Jump to content

duhu' apelor

Inactive
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by duhu' apelor

  1. Am terminat misiunile din campanie. Au fost super, acuma joc in multiplayer :beer:

    Am o mica intrebare. Cei care au cumparat jocurile stiu de acele guest passuri care permit altora sa joace ST 2 sau WOW pt 7 ore sau 14 zile si m-a intrebat un prieten ca daca, din greseala, cineva introduce CD-cheia de la un guest pass in loc de cheia originala atunci cand iti cere cheia de autentificare, se intampla ceva ? Iti zice ceva de genul "cheia este invalida" sau ceva de genul acesta ?

  2. Chiar azi mi s-a intamplat sa dau de un cersetor. Eram la cumparaturi si cand am iesit din magazin, venise un batran cu o privire ciudata in fata mea si spunea "Ma baiatu, ai si tu 1 leu sa-mi dai ?" si eu i-am zis ca nu am nici un ban si mi-am vazut de drum. Eram si un pic nelinistit ca avea si o privire de parca era baut si erau si altii care-l evitau. Eu le dau bani celor care NU imi cer si nu fac scena asa cum fac aia din tramvai cu "ajutati-ma si pe mine cu ceva" sau celor care vin in tramvai cu un acordeon. Spre exemplu, odata i-am dat unei batrane langa Universitate 1 leu, care era vai de capul ei si nici nu mi-a cerut, doar statea cu privirea in pamant si mi se facuse mila de ea. Si in legatura cu maidenizii, mi se rupe inima cand ii vad in ce conditii locuiesc, in ce stare sunt si mai ales cand se uita la mine cu privirea aia plina de tristete. Sunt si ei suflete si merita o viata mai buna, dupa parerea mea.

  3. Adevarul e ca nu toate desenele sunt pline de violenta, sunt unele exceptii cum ar fi Tom si Jerry, Transformers Animated, Spectacular Spiderman dar chestia este ca aceasta categorie de desene abia apare pe un canal de desene. Toate desenele din zilele astea sunt prost facute, nu au nici un sens, glumele sunt prea nesarate si eu cred ca motivul pentru care sunt asa este din cauza faptului ca producatori de desene cred ca unii copii sunt atat de prosti incat vor copia pana si cele mai mici gesturi care au un pic de violenta, cum ar fi sa arunci cu mingea la un copil. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca toate canalele de desene au mai multe showuri cu adolescenti decat desene. ALO??????? ACELE SHOWURI SUNT PT ADOLESCENTI NU PENTRU COPIII si sunt o gramada de aceste showuri, cum ar fi pe Disney Channel. Recunosc ca neatentia parintilor joaca si ea un rol in aceasta problema, dar cand vad ce desene sunt acuma, imi vine sa borasc.

    Ce s-a intamplat cu desenele alea misto din anii 90 ? Imi amintesc de un desen numit animaniacs si ala era printre cele mai bune. Era, pe langa distractiv, si educativ pentru ca aveau un cantec despre tarile lumii, despre presedintii Statelor Unite etc. si o lectie de morala la fiecare episod. Acelea sunt desene adevarate, dupa parerea mea. In concluzie, desenele animate trebuie sa faca parte din copilaria fiecarui om, numai daca sunt amuzante, interesante si bine facute.

  4. si eu am avut senzatii de deja-vu. sunt de-a dreptul ciudate. Adica ai impresia ca ai facut deja acest lucru, ca o anumita persoana a zis un anumit lucru, ca te afli intr-un anumit loc si senzatia vine asa din senin, asta e cea ce le face ciudate.

    On topic, eu nu prea am cosmaruri, poate din cauza ca nu ma uit la prea multe filme horror :)). Dar imi aduc aminte ca o colega de-a mea mi-a zis ca ea viseaza alb-negru. Adica toate visurile si cosmarurile ei parca sunt scene din filmele din anii 20. Ciudat nu credeti ?

  5. Offtopic :blink: ? in fine

    _____________

    Exista Leatherface sau e doar un mod?Am incercat sa-l caut dar din pacate nu l-am gasit :| .Am asteptat la ferma aia de la The Panopticon sau ceva de genul nu stiu cat timp(noaptea) si nici urma de el...Deci e Real sau e un mod ? :-? Daca e real imi spuneti va rog cum il gasesc ? :)

    nu e real, e doar un mod. L-am cautat si eu la ferma aia si in Fisherman's Lagoon dar nimic. e doar un mod

  6. =))

    pe tipa aia mulatra cu care umbla jake stie careva cum o cheama? din episodul

    a...am gasit. Tinashe Kachingwe. she's hot :D

    lol faza asta am vazut-o aseara :)):)), dupa ce am vazut scena am zis in gand " Jake, mai ai multe de invatat cand vine vorba de a profita de ocazii rare si speciale"

  7. asa ceva nu vezi in fiecare zi :)

    manager: clean-up on aisle 7

    employee: ahhh, not again. what is it this time ?

    manager: we got some boxes on the floor and two girls have engaged in a duel

    employee: what kind of duel ?

    manager: wow style duel

    emplyee: what did they bought ?

    manager: just some mountain dew

    employee: I should have known. they did the dew

  8. imi dai si mie un link catre cleo 3 download ? te rog

    Clif, fa click pe linkul pe care l-am pus mai sus si ai sa vezi un buton de download. dar ca sa-ti mearga Cleo 3 mods trebuie sa ai 2 programe: sannybuilder si IMG tool, cauta-le pe google sunt sigur ca o sa le gasesti. apoi dupa ce ai instalat modul si programele in fisierul GTA San Andreas, ai niste fisiere read-me file in mod si in programe. citeste-le si ai sa vezi ce-ti trebuie ca sa instalezi Cleo 3 Mods. ti-as explica ce sa faci in acest mesaj, dar as umple o pagina intreaga si nu vreau sa primesc warn. sorry :P

    P.S. Cea mai tare parte la aceste moduri e ca ele intra in functiune fara sa dai new game. sunt cele mai bune moduri , dupa parerea mea :cool2:

    uite siteul unde poti da jos si sa instalezi moduri pt toate GTA-urile inclusiv GTA 4:

    click here for mods

  9. Am instalat jocul ... si cand intru in el imi apre aceea neagra si da sa intre si dp imi apre eroare :fatal error DD3D50 asta imi apre cand intru in sociable club din gta4.exe nu intra apare aceea negra si dispare ma puteti ajuta?

    Iti spun eu dc nu-ti merge jocul. ai o placa video care nu este compatibila cu Direct X9. De aia iti da eroarea aia. Eu iti sugerez sa-ti iei alta placa si sa te asiguri ca este compatibila cu Direct X9.

  10. aia nu e o fantoma, e doar un ped pe care l-a facut sa para alb (jackspicer2311 a folosit skinul asta in Nintendo World season 3) si in plus acel scaun cu rotile si acel pod sunt acolo datorita unui mod. E aceleasi mod pe care l-am folosit si eu odata. E un CLEO 3 Mod si iti permite sa creezi un mic orasel in Back O Beyond si daca te duci in acel oras intre orele 23:00 si 04:00 pe timpul jocului, te poti intalni cu Leatherface, Freddy Krueger sau Jason Vorhees.

    Daca nu ma credeti, uitati linkul catre mod:

    The GTA Place

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...