Jump to content

Abiku

Inactive
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Abiku

  1. lucruri elementare :D

    Pai poti juca pe www.lineage.ro e l2off like doar ca versiunea e interlude , daca ai bani si iti permiti 4-500 mii / luna poti juca pe www.lineage2.com e server official , cu 2 chronici inaintea interlude'ului , adica 2 "expansionuri" , eu recomand www.lineage.ro nu prea se merita official.

    Questurile sunt cam inexistente , ai quest de first class change la lvl 20 , si dup asta de la 36 la 40 ai 3 questuri pentru second class , si 3rd class la 76 , alte questuri , questurile pentru recipa de arma de S din Imperial Tomb , ally with ketra pentru recipe de armuri de S ..

    raspunsuri la multe alte intrebari www.lineage2.pmfun.com

  2. Eu am 1.60 si 63 kilograme...in vara asta vreau sa dau jos vreo 5 kilograme...dar sufar de glanda tiroida..nu intru in explicatii..si totusi sunt putin grasutz alerg...dar el e prea...

    la 160 si 63 kg esti gras ma :))) esti slab .

  3. Uf...de exemplu la un mass pvp ..sau party vs party ..acolo unde am toate buffele (+ pots de acumen ) care m-ar ajuta cel mai mult ? :) ... de obicei..nu prea dau heal mult la matza ..doar hp luat de transfer pain ...dar momentan dau cu duale shdaow..curand voi avea un arc sau duale , deci o sa bat si eu . (tot asa e si la 1vs1 ...acolo doar ca dau heal mai mult la matza...dar in acelasi timp bat si eu ..ma bazez mult pe cubic ...si de azi trebuie sa ma invat cu warrior bane)

    nu se pune problema banilor..care e mai scump sau mai ieftin ...am deja dc set+4/3/3/3 ...si mi s-a oferit din clan arcana set, dar nu are rost sa primesc daca nu e mai buna, si de asta vreau sa ma interesez inainte :)

    Un set care are cel mai mult p def , pentru ca in pvp trebuie sa rezisti mai mult.. , si sa dea si casting speed in caz de iti ataca matza .. dar ma indoiesc pentru ca o poti summona iar very fast si pentru bane spam , oricum cu warlocku stai pe post de buffer nu prea faci nimic in pvp :)

  4. vezi ca iau asta ca pe o insulta, sa stii

    imi place ca nimeni nu mi-a spus pana acum ca e ora stricata insa au sarit toti cu gura cand a castigat wf. gg

    pe forum e un thread . unde s-a zis acolo :)

  5. A fost un siege interesant .. :)

    I wanna play with my SWSssssss , Shade ai uitat ce ai zis in mail :P stiu ca-s cicalitor dar cand ai timp .. sa imi schimbi aia te rog :)

  6. :) pff.. som acu+3 has been crystallized / dc helm +4 has been crystallized .....si aproape toti banii sparti ...

    cu "ocazia" asta sper sa reusesc sa ma las de l2 macar pana in vara :)...bacul e mai important 8-| ...see ya :)

    Yea right.. u cannot escape l2 :D

  7. fa-ti dwarf fighter, best choice :right:

    ps: aw

    fa-ti tu sub de aw pe sws

    am si ghost hunter 78 , ma refeream la PW sau TH .. sau orice alt dd melee.. glad parca nu as face.. mi se pare boring , destroyer...

  8. nu stiu ce sub sa imi fac acum..

    PW VS TH ...

    TH = multe miss'uri , dmg bun , focus power... si mirage care e bun doar la mass war.. sau eu stiu

    PW = nu asa de multe miss , damage mai mic , focus death.. si la 79 Dodge.. care e imba in 1 vs 1 .. /undecided

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...