Jump to content

Arianne

LinkManiac
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arianne

  1. Io n-as juca, dar daca n-as avea coltu` ala de paine pe masa, np , sa joace prietena :))

    Prietena, pe care apoi o s-o cataloghezi ca pe câte şi mai câte. Iar în cazul nefast în care află şi prietenii tăi cu ce se ocupă să o trimiţi la plimbare, pentru că tu nu vrei să te asociezi cu asemenea personaje, nu?

    Tot greul pe noi, că găsim noi o cale de a ieşi din asta.

  2. Da, ceva în genul ăsta.

    Citisem tot pe aici pe undeva, nu mai ştiu pe unde, un topic cu un poll referitor la prietenie. Întrebarea era dacă este posibilă o prietenie între un băiat şi o fată fără implicaţii sentimentale. Sunt de părere că da, dar dacă intervine şi sexul în problemă schimbă diametral opus rezultatul ecuaţiei.

  3. Mie mi s-a întâmplat şi nu e ceva cu care mă mândresc. Începusem să simt ceva pentru el, nu pot să spun că am ajuns chiar la dragoste, aşa că am decis să întrerup relaţia, de orice fel ajunsese să devină. Nu eram pregătită pentru ceva emoţional.

  4. Nu vrei să încerci? Suferi de gynofobie? Treaba ta, nu pot să spun că-mi pasă. Iar aluzia referitoare la capră e mult prea deplasată. #-o Nu încerca dacă nu vrei, nu te obligă nimeni.

  5. În primul rând, mai citeşte o dată ce am spus. Ai încurat ideile între ele. De aia am pus spaţiu, ca să le delimitez. :D

    În al doilea rând, am vorbit din experienţa mea personală.

    Şi în al treilea rând: Have fun, you only live once ! De ce să nu încerci ceva ce n-ai mai încercat? Doar dacă ai motive serioase ca să nu faci asta.

  6. Well, poate cele care se păstrează până la măritiş o fac din cauza educaţiei, părinţii, comunităţii, etc. Sunt câte şi mai câte exemple. Unele chiar consideră că este ceva atât de special încât poate fi împărtăşit numai cu cel cu care-şi va petrece restul vieţii. Eu una nu-mi bat capul cu chestii de genul ăsta. Nu ştie ce pierde. :D

    Cât despre experienţele cu alte fete, ce pot să spun? Nu spune nu până nu încerci. E ceva mai senzual decât cu bărbaţii. Când ai chef de delicateţuri, fineţuri, senzualitate dusă până aproape de extrem, poţi încerca cu cineva care ştie ce face. Când vrei sex fără menajamente poţi apela cu încredere la bărbaţi, doar au instrumentul potrivit.

  7. Păi toţi suntem complexaţi de o anumită parte a corpului pe care o considerăm anormală, diferită, ciudată uneori. Un nas prea lung, urechi prea mari, burtica, celulita, etc. Dacă prietenul ei nu are nimic de obiectat, eu nu văd decât 2 variante.

    1. Ori nu sesizează nici o diferenţă, e complet de acord cu aspectul ei -> Nu are de ce să îşi facă griji.

    2. Ori o acceptă aşa cum este, cu părţile bune şi părţile rele -> Nu are de ce să îşi facă griji.

  8. eu sunt de parere , ca fetele intre ele (best friends bla bla bla ) , au incercat de cel putin 1 data sa se simta bine impreuna ... stiti la ce ma refer , am dreptate ?

    Mai sunt şi cazurile cu mironosiţele care se păstrează până după măritiş, etc. Aş aprecia că cel puţin 50% au încercat, 30% se gândesc serios să încerce. De restul de 20% am pomenit anterior.

    E ceva ce trebuie încercat. Oricum, o fată n-ar putea niciodată să înlocuiască un băiat, din punctul meu de vedere cel puţin.

  9. De garena sincer m-am saturat la fel si cu eurobattle . Nu poti juca un joc calumea cu exceptia privatelor . Numai MH , Drop hack , custom kick si admini abuzivi . De leaveri nu mai am ce sa zic ca nu lipseste cate unu pe meci .

    Itzi recomand cu caldura sa`tzi faci un cont pe site-ul de la Garena, iar apoi sa vizitezi acest link:

    http://www.garena.com/forum/viewthread.php...;extra=page%3D1

    Pe RCPL (Romanian CyberAthlete Private League) am jucat jocurile cu cea mai buna "calitate" a jucatorilor de pe toata Garena.

    Ca sa potzi sa accesezi room-ul viziteaza site-ul mai sus mentzionat.

    Enjoy. :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...