Jump to content

marius_truckerfan

Inactive
  • Posts

    1,434
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by marius_truckerfan

  1. Salut. Schimb nu, azi sau maine cumpar un S3 nou nout si n-as face schimb. Este in stare buna cu exceptia problemelor probabil citite de tine in topic, si capacul de spate nu este estetic deloc. Nu e crapat, doar are lacul sarit si nu arata ok. Cu o husa nu se vede. In rest impecabil. Am doar incarcator, cablu de date si cutia cu carticelele aferente.

  2. In mod normal nu te poate curenta daca atingi doar cu o mana sa zicem, fiindca trebuie sa faca MASA. E acelasi principiu cum pasarile nu se curenteaza pe firele de tensiune de pe stalpi. In schimb, noi daca le atingem si suntem cu picioarele pe pamant, ne rezolva.

  3. Am reusit sa ma loghez in iCloud/iTunes, dar din nou, vesnicele probleme cu semnalul. Sa fie oare pana la urma antena aia ? A mers ieri bine cateva ore, chiar n-am avut nici o problema nici cu conexiunea 3G, nimic nimic, si spre seara deja ba se auzea intrerupt, ba se intrerupea apelul. Zici ca are creier, cand mi-e lumea mai draga ... pac.

  4. MERGE!!! Acum, voi urmari indeaproape evolutia sau involutia semnalului. E posibil sa imi mai faca ? Sau era din cauza softului 6.1.2 ? Iti multumesc tare mult ca ai avut atata rabdare cu mine, apreciez!

     

    LE : Imi spune ca pe acest iPhone a fost activat numarul de conturi gratuite (iCould/Apple same...). Daca ii dau acum restore, imi pune cel mai nou soft si se duce tot ce am facut azi ?

  5. "iPhone-ul nu a putut fi restaurat. A survenit o eroare necunoscuta (-1)." Exact dupa ce s-a terminat de instalat software-ul firmware imi apare eroarea asta. Acum, dupa treaba asta, evident, la pornire nu mai apare logo-ul cu fulgul ala taiat ca forma logo-ului Apple, ci apare chiar logo-ul apple dar ramane blocat cand apare logo-ul cu iTunes si cablul USB.

  6. LE : Am din nou iPhone-ul, pentru prietenul asta al meu e mult prea stresant sa tot pice atata semnalul, el foloseste telefonul destul de mult si-l inteleg perfect. Pana azi am avut un BlackBerry 9700 Bold si problema cu SIM-ul pica din start. A mers perfect cat timp a mers la mine. Intre timp, tipul a fost cu el si pe la un GSM, si baietii de acolo ziceau ca ar fi o problema de soft. Operatorii folositi pana acum cred ca doar Orange, cica telefonul ar fi blocat pe Orange Romania. Azi i-am dat un "Reset all Content and Settings", a stat cu chestia aia ce se invarte ca loading in jur de vreo 30 de minute si tot nu s-a intamplat nimic. Pana la urma i-am dat hard reset tinand apasat continuu butonul home si lock. Pareri ?

  7. Up : Am facut tot ce mi-ai zis, dar uneori tot ii mai pica semnalul. Nu stiu ce are, fiindca sunt perioade cand o saptamana n-are nici pe dracu, si altadata ma enerveaza intr-una. Un exemplu : ma suna cineva, slide pe ecran sa raspund, pe cand il pun la ureche nu se mai aude nimic. Ma uit, n-are semnal. Ori isi revine singur dupa ce face un "Searching...", ori dupa o repornire, si pot sa apelez linistit fara sa am probleme. 

    • Upvote 1
  8. Bun, am reusit sa repar ASUS-ul. Acum nu mai citeste nici el nimic. E recunoscut in My Computer, bag un DVD oarecare, il invarte, langa cursor apare un disc dar nimic. Am incercat sa dau un Update Driver din Device Manager dar cica nu este update. Ce e de facut ? :( Este si aiurea, initial voiam sa cumpar unul nou, dar ciu-ciu, n-am gasit nicaieri in stoc. Problema e ca interfata este IDE.

  9. Buna ziua. Zilele acestea am imprumutat de la un prieten un DVD RW, pentru ca al meu (un ASUS vechi de vreo 8 ani) s-a stricat. Bun, am montat noua unitate optica, o citeste in BIOS, apare si in My Computer, dar nu citeste nici un cd/dvd. Care ar fi problema ? 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...