Jump to content

LeGoLaSSS

Inactive
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LeGoLaSSS

  1. Momentan am driverele instalate de pe cd-ul cu care a venit placa de baza.

    Ei bine, am download niste drivere dar n-am reusit sa le instalez.

    1) http://www.nvidia.com/object/hdmi_audio_xp_vista_win7_1.00.00.59.html

    La rularea install-ului mi-a spus ca acesta nu gaseste niciun hardware compatibil.

    2) http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.45.html

    Nici acesta nu il pot instala. La dezarhivare spune: Can not read contents of package.

    L.E.: Am downloadat ultimul driver de pe site-ul RealTeck. L-am instalat dar nu a rezolvat problema.

  2. Salutare!

    Mi-am cumparat de curand un sistem 5.1 Genius SW-HF 4000 wood. Totul a mers ok pentru vreo 2 saptamani pana cand dintr-odata boxa centru a inceput sa se auda extrem de incet. Am observat chestia asta intr-un joc rts cand la pozitionarea displayului in centrul actiunii nu mai auzeam aproape nimic. Sunetul trebuia sa fie redat prin boxa centru. Acest lucru s-a intamplat subit fara a modifica nimic in proprietatile sunetului. Nici in joc nici in windows. (A nu se intelege ca aceasta problema exista doar in joc. Exista peste tot, doar ca acolo am observat prima data.)

    Folosesc Windows XP SP2. Placa audio este RealTeck HD Audio de pe nVidia nForce 560.

    Am scos firul de la boxa dreapta fata si l-am conectat la boxa centru crezand ca este o defectiune hardware, dar boxa se aude normal. M-am jucat si cu pozitiile jack-urilor din placa audio, dar fara rezultat. Controlul de volum pentru fiecare intrare este setat la maxim.

    Chiar si atunci cand setez modul de redare al sistemului pe AUX boxa centru se aude incet, fata de celelalte.

    Aici un layout al modului de conectare:

    2uifxhi.jpg

    Pentru mod de redare 5.1 folosesc:

    Portocaliu: Centru/Subwoofer

    Negru: Dreapta si stanga spate

    Gri: Dreapta si stanga fata.

    Verde este pentru auxiliar.

  3. Cunoaste careva o rezolvare prin .htacces pentru un website non-wordpress .. home made to say.

    din

    http://domain.com/page.php?cat=x&id=y

    in

    http://domain.com/page/x/y/

    am incercat de cateva ori si nu am reusit.

    modulul rewrite functioneaza dar nu asa cum imi doresc eu

    daca intru pe http://domain.com/page/x/y/ arata pagina corecta dar cand dau click pe un link pe website vreau sa ma trimita la http://domain.com/page/x/z/ nu la http://domain.com/page.php?cat=x&id=z

  4. Salutare. Voi incerca sa explic cat mai pe scurt problema sa nu va plictisiti citind:

    Sunt abonat rds fiber link conexiune tip DSL(cred.. username si pass :-?? ). Problema a inceput acum vreo 2 saptamani si se manifesta prin deconectari ale conexiunii , loss-uri destul de mari la folosirea comenzii "ping" si "tracert" in cmd. Eram sigur ca aceasta problema este din partea providerului de internet si am sunat la ei. Dupa vreo 5 zile a venit, in sfarsit, un tip sa verifice problema. A conectat cablul la el in laptop si mi-a demonstrat ca la el functioneaza si problema este de la mine. Am incercat prima varianta de a remedia problema si am schimbat placa de retea. Bun s-a rezolvat, no more loss, nimic.. Asta timp de vreo 3 4 zile. Incepand de astazi a inceput sa faca exact aceleasi probleme ca in zilele precedente. Am incerca din nou o alta placa de retea dar de data aceasta nu s-a schimbat nimic. Problemele exista in continuare.

    p.s. Nu am virusi, doar ce l-am scanat. Sistemul de operare (xp professional sp3) este reinstalat recent, deci nici acesta nu cred ca este problema.

    LE: La sugestia unui amic am schimbat pozitia placii de retea pe alt slot pci si functioneaza iar cum trebuie. Sa inteleg ca problema este placa de baza sau sursa? (sa inteleg ca topicul acum face parte in sectiunea hardware :| )

  5. Salut. Mi s-a stricat recent cooleru placii video. Este vorba despre un 8500gt 1gb ddr2 de la Palit. As vrea sa stiu cu ce model de cooler il pot inlocui pe cel vechi (adica sa fie compatibil). Nu vreau sa leg coolere la 5 lei cu sarma pe placa video asa ca va rog sa nu veniti cu astfel de sugestii.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...