Jump to content

Cristi58

Inactive
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cristi58

  1. Salut baieti am si eu o problema nu stiu care ar putea fi cauza :-?? pornesc PC iar dupa 10 minute maxim nu mai merge netul am RDS tin sa mentionez ca am formatat de 2 ori PC ... care ar putea fi cauza? :crybaby:

  2. Salut am cumparat un Sapphire x1650 PRO am instalat toate driverele de pe cd dar am impresia ca dejeaba:| Cand intru in cs nu ma lasa sa pun OPENGL cica nu suporta !!! IMPOSIBIl in mu la fel se vede varza+merge slowmotion ce sa ii mai fac? am instalat si ultimu driver de pe site-ul lor.

  3. eu nu am înţeles ceva...când se resetează şi unde? în jocuri, în windows sau nici nu apucă să intre în windows?

    In jocuri , doar in anumite jocuri !!! De exemplu in San andreas daca merg pe joc nu pateste nimic cum ma plimb 1 min cu masina poc !!! :|

  4. Da e cunoscut faptul ca placile de la sapphire sunt calde.Am avut placa ta ( radeonul 1650 pro) mai demult si imi statea pe idle in 70 de grade. In full-load ajungea la 90 de grade ( din cate tin minte)

    Ia ATI Tray tools ( de pe Guru3D ) , este un utilitar binevenit pt placile ati.Daca temp este foarte mare incearca sa cresti turatia ventilatorului.

    Deci sa inteleg ca problema mea este temperatura? cum pot sa maresc puterea ventilatorului

  5. Mda la asta m-am gandit si eu :( si de cat sa cumpar? dar nu cred ca problema vine de aici ci de la temperatura:| problema am mai avuto si cu ce-a veche

  6. AMD Athlon XP 2400+ 1.99 GHz, 512 MB of RAM ,Nu stiu exact treaba cu sursa dar zice ceva de Maxim output 350W .... am avut Un Geforce4 foarte vechi nu mai stiu denumirea exact avea cam 64mb

  7. Salut am si eu o mica problema :( astazi am cumparat o placa video nou-nouta am puso am instalat cd , din pacate mi se tot reseteaza pc oare de la ce o fi problema?

  8. Invito intr-un loc dragut / romantic daca este o fire romantica ... asigurate ca este un loc retras unde sa poti sa discuti cu ea fara sa iti misti privirea , privesteo in ochii si spui ce ai tu pe suflet.Nu este chiar asa greu ia-ti inima in dinti si spui ca iti place de ea :) gandestete ca nu ai nimic de pierdut "Acum ori niciodata"

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...