman de ce drq ne mai trebuie procuror, judecator si comisii peste comisii. Sa faca unu toata treaba si ne costa si mai putin.

  6. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/sectoarele-2-3-4-i-5-ale-capitalei-afectate-de-lipsa-apei-calde-razvan-nicolescu-au-fost-intarzieri-in-lan-la-plata-facturilor-92850.html

     

    Nu conteaza ca tu ti-ai platit factura, conteaza daca furnizorul tau si-a platit-o.

     

    Nu stiu in ce alta tara vecina se mai intampla asa ceva. La noi e un fel de hobby.

    Alta iarna, alta discutie despre frig, energie, agent termic, despre nesiguranta in general.

    • Upvote 2
  7. In cazul de mai sus, e vorba de crima si nu despre o sinucidere.

     

    Pe noi ne-au invatat de mici sa deschidem geamul daca vrem sa ne aruncam pe fereastra si pe-atunci nu era criza sa zici ca nu-si permite familia sa-l platesca.

     

    Nu te condamna nimeni, daca o faci in liniste si in mod responsabil (probabil nici nu te opreste nimeni)

     

    La altii:

    "Japanese society's attitude toward suicide has been termed "tolerant," and in many occasions suicide is seen as a morally responsible action."

    • Upvote 1
  8. Lucrurile par incurcate(opinie personala). PNL-ul are cu siguranta o agenda diferita de a PSD-ului. Daca pica Base, nu inseamna ca vine PSD-ul la putere, deoarece PNL-ul nu face doar figuratia. USL-ul exista temporar si nu trebuie privit in mod unitar pe termen lung, in realitate e vorba de 2 lupi care-si impart prada. Daca Base n-o mai fi si PD-L se duce mai jos de-atat, o sa avem o scindare intre cele 2 parti cat de curand.

    Deocamdat Chucky si Ponta sunt pe strans capital politic, pentru ca lucrurile nu prea sunt clare nici macar pentru politicieni despre ce-o sa urmeze.

    Daca in schimb PD-L-ul nu se preda o sa avem o haita pe cap, sa-i zicem USL. Atata timp cat partidul democrat rezista, intotdeauna USL o sa aiba motiv sa strige 'Lupul', in plus romanului cred ca a inceput sa-i placa alternarea celor care vor sa ne conduca. In mod organizat, azi furati voi, maine sa fure ceilalti.

    In zilele ce-au trecut l-am vazut pe Videanu (statea la cutie) si pe Berceanu (de la naftalina) iesind in fata cu acuze la adresa USL si stau sa ma intreb unde-i Boc (poate i-am ratat aparitiile desi m-as mira) ?

    • Upvote 1
  9. Imi spuneti ca un betiv precum Crin Antonescu, care statea beat in sant in Niculitel este mai bun? Ponta? Papagalul ala crescut de regimul comunist?

    Basescu nu bea.Basescu nu a fost crescut de regimul comunist.Basescu si-a construit singur casa in care urma sa se nasca.

    Pe aia de ce nu ii demiteti?

    Nu avem referendum aranjat pentru ei.

    Sa vina USL iar la putere?

    Pai nu e la putere?

    Romanii sunt hoti.Suntem un neam de lenesi si politicieni.Asta este valoarea elevilor nostri si a profesorilor lor.

    Daca chiar asa suntem, inseamna ca postezi degeaba.

    • Upvote 1
  10. Ma bucur sa vad cum se amesteca ciocolata cu patriotismul.

    Prin patriotism se define?te leg?tura emo?ional? fa?? de o ?ar? ?i de o na?iune din motive etnice, politice, culturale sau de alt? natur?. - zic unii

    Si care sa fie motivele romanilor pentru a-si arata patriotismul (in afara de ciocolata de proasta calitate)? E nevoie sa ne aparam modul de trai, bunastarea?

    In momentul asta o sa apara un rupt si o sa zica ca in africa n-au nici apa. Asa o fi, dar in germania au indicatoare electronice care anunta cate locuri libere sunt in diverse parcari.

    Bine, daca s-ar interzice manelele sigur or sa sara in aparara culturii destui. Ce ziceti? Maneaua, brand romanesca la fel ca si ciocolata rom. Nu merita si maneaua o promovare de tip american? Ba sigur ca da.

  11. Nu e post la misto si nu e o cerere de reanalizare.

    Doresc o explicatie pentru warn-ul acordat datorita postul de mai jos:

    <!--quoteo(post=4280277:date=Oct 3 2009, 23:49:name=logs)--><div class='quotetop'>CITAT(logs @ Oct 3 2009, 23:49) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

    Intre echilibru/ siguranta/stabilitate si haos/pasiune/ teama <b>ce ai alege</b>?

    <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

    blonda , craci lungi , bidoane si boom boom

    Ce motiv a avut respectivul moderator?

    N-am gasit specificat in cate zile trebuie facuta reclamatia de la momentul sanctiunii asa ca m-am gandit sa le discutam pe rand. Mentionez ca am vreo 20 pe diverse conturi.

  12. Eu nu ti-am pretins sa faci ceva, ci doar ce sa nu faci. Legat de alte subiecte pe care le-ai abordat, nu-s interesat sa le discut.

    Singurul pasaj din regulament care face referire la conturile Guest e: "Pentru reclamatii privitoare la suspend-uri permanente, aveti la dispozitie sectiunea "Probleme, sugestii si comentarii" unde veti putea formula plangeri in topicul corespunzator, ca un simplu vizitator (guest) fara sa necesite crearea unui alt cont.", scop pentru care au fost introduse conturile clona. Asta impreuna cu obligatia de a respecta regulamentul (Accesul si utilizarea acestui site si forum se fac sub autoritatea regulilor stabilite de acest document, ceea ce presupune luarea la cunostinta a prezentului regulament si acceptarea sa, cu toate consecintele care decurg din acestea. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati prezentul regulament sunteti invitati sa parasiti acest site/forum.) si raspunderea fiecaruia in caz de incalcare a regulilor (Sanctiunile date de moderatori sunt diverse si variaza in functie de regulile incalcate. [...]Utilizatorii care incalca aceste reguli pot primi un avertisment prin cresterea nivelului de Warn, sau pedepse mai dure incepand cu oprirea dreptului de a mai posta o anumita perioada, suspendarea contului temporar sau definitiv, sau chiar banarea pe IP si interzicerea totala a accesului pe acest site.) mie imi spun ca nu sunt permise userele Guest altundeva decat in topicul "Plangeri impotriva moderatorilor", deoarece astfel userii s-ar putea sustrage de la respectarea regulamentului.

    Adica mi-ai sters posturile doar pentru ca exista posibilitatea de a ma sustrage de la respectarea regulamentului? Si cum anume intentionam sa fac asta ? Esti gata sa inventezi si exemple?

    Da, discutam fix despre mine pentru ca mie mi-ai sters posturile, nu altuia.

    Nu se specifica niciunde ca doar in sectiunea "plangeri la adresa moderatorilor" se poate utiliza userul guest. Eu nu vad nici o interdictie referitoare la userul guest.

    Nu vrei sa observi cel mai probabil sau mai bine zis observi cand iti convine.

    Tot ce ai sunt simple supozitii ori concluzii pripite, nimic concret. Justificarile tale n-au un fundament solid chiar daca nu vrei sa recunosti si intr-un mediu just ar starni rasul. Daca chiar ma insel, de ce nu am primit inca warn sau suspend ?

    Inteleg si punctul tau de vedere, dar cum ziceam, scaparile regulamentului si mai ales faptul ca userul guest poate fi folosit si in alte (sub)sectiuni trebuie sa reprezinte problema ta, nu posturile mele !

    Posturile mele au respectat in totalitate regulamentul LM.

  13. Nu totul se invarte in jurul tau, asa ca ce-ar fi sa nu reducem problema userelor Guest la cazul tau particular? Ti-am explicat mai sus motivul concret la modul general. Poti sa-i spui "the big picture". Ti-am sters posturile tocmai pentru a da un exemplu altora si pentru a te/va face sa postezi/postati de pe cont. Ar fi absurd din partea mea sa pretind userilor sa posteze de pe conturi doar daca considera ca ar incalca regulamentul, astfel incat sa-i pot sanctiona, iar in toate celelalte cazuri sa le dau voie sa posteze de pe Guest, nu ti se pare?

    Ceea ce am spus in aceste 2 reply-uri, coroborat cu scopul pentru care s-a dat posibilitatea postarii de pe userele Guest => nu e niciun abuz. Lamurit?

    Ps. In cazuri particulare pot aplica regulamentul si userelor Guest, sanctionand conturile pe care le poseda, dar asta tot nu ma indreptateste sa permit postarea de pe astfel de conturi si sa pretind ceea ce am spus mai sus.

    Ar fi absurd sa pretinzi ceva ce nu are legatura cu regulamentul si totusi o faci. Vrei tu neaparat sa postez de pe unul din conturile mele.

    Nu ma intereseaza ce exemple crezi tu ca trebuie sa oferi, ma intereseaza sa nu-mi stergi posturile daca nu incalca vreo regula. Fa-ti regula noua ca nu te tin de mana, dar nu ma obliga sa respect ceea ce nu exista decat in capul tau. In plus eu nu mi-am ascuns 'identitatea' si deci puteai aplica sanctiuni mai usor daca asta era marea ta problema.

    De ce n-am postat de pe user-ul meu? Pentru ca e mai rapid si deci mult mai comod.

    Acum ce trebuie dupa mintea ta sa fac? Sa ma apuc sa refac toate posturile initiale de pe un cont acceptat de tine? Asta nu ti se pare absurd ? Pentru mine e clar ca alea raman bun sterse, dar la ce te poti astepta de la unul ca tine. Ii ridici suspendul lui Invisible dupa care ii ceri altui moderator sa-si explice decizia de mentinere a suspendului. Evident ala s-a si grabit sa explice si asa a ramas pana in ziua de azi.

    Daca aveai verticalitate si stiai(conf. regulamentului) ca decizia ta e una corecta, ti-o mentineai cu orice risc. Evident nu e cazul tau si astfel faci cinstei 'breslei'. Tipic as zice.

  14. Asa asa, pe langa ca aici discutam despre posturi care nu sunt susceptibile de a fi sanctionate (un + pt useri), mai pune-i sa judece si in considerarea statutului nostru. Cu cat mai subiectivi cu atat mai bine (<sarcasm). Ce-ar fi sa-i lasam sa ne judece ca oameni cu pareri proprii? Oricum acuma stiu cu certitudine ce anume urmaresti prin posturile de aici.

    Tu ce crezi, ca regulamentul e facultativ pentru cei care posteaza de pe Guest si obligatoriu pentru ceilalti? Adica daca tu postezi de pe Guest sa nu poti fi tinut sa-l respecti? Adica daca cineva posteaza de pe contul sau si primeste warn in sectiunea asta, poti sa vii tu sa postezi acelasi lucru de pe Guest si sa nu primesti? E corect pentru respectivul? Si cum altfel de a asigura caracterul imperativ al regulamentului? Simplu: Posteaza de pe contul tau! Orice alte reply-uri de genul de mai sus vor fi sterse ca si pana acuma. Am explicat si pentru tine suficient de clar? Acum ma astept sa te conformezi.

    Nu ai explicat motivul ptr care mi-ai sters posturile. Nu poti aplica regulamentul la userii 'guest'? Pe langa faptul ca nu ma intereseaza acest aspect, e asta problema mea?

    Vreunul din posturile sterse anterior incalcau cumva regulamentul? Inainte sa-ti pui problema ca nu ai cum sa-mi aplici diverse sanctiuni, asteapta intai sa fii indreptatit sa le aplici. Tu ce-ai facut, mi-ai sters direct opiniile fara sa ai in spate un motiv concret. Prin motiv concret eu inteleg o incalcare a unei reguli scrise si nu o regula ad-hoc dupa cum ti se nazare.

    Ti-am mai spus ca ceea ce faci e un abuz si tocmai din acest motiv o sa continui sa postez ca 'guest'. N-ai decat sa le stergi daca tot ti-ai descoperit vocatia. O sa vedem in timp daca metoda ta are efect sau nu.

  15. Adica,mai pe scurt,nu intelegi o iota din ceea ce scrie in acele topicuri facute de ea si de asta nu are ce cauta ca moderator. :lol:

    Asta e modul tau elegant de a ma face prost? Felicitari pentru subtilitatea.

    Numeroasele pareri exprimate de simpli utilizatori despre persoana ta ma opresc in a mai adauga ceva. Profil complet.

    Faceti ce topicuri vreti ca nu ma deranjaza daca geme de prosti sau daca sufla vantul printre cativa destepti.

    Nu vad de ce lucrurile simple trebuie complicate cu expresii gen "mai mult sau mai putin", dar daca va ajuta sa pareti inteligenti n-aveti decat.

  16. Pai asta e mentalitatea ta. Ca logs ar trebui sa nu mai posteze niste lucruri daca le posteaza doar pentru 1% din populatie. Deci ar trebui sa posteze poze cu pitzi / coca sau ce anume ai vrea tu sa posteze? Te plangi de ceva tu dar nu prea iti argumentezi cazul cum trebuie.

    nu intelegi ce spun. cred ca am explicat destul de clar ca poate sa deschida ce topicuri vrea dar sa le 'traduca' pe intelesul tuturor folosind cuvinte uzuale si explicatii suplimentare.

    ma plictisesti. fa-mi o favoare si ignora posturile mele. tx

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...