Jump to content

jeki

Inactive
  • Posts

    381
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jeki

  1. in cateva ore trebuie sa primesc jocul de la magazin. am comandat numai prima parte, pot sa joc daca nu am si restul nu?

    si mai am cateva intrebari. pentru lvl trebuie facute questuri sau omor monstrii?

  2. pai pt gaming mai bine tziai lasa pc-ul pt k costa mai putin sa ii ridici performantele si laptop pentru web documente alea alea si jocuri cat poate duce un laptop de 30 milioane sau cat vrei tu sa dai pe el ;) .. si eu vreau sa imi iau un laptop dar in decembrie cand apar ofertele dar nu ma astept la performante prea mari la 20 de milioane cat vreau sa dau pe el.

  3. si eu imi iau scutire la sport doar pentru ca nu imi place sa fac la scoala, dar imi place sa mai merg la sala din cand in cand si dak nu imi permite bugetu pentru un abonament fac acasa cat se poate :) .. dar la scoala educatie fizica nu fac nici mort :))

  4. 20 minute catre scoala, 20 minute catre casa,40 de minute de mers pe jos prin ploaie, zapada, vant, canicula cu cateva kg in spate, mie cel putin, imi ajunge...

    esti cel mai adevarat omule =)) .. cam asa fac si eu :)) .. imi place sa merg pe jos :D

  5. cam in vreo 2 luni o sa incep sa joc si eu pe oficial, puteti sa imi ziceti pe ce sv jucati? am jucat vreo juma de ora pe oficial acu o saptamana si am vazut ca are o gramada de servere, si daca sunt guilde numai de romani

  6. si cu ce scop lanseza subiectul pe net?(cu ce rost sa prinda la public?) pacifisti care au aflat de proiect(si vor sa ne salveze) sau ... ?

    si aici merg pe negativism ptr ca daca rostul acelei masinarii este cel precizat in stire nu inteleg de ce ne lasa sa aflam si noi

    chiar prinde la public, cu ocazia asta se vor inscrie o gramada pe site-urile de stiri si ei vor avea de castigat :) .. dar sar putea sa fie si real .. om trai si om vedea .. Doamne Ajuta!

  7. lam instalat .. arata frumos :) .. de pe el scriu mesaju asta .. are un design frumos .. vad ca memoreaza si useru si parola la site-uri si forumuri .. dar importa tot din internet explorer.

  8. ma vreau sa fac si eu un joc , din ala mare de vreo 6 gb cam asa , cu naruto , vreau sa fac toata povestea ca am vazut toate cele 220 de episoade si pe cele 80 Shipuuden , asa ca plz ajutatima si spunetimi cu ce sa fac si de unde sa iau , multumesc , dak il fac vil dau si voua sa imi spueti parerile

    off topic .. de unde ai vazut tu 80 episoade naruto shippuuden k pe net is numa 73 .. as vrea sa le vad si eu :D

  9. daca nu il vrei pentru jocuri ajung si cei 512 ;) .. dar pentru performante mai bune si tot fara jocuri baga 1 gb :) .. dar voi nu ati citit bine, el are placa video cu 512 mb si are 1 gb rami deci vista ii va merge bine .. dar nu pentru jocuri .. pentru jocuri mai bune incearca sa pui 2 gb rami :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...