Jump to content

Assimilated

Inactive
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Assimilated

  1. Un mmo pentru fanii Fallout

    Screenshots

    Ca sa fiu direct si la obiect : incepi cu un caracter in america dupa o serie de dezastre naturale. Pe masura ce avansezi poti sa te alaturi diverselor factiuni din joc. Fiecare are libertatea de a-si alege profesia si armele pe care le foloseste (medic,crafter,sniper,rifle man etc). De asemenea in joc s-au introdus recent si "cazinouri" unde puteti juca la pacanele sau cum le-o zice lumea :P sau blackjack. Ca vehicule iti poti procura un cal, o motoreta sau 2 tipuri de masini (un atv si inca un fel pe care nu am apucat sa-l vad pana acum)

    Levelul maxim este 45 si de aceea nu este deloc plictisitor, la asta ajutand si marimea hartii. Spre deosebire de alte mmo'uri care contin arme de foc ...aici chiar controlezi caracterul in first person fiind nevoit sa nimersti tu adversarul.

    Pretul este ca la oriare alt mmo dar exista si un trial de 10 zile.

  2. nu poti sa rezisti fara sa jignesti oamenii?....ai merita warn

    ON: cand se deschid serverele?

    We currently do not have a set date for the next phase, but we can assure you that the waiting period will not be very long. Este singura informatie care au dat-o ..si nu ajuta la nimic

  3. Creat de NDoors Gaming ( Atlantica Online), Wonder King este un MMORPG 2D "side scrolling" ce pare a fi capabil sa "detroneze" celebrul Maple Story. Desi este o clona dupa MS, Wonder Kings are cateva elemente noi, cele mai importante fiind crafting si pvp.

    La inceput poti alege din cele 4 clase (swordsman, thief, mage si scout) fiecare apoi evoluand catre noi profesii.

    Site oficial http://wonderking.ndoorsgames.com/

    Screenshots here

    Jocul este inca in beta, dar sunt destule site'uri care ofera key'uri. Exemplu

  4. Official Site

    Beta Keys (nu stiu cate mai sunt ramase asa ca grabiti-va)

    Un video scurt aici

    Screenshots

    Cate ceva despre joc ..hmm..pai cam nimic de spus concrect ..este o copie DoTA, doar ca este un joc in sine si nu un mod. Merita incercat. Desi este inca in beta, sunt multe site'uri care ofera key'uri care permint accesul la joc. Daca linkul de mai sus expira cautati pe google si sigur veti gasi mai multe key'uri

    Have fun

  5. Gata cu cearta si scadalul.

    inkredibil, imi pare rau de tine dar poate asa te-nveti minte ca accounturile nu se dau decat decat daca judeci persoana bine, ai gresit se mai intampla. Ce poti faca este sa contactezi gm-ii de pe server si poate unul se va ingadui sa-ti refaca caracterele. Cat despre chestie cu judecata, nu exista asa ceva.

    Warn-uri si suspenduri:

    Assimilated: warn up pentru flame

    RoDrackRo: warn up si suspend 10 zile pentru limbaj (primeai doar warn up pentru flame dar fiindca ai adus si familia in discutie ai luat si suspend iar 10 zile pentru ca mai ai si antecedente)

    zxzxcasqwt: warn up si suspend 7 zile pentru limbaj

    Incetati cu offtopicul si discutati despre joc, puteti discuta si despre situatie lui inkredibil dar fara flame si insulte.

    dar nu eu am fost scamat :| inkredibil este cel scamat eu nu am treaba cu el

  6. Nu de fapt ploua si nu am ce face. Nu bei bere cu prietenii in locuri publice ? dar unde pe ascuns ? si daca nu bei deloc dc aduci argumentu cu iesi la o bere ? "copil fara minte ce esti am 16 ani(m rog fac pe 18)" asta a fost CEA MAI BUNA pe ziua de azi deci .. recunosti ca ai 15 ..dar de fapt zici ca ai 16 si tot eu is ala fara minte gata asta e ultimu reply .. ai avut dreptate cu un sigur lucru .. cu boraci muciosi de 15 ani nu merita sa-mi pierd timpul

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...