Jump to content

Andruzza

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andruzza

  1. :blink: :blink: :blink: dak mai gresesc,gresesc din cauza unghiilor,k sunt mari si ma deranjeaza pe tastatura,sau nu sunt atenta,dar cat am avut eu media prin liceu la romana u nu o aveai la Educatie Fizica ^_^ si orikum exista p.m ptr astfel de chesty,este off topic [ in caz k nu sti]

    http://img295.imageshack.us/my.php?image=bcvu1r26318302wr2.jpg

    Draga mea, in locul tau mi-as taia unghiile sa nu ma fac de cacao pe net. Si nu m-as mai lauda cu mediile "mari". Tine pentru tine acolo si nu te mai ambala degeaba ca oricum nu-ti da nimeni importanta.

    Take care ! :tiphat:

    Ah si inca ceva.... se scrie "in caz ca nu stii"..cu 2 de i....vreau mai multa atentie de la tine...stiu ca poti!

    http://tinypic.com/view.php?pic=160wqaq&s=4

  2. :)) Nu,nu ne cheama la fel,cred ca nu a vrut maiksa sai puna Denisa Andreea =))

    Ptr cultura ta generala,ea se " lasase de mu" [ avea prob cu sc] si eu i`am mentinut contul,eu am schimbat semnatura,akum 2 sapt si am pus asa ^_^ , dupa cate ai vazut ea i`a dat permanent lu ^Andreea^ dupa userul meu ,dar nu inteleg dc trebe sa`ti dau tie explicati,esti mama cumva? 8-| ahh,dar stai ca lu mama nui dau explicati....Esti prietenu meu cumva? :rofl1:

    Warn up

    Ma scuzati ca ma bag in discutia voastra, dar, Andreea Denisa Ionela Georgeta...cum te-o chema...te-as sfatui sa te uiti putin pe topicul asta..

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=194452 ....si.. no hard feelings! Peace :angel:

    si ink o poza cu mn..k sa nu`mi iau warn :crazy:

    http://i33.tinypic.com/14kh202.jpg%5b/IMG%5d

  3. ma crs cum se face ca numai in majorate o tii,atunci stabileste tu o zi cand poti ca noi nu mai avem majorate de sarbatorit..... :baby:

    da...dar nu mai facem joia..k sa pot sa stau si eu mai mult d ora 9 :hair: ...ori vinerea ori in weekend...va hotarati :dance:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...