Jump to content

serious_mike

Inactive
  • Posts

    1,541
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by serious_mike

  1. Da, driverul de la placa video este instalat Cat despre temperaturi, m-am gandit la asta dar nu cred ca ar crea o problema in a opri driverul. In cel mai rau caz, l-ar face sa mearga mai greu, parerea mea.

     

    Zici tu, la laptopuri temperatura e cauza principala la majoritatea problemelor, verifica temperatura.

     

    Tot nu am inteles, s-a instalat driverul sau nu? in device manager mai apare cu semnul exclamarii?

  2. E o problema hardware, am intalnit-o des, o vizita la un service de electronice si cu un reflow te rezolva. Sau daca vrei sa o schimbi, si vrei sa o vinzi ca defecta sunt interesat de ea.

  3. Ai putea merge pe un Phenom II X4 second hand, el e compatibil si cu placile de baza cu socket AM2/AM2+, trebuie doar sa te incadrezi in TDP-ul maxim suportat de placa de baza. Specifica ce placa de baza ai.

     

    Ai putea sa mai adaugi niste memorie RAM, sa ai minim 4Gb, si de restul banilor o placa video.

     

    Ce sursa ai?

  4. Trebuie setat din Control Panel-ul placii de sunet iesire 5.1, dar in general mp3-urile sunt stereo si se vor auzi mereu stereo, adica doar pe satelitii Front si subwoofer.

     

    Doar daca folosesti un emulator 5.1 care cloneaza canalele pot avea sunet 5.1 la mp3-uri. un exemplu care il folosesc eu: Bsplayer cu AC3Filter. Exista si pt winamp un plugin care emuleaza 5.1 "Vista sound 5.1 by Valera Lavrov v1.0.0.17".

  5. salut, un Phenom II merge pe placa ta de baza chiar daca nu apare la procesoare suportate, trebuie doar sa te incadrezi la TDP-ul maxim suportat de placa de baza, procesoarele AM3 merg si pe socket AM2, iar un Phenom II X4 la mana a doua e in jur de 200-250 ron.

  6. acel sunet e de la HDD, se opreste si reporneste iar, incearca sa schimbi alimentarea, daca isi revine, sa ii faci o scanare cu HDtune, prolemele de alimentare duc la aparitia bad-urilor.

     

    Daca nici asa, il testezi pe alt calculator, daca se manifesta la fel, GARANTIE scrie pe el. :)

  7. Prin HDMI calibrarea se face automat, asigurate ca ai setat din calculator extend primary display, banuiesc ca tv-ul e folosit ca monitor secundar.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...