Jump to content

SAR_BINE

Inactive
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by SAR_BINE

  1. Salut. Acel warn il am de la tine cand aveai nickul Decedat. Cred ca sti ca am reclamat acel warn la administrator, la mod global si la responsabilul meu. Administrator atunci era Dl Nelu alias Quantum. El se ocupa si nu vrazvan. Binenteles ca acel warn mi-a fost scos de Dl Nelu dupa ce a analizat reclamatia mea cu date concrete si banuiesc ca dupa ce a ascultat si varianta ta. Se poate vedea ca a fost scos in 2 zile, daca nu ma insel.

    Prin urmare, warn dat-reclamat-analizat si scos.

    Oare nu inseamna ca de fapt nu am warn? Eu asa vad problema, in plus de asta nu sunt o persoana dornica sa ma cert cu cineva din staff sau oricare alta persoana. Imi plac regulile si le urmez, doar de aceea sunt facute.

    Te rog frumos, poti analiza aceasta situatie mai delicata si sa-mi acorzi acel premiu? Ar insemna mult pt mine.

    Cu stima, SAR_BINE.

    • Upvote 1
  2. Adevarul este ca din cauza politicienilor suntem de toata jena. Eram si noi odata mandrii ca suntem romani, ca avem valori, ca avem istorie si oameni mareti. Insa toate astea s-au dus pe apa sambetei.... Trist...

    Referitor la CFR Marfa, auzi la ei ca nu este rentabil...LOL....Oameni buni, pai daca nici asta nu este rentabila, atunci ce este rentabila???

    De mentionat, ca majoritatea marfurilor circula pe calea ferata si nu pe sosea, apa, aer... Din aceste transporturi se incaseaza bani grei, cum naiba la ei nu mai este profitabil??

    In loc sa bage bani in CFR Marfa, si sa o aduca in conditii optime si sa faca bani grei, ei prefera sa o vanda. Reprezentantii nostri, decid in numele nostru, ca e mai bine sa vanda CFR Marfa.....DAMN...

    Si acum vine partea smechera pe care nu o vede nimeni cu toate ca este destul de logica, si anume: Daca un lucru nu este rentabil, ce dobitoc doreste sa cumpere ceva care nu produce? Doar ca sa piarda bani??

    Rezultatul il stim cu toti si din nou este logic: normal ca este profitabil insa se doreste transpunerea intr-o asa lumina ca sa poata sa puna mana si pe una dintre ultimele resurse financiare ale tarii.

    Daca politicienii astia ne vand toate resursele tarii, inchid tot ce produce bani, distrug tot ce aduce bani la bugetul de stat, ce ramane de vandut? Suntem singurii care ne vindem pamantul stramosesc pentru care s-a varsat atata sange... Dupa ce se vinde si asta o sa fim niste "sclavi" pe plantatie. Sper sa nu ajungem acolo vreodata. Poate se vor trezi cativa dintre cei care ne conduc si vor pune piciorul in prag.

    Mai sunt multe de spus dar ma opresc aici.

    • Upvote 2
  3. Salut. Vezi ca acel adaptor are pe lateral (de obicei in partea stanga cum te uiti la el) un buton mic care nu trebuie sa fie pe pozitia "Lock". 

    Eu am adaptorul de la SanDisk si la fel imi facea. Dupa ajustare, nu am mai avut probleme de genul.

  4. Stalk3r

    Soprano

    Maryus

    Salitos

     

    In opinia mea, oameni care se implica mult in ceea ce fac, nu numai pe forum.

    La mod cs a fost cel mai usor.

    Intre Maryus si Andu a fost o alegere mai dificila, dar am ales pe Maryus.

    Si la global a fost dificil, mai ales pt cei care concureaza cu m3ko :) Am mers pe mana lui salitos din mai multe puncte de vedere, nu stau sa le enumar. Insa m3ko are toata stima mea pt ceea ce face pe Linkmania.

     

    P.S. Quantum este deja un "Dinozaur", nu cred ca mai are nevoie de titluri. Numai numele lui iti spune totul despre cs. Fara el nu exista cs pe aici. Cei vechi pe forum stiu asta. Dupa parerea mea, el este deja "cineva" pe Linkmania. Merita o steluta si fara votul nostru, asta daca nu are deja.

    • Upvote 3
  5. Salut. Am testat si eu acel formular de contact. L-am trimis cu succes pe fiecare in parte si catre rectorat si catre moderatori. Sper sa le primiti...mesajul era test.

    Dupa fiecare trimitere mi-a aratat "Your message has been sent" .

    Foarte rapid si cuprinzator. O functie utila. :tiphat:

    Nu cred ca era nevoie de specificare nume in mesaj pentru ca iti arata din start numele de pe care postezi precum si adresa de mess.

  6. Am o nelamurire si o propunere in acelasi timp:

    Se poate face o categorie si pentru cei care au activat mai mult de 1 an in staff-ul Linkmania si care au ajutat comunitatea prin activitatea lor?

    Binenteles, acele persoane sa fi promovat imaginea Linkmania si sa nu fi fost demisi...

    Ar fi un motiv de mandrie pentru ei ca au ajutat si reprezentat imaginea Linkmania si un gest de recunostinta pentru activitatea lor.

    Ca titlu, m-am gandit la "Retired staff Linkmania" iar persoanele doritoare de acest statut sa faca cerere prin pm la un global si sa dea detaliile referitor la activitatea lor in comunitatea Linkmania.

    Iar ca drepturi sa fie egali cu Linkmaniacii.

    E un pic frustrant sa fi facut parte din staff-ul Linkmania iar dupa retragere sa nu poti sa-ti adaugi macar o poza in semnatura sau sa nu beneficiezi macar de drepturile prevazute la statutul de Linkmaniac doar ca nu ai "x" posturi contorizate.

    Inainte se punea accent pe timpul stat pe server si nu pe timpul stat pe forum si posturile facute de aceea multi nu au "x" posturi.

    Eu de exemplu nici macar semnatura nu mi-o pot edita ca sa pot sa readaug adresa noua a serverului de cs Buc 2, server pe care am adminat ani buni.

  7. Solutia ar fi una simpla: sa se decida odata RCS-ul si sa vorbeasca cu cei de la Discovery, sa faca un pachet cu programele lor, sa stabileasca un pret de difuzare si sa ne lase si noua posibilitatea de a urmari in continuare canalele Discovery alaturi de emisiunile preferate. Cum ar fi sa nu mai vad Discovery? Eu pe ce sa ma mai uit? Pe digi world si mai stiu eu ce? Ca sa fi vizionat iti trebuie ceva vechime si sa difuzezi emisiuni de calitate. Nu zic ca nu difuzeaza emisiuni frumoase, ci pur si simplu spun ca nu ma intereseaza acele canale ale lor.

    Indiferent ce ar fi, tot fan Discovery voi ramane. Cunoscatorii stiu de ce....

    Pentru mine e simplu, oricum plateam in plus fata de abonamentul standard doar pt grila de Discovery. Acel canal deochiat nu ma interesa dar fiind inclus in pachet era binevenit fiind parolat desigur pt protectia minorilor din casa. Sa spuna cati bani ne vor cere pt toata grila Discovery si sa ne lase posibilitatea de a le adauga la abonamentul standard.

    Simplu, nu?

  8. Cu trustul Antena, hai treaca-mearga cu toate ca m-au lipsit de nebunul ala de Bendeac..Da-l naibii ca tare mi-e simpatic :) Sunt fanul lui..

    Dar acum cu grila de Discovery, prea este bataie de joc.. Ca sa numai zic ca plateam doar pt ea ....Nu noi ar trebui sa ne sesizam ci cei care au un cuvant de spus, cei care sunt platiti din buzunarul nostru, al contribuabililor, cei care sunt infiintati special pt noi ca sa ne protejeze de asemena situatii si care ar trebui sa dea de pamant cu ei.. Acei cineva sunt institutiile statului...

    In fine, rezultatul va fi altul, tot o tara de lumea a 3-a vom ramane considerati.. Strainii stiu de ce....si sincer sa fiu cam tind sa le dau dreptate. Adevarul insa doare....

    • Upvote 2
  9. Sa ne intelegem..pt pachetul Extra 1 plateai pt toate canalele Discovery si pt un canal de adulti pe acea vreme Spice Platinum. Nu doar pt Discovery Chanel care era gratis in lista de programe. Am optat pt acest pachet care era full la vreme respectiva pt ca Extra 2 continea doar programe maghiare care mie nu imi foloseau....

    Cat plateai, nu e problema, esential este ca plateai cat considerau ei de cuviinta doar ca sa beneficiezi de acele programe....

    Bun, acum ei au scos din grila de programe toata gama de Discovery..eu la ce ma uit? Pt ce platesc? Mai ales daca ai si platit in avans abonamentul...

    Sincer sa fiu, veneam acasa, cautam un film pe Digi Tv, daca nu dadeam pe pro tv si apoi pe grila de Discovery..le luam la rand pana gaseam eu ceva interesant..Acum la ce sa ma uit? La zero barat? Banii oricum mi i-au luat, asa ca...ramanem cu buza umflata... Unde sunt emisiunile mele preferate? Unde mai vad si eu o reteta gustoasa (sa aibe de lucru sotia in bucatarie), un top gear, un how is made si mai stiu eu ce... Ca sa numai zic de restauratorul :( Doamne cata impertinenta din partea unora si cata indiferenta din partea altora care au greutate, nu de la mine care sunt mic si inofensiv.... Vb celor de la Parazitii "sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" :P

    Sper sa revina la ganduri mai bune si sa-si dea seama ca nu sunt singurii pe piata..concurenta exista iar daca promovezi o politica de a-ti arunca clientii fideli (cum sunt eu printre primii abonati) in bratele concurentei, pai concluzia este simpla: vei ramane cu abonati putini, zero profit si rezulta falimentul..

    Spre asa ceva se indrepata RCS azi?  Respect pt clientii vechi nu mai exista?

    Le-am mai dat eu un mail celor din conducere prin care ii atentionam ca isi pierd clientii si au luat masuri dar daca vor continua asa intr-o buna zi isi vor pierde tot ce au castigat in atatia ani de existenta si cu mari eforturi.

    Nu cred ca au ajuns in postura in care isi doresc sa piarda din abonati sau sa renunte la ei.......

    • Upvote 1
  10. Am rezolvat-o pana la urma. Pentru cine se loveste de aceasta problema, rezolvarea este mai jos.

     

    Instalezi mozilla firefox, accesezi pagina www.linkmania.ro , te loghezi apoi cand iti apare acea eroare faci urmatorii pasi:

    - dai click pe "I understand the risks" / "add exception" /  "get certificate" / "view" / "details" / bifezi desktop si apoi dai click pe "export" / dai "save" si apoi inchizi mozilla.

    Deschidem IE, click pe tools / internet options / content / certificates / import / in noua fereastra dam click pe next / browse / selectam la files of type "all files" / selectam certificatul www.linkmania.ro / open / next / bifam "automatically select the certificate...." / next / finish si asta e tot. :)

    Sper sa va fie de folos. O zi buna sa aveti. Pentru nelamuriri, un pm me si va pot ajuta.

    • Upvote 1
  11. Am facut asa dar nu imi da voie sa adaug cum ai spus tu. Imi cere sa adaug o conexiune sigura gen : https://www.linkmania.ro/

    Am adaugat la trusted sites dar tot la fel face.

    Am salvat certificatul cu mozilla pe desktop dar cand incerc sa-l import in IE nu-l recunoaste.

    Aind sper ca nu te superi ca postez asa ceva, am vazut ca ai adaugat un regulament nou privitor la forum dar sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva cu putina bunavointa sa pot sa utilizez in continuare IE ca sa ma pot conecta la forumul Linkmania. Daca deranjez cu ceva, un pm me si ma opresc aici.

    Hai baieti, chiar am nevoie de ajutor. Ma poate ajuta cineva? Voi nu intampinati aceasta eroare? Daca nu, cum a-ti rezolvat?

    Tavi, tu nu ai idee cum pot seta ceva sa mearga? Stiu ca erai tatic pe la it :)

  12. Se pare ca nu ii dau de cap deloc :(

     

    Am instalat si mozilla dar si aici e ceva ciudat. Eroarea care mi-o arata e mai jos : http://linkmania.sm.rdsnet.ro/upload/index.php/files/get/xmZBV_vX55/connection-untrusted-mozilla.bmp

     

    Oricum as face nu am ce sa import in IE 8 sa-l fac sa mearga. Aind poate ar trebui sa setezi tu ceva pe la forum.

    Vad ca certificatul adaugat de tine versiunea 3 si algoritmul PKCS #1 SHA-1 With RSA Encryption are valabilitate incepand cu 11/19/2012 14:06:13 PM (11/19/2012 12:06:13 PM GMT) si se termina 10/20/2014 15:06:13 PM (10/20/2014 12:06:13 PM GMT).

    Am vazut si datele tale acolo insa nu pot sa-l import in IE orice as face. Imi tot spune ca emitentul nu este de incredere.

     

    Date tehnice: This site attempts to identify with invalid information.

    Unknown Identity

    Certificate is not trusted, because it hasn't been verified by a recognized authority using a secure signature.

     

    O solutie?? Sincer sa fiu, am dezinstalat mozilla de ani buni si nu prea as vrea sa-l folosesc acum doar ca sa pot accesa forumul Linkmania.

    Alti utilizatori de IE nu intampina aceeasi problema?

    Un sfat e binevenit !!

    Daca eu ma lovesc de aceste problemute, sigur cei din afara nu vor da click mai departe pt  a vizualiza forumul avand in vedere atacurile hack-erilor. Toti vor fi suspiciosi cand vor incerca sa se logheze pe forum si le va aparea asa ceva :

     

    This Connection is Untrusted   
            
                          You have asked Firefox to connect
    securely to
    www.linkmania.ro, but we can't confirm that your connection is secure.
              Normally, when you try to connect securely,
    sites will present trusted identification to prove that you are
    going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
           
                       What Should I Do?
             
                If you usually connect to
    this site without problems, this error could mean that someone is
    trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

  13.  

    poti sa uploadezi imaginea chiar aici? la post?

     

     Ar trebui sa mearga ultimul link. Mie imi merge...

    Am dat enable  si la ssl 2.0 acum sa vad dac o sa mearga.

     

    L.E. M-am reconectat dar degeaba. Vad ca paste nu imi da voie asa ca pun direct detaliile tehnice. Daca e deranjat scrisul rog un mod sa-l editeze.

     

     

    There is a problem with this website's security certificate.  

     

     

     

       

    The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.
     
     
     

    Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.   We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.   Click here to close this webpage.   Continue to this website (not recommended).     More information

     

    • If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting.
    • When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com.
    • If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website.

       

      For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help.

  14. Salut. De cateva zile intampin greutati la logarea pe acest forum.

    Nu ma pricep la detalii tehnice, am citit anunturile lui Aind legate de google si Dns dar nu stiu daca au legatura intre ele.

    Datele problemei: cand vreau sa ma loghez pe site dupa ce dau sign in imi apare aceasta problema unde am de ales daca continuu(ceea ce nu este recomandat) si ma loghez pe forum sau daca inchid pagina si nu ma loghez pe forum.

    Cumva problema este de la configurarea site-ului referitor la certificate sau de la mine ? ...in al doilea caz as dori si cateva indrumari pentru remedierea problemei.

    Nu stiu daca foloseste la ceva dar am windows XP profesional cu licenta si folosesc internet explorer 8.

     

    Link:

    http://linkmania.sm.rdsnet.ro/upload/filestore/79/zyxyz33D-D.logare_forum.JPG._

  15. Salut. As dori sa beneficiez si eu de oferta aceasta. Multumesc in avans !!

    Un mic sfat pt Aind : daca se poate sa se reseteze la toti la zero si apoi sa se tina cont. Oricum nu cred ca o sa tina foarte mult si o sa se intample ca si pe vremea lui Iceman iar urmarea a fost scoaterea acestui sistem cu reputatia.....Stiti voi la ce ma refer...cel mai bun exemplu in acest caz este Lancelot.

  16. Rezolvat partial. Problema era de la temperatura pl video din cauza ca ventilatorul se bloca cateodata iar apoi isi revenea insa vpu imi bloca atunci pl video. Cand puneai mana sa verifici temperatura, ventilatorul isi revenea si racea pl insa imaginea nu-si mai revenea si trebuia sa dau restart la pc. Ventilatorul se bloca din cauza prafului depus pe palele de plastic ale ventilatorului. La prima impresie nu-ti dai seama insa daca esti atent, ele in loc sa fie transparente erau imbacsite de la praf. Am desfacut pl video din pc, am demontat ventilatorul de deasupra radiatorului pl video, i-am scos mufa de alimentare si am curatat palele de plastic transparente ale ventilatorului in ambele sensuri cu un betigas de ureche inmuiat in alcool, daca nu aveti merge si parfum sau spirt. Dupa aceea cu alt betigas inmuiat in alcool am curatat de praf si radiatorul pl video, dupa aceea am montat totul la loc in ordinea inversa a operatiilor efectuate. Nu sa mai blocat dupa aceea si merge bine insa nu stiu cat o sa mearga. Dupa parerea mea, ventilatorul este slabut si ma gandesc serios sa-l schimb cu unul mai puternic si abia dupa aceea voi considera problema rezolvata in totalitate.

    Thx pt ajutor si sper sa fie util si altora care se lovesc de aceasta problema.

  17. nu stiu care e problema....mi-a dat batai de cap cat am cautat pe google.incearca sa intri in run->dxdiag->display, fa testele alea si pune tot la enabled.

    Am sa ma uit in pc-ul vechi prin bios(are un radeon 9250,aproape de a ta si sa vad ce setari am eu)

    Este tot la enabled. La teste spune ca e ok, no problems.

  18. Bun, am setat din catalist control speed-ul agp al pl video la 0, in bios am dat temp la 75, am setat agp ca prima placa si merge mult mult mai mult ca inainte. Se pare ca-i dau de cap singur. :(

    Nici-o parere de la experii forumului? Sau de la moderatori? Chiar nu se pricepe nimeni la asemenea lucruri?

  19. edit:incearca sa verifici temperatura placii video cand joci cs(incearca sa pui mana pe ea,nu folosi programe)

    temperatura e acceptabila. joc doar pe linkmania iar cs e original, cumparat de altfel.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...