Jump to content

real_shadow

Inactive
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by real_shadow

  1. Vreau sa il incerc. Ceva recomandari pentru un incepator? Multumesc.

    Iti sugerez sa mergi pe arcas si nu pe un caracter de suport. Echipamendele grade C/B/A/S/S80 le poti lua gratis de la Dimension Keeper (asta daca joci GOD). LVL poti face extrem de repede daca intri in pty-uri de RB. Faci lvl repede, dar nu o sa ai bani, deci sa te gandesti bine :)  La LVL 40 sa-ti cauti un mentor - cat timp e online ai bufe si exp 200% Altceva nu stiu ce sa-ti mai zic :)

  2. Nu stiu cat de mult se merita sa joci crossfire ... o gramada folosesc cheat`uri si strica tot fun`ul. Daca nu ar fi plin de chest`uri intr`adevar ...s`ar merita ;)

    @voan .... da frateeeeee .... CoD4 rullez :D

  3. E foarte posibil sa fie de la windows ... pune`ti xp`ul ca e mai sanatos chit ca w7 arata atat de bine :D.

    Oricum ... jocul bunut ... nu l`am terminat inca dar e usurel pt ca te poti incarca cu hp in mod constant. Gameplay foarte bun zic eu mai ales prin libertatea oferita ... miscari interesante ... modul de distrugere e iara`si foarte interesant ... destul de bine realizat.

    Pentru cei care care critica in mod constant jocul (ma refer la cei care posteaza de mai multe ori spunand cat de naspa e) - v`ati facut cunoscuta impresia lasati`o asa. Unora le place altora nu ... gusturile nu se discuta :D

  4. sursa e ok ... nu`mi face probleme ... functioneaza ... cel putin asa`mi zice un programel instalat :) ... asta e ... luni il fac pachet si trag o fuga cu el la service :((

  5. De cand am pus placa audio nu mai am probleme cu sunetul. Sistemul de operare windows ... probleme de compatibiliate nu cred ca ar fi ... placa de baza placa video sunt asus memoriile sunt corssaire. Mouse`ul si tastatura sunt pe usb. Placa audio nu e nevoie sa o scot pentru ca isi dadea restart si inainte sa o pun.

  6. Poi se reseteaza cam de 4 ori in decurs de 5 ore sa zicem ... in general cand sunt pe net skype.

    Dupa ce am inceput sa aud intr`o singura boxa mi`am cumparat o placa audio

  7. Ca si multi altii de inainte si la mine se restarteaza calcu. Temperaturile sunt in limite normale ... nimic iesit din comun ... la fel si procesele ... nu depasesc limitele, procesorul nu e foarte solicitat maxim 15% utilizare.

    Am incercat sa`mi dau seama daca urmeaza niste pasi anume cand se restarteaza si nu mi`am putut da seama

    Ca si configuratie

    Procesorul e un Intel quad core 2.4

    Placa de baza Asus P5K SE

    Placa video Asus EN 8500 GT Top

    Sursa e Thermaltake TR2 de 470W

    Am facut reinstall windows nimic ... am facut toate update`urile posibile inclusiv la BIOS ... nimic ...

    Incerc sa ma pregatesc sufleteste si sa`l duc la un service dar mi`e ca or sa zica ceva de placa de baza si asta o sa ma usture la buzunare :((

    De ce zic de placa de baza!? ... de curand am pierdut sunetul pe o boxa ... in casti aud la fel ... pe o singura ureche ...

    Deci dati`mi in cap ... ce spuneti?

  8. okay ... intrebare ... am cautat dar nu prea m`am prins ...de unde fac rost de crystal B si C ...se cumpara de la vreun NPC? ... imi dau seama ca e o intrebare prosteasca pt voi dar totusi .... multzam de help in avans

  9. Discutiile de aici au devenit intr`adevar cam de toata jena. Eu ma mir ca inca mai am puterea sa citesc in FIECARE ZI FIECARE POST. Nu e de mirare ca cei cu state vechi de plata pe acest forum nu mai posteaza sau pur si simplu au plecat.

    Oricum asta e ultimul meu post!! Va urez succese la spam si sper sa ajungeti la pagina 2000!!! Multa bafta la boting si la dropuri cat mai faine!! C`ya all

  10. asta e vrajeala ce zicei voi aici cu cat ai lvl mai mare tu ca palyer cu atat duci mai mult marfa nu level mai mare ca job (stiu ca am avut trader de lvl 4 si am ramas acelasi lvl de la 1-4 si tot atat marfa luam)

    Bro poti vorbi si civilizat auzi la el "asta e vrajeala". Permite`mi sa ma simt jignit.

    1. Im postul meu am spus de lvl`ul la trader nicidecum de lvl`ul player`ului.

    2. Am spus deja ca e posibil sa ma insel.

    Nu o lua cu radicalisme ca nu prea te prinde

  11. http://img25.imageshack.us/img25/7993/34617168ze6.jpg

    Nu inteleg dc... ca in septembrie am reusit sa bag X(....... am destui bani...... #-o in septembrie am bagat si codul ala de la ei.... am visa de la bcr... plz ziceti ce treb sa fac :pray: :pray:

    EDIT: asa stiam si eu wa... daca ai lvl mai mare poti sa iei goods mai multe..........

    "wa" .... eu zic sa le trimiti un email si sa`i intrebi de ce au refuzat sa faca plata ;) . E doar o opinie. Sau ai putea sa`ti faci si tu card la o banca serioasa cum ar fi Raiffeisen. La astia nu prea am auzit sa fie probleme cu paypal, spre deosebire de BCR. Oricum ar fi trimite un email la paypal si cere explicatii. Daca le`ai dat si tel de contact or sa te sune ei. Succese.

    *Edit ... mama 2 posturi in aceeasi zi ... ar trebui sa trec ziua in calendar =))

  12. Bani iei in functie de capacitatea si traseul trade-ului.Nu are relevanta lvl la trader sau altceva , din contra cu cat esti mai mare cu atat e mai greu de aparat trade-ul de npc + outsiders... Bb :tiphat: Peace OuT

    Din cate stiu eu (s`ar putea sa ma insel desi ma indoiesc) cu cat ai lvl mai mare ca si trader poti incarca mai mult. Adica .... la lvl 1 trader ca sa faci 2* bagi sa zicem 1 mil (suma e pusa la plesneala), iar daca esti lvl 4 trader pt a face 2* bagi 1.5 mil. In felul asta castigi mai mult la lvl 4 decat la lvl 1 cu 2* sa zicem. Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun ... sunt obosit un pic si mintea nu prea`mi functioneaza la ora asta :))

    *EDIT noh ca mai sunt si eu primul pe pagina ... aproape sunt bucuros ... ar trebui sa postez mai des dar nu prea am chef sa fac spam (oricum citesc in fiecare zi fiecare post, chiar daca nu postez si eu)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...