Jump to content

mircea_nr1

Forumist
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mircea_nr1

  1. Acum 16 ore, SevenUp a spus:

    Salut,dacă vrei sa iti încerci șansa cu refund-ul contactează support@tebex.io 
    Eu așa am procedat și mi-am primit banii inapoi.

    Multumesc de sugestie, am trimis si eu un email. Nu imi doresc refund pentru ca imi doresc banii inapoi ci pentru ca sper ca Tebex poate face chargeback sau sa le ia cumva banii scammerilor. 

  2. Ca sa fie toata situatia prezentata... Eu eram in tarkul acela de 2 zile... Inainte cu cateva ore sa se dea rr la server colegul din imagini a venit cu un party peste mine la ks - fara provocare. Cand s-a dat rr la server intentia era sa faca primul print si sa ma posteze pentru ks... Pentru ca am intrat simultan mai multe caractere, nici eu si nici ei nu aveam print singuri pe spot. Au abuzat de acest lucru si au dat pk... Bineinteles ca nu pot posta asta pentru ca na, nu am poza singur in tarc dupa ce s-a dat rr la server. Acest stil de joc mie nu imi place. Efectiv vanatoare si japca. Aceste specimene care stiu doar sa deranjeze alti playeri ar trebui pedepsite.

    Consider ca limbajul meu a fost provocat de actiunile lui/ lor si ca nu am sarit calul. Cuvantul din imagine a fost folosit ca sinonim pentru nesimtiti si acest lucru se intelege foarte bine din context.  Nu am continuat cu alte injurii dupa, nu asta a fost intentia mea. Reactia mea a fost 100% provocata dar imi pare rau ca mi-a scapat un cuvant nepotrivit. 

     

    O seara frumoasa!

  3. Eu cred ca tu nu ai citit regulamentul. Scrie foarte clar ca e nevoie de poza in momentul decesului, pe spot. Cred ca la plangeri din astea la ambitie ar trebui dat suspend pentru plangere nefondata. E atat de usor sa citesti regulamentul dar totusi ai ales sa postezi ce poze ai vrut tu.

    • Un Screenshot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot sau cu party (valabilitate poza - max 2 zile)
    • NU se aplică atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifică (are selfdefence activat).
    • Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)
  4. Salut. Am observat ca atunci cand pornesc helperul si folosesc Fire Scream sau Chaotic Diseier exista 2 probleme:

    - ataca foarte incet - valabil si la MG, SM, probabil la toti - pentru ce pun puncte la agility daca nu atac mai repede?

    - ma trezesc de multe ori ca ma intorc la pc iar DL-ul meu este inconjurat de toti mobii de pe spot, ataca in continuu (consuma mana si AG) dar nu da damage. Nu conteaza cat de aproape sau departe e mobul, DL trage in continuu si nu moare nici unul deci nici xp nu fac. Am incercat si cu cal si fara cal, in unii mobi nu vrea sa atace.

    Cum pot sa folosesc DL-ul meu (12 rr) si helperul pentru a tine un spot? Daca tin apasat click dreapta si atac manual mobii mor imediat. Daca folosesc helperul da foarte multe miss-uri, ataca rar si cateodata pe unii mobi nu ii pot omora decat daca mut caracterul cu mouse-ul sau daca atac manual. Fire Burst nu se pune ca ataca si mai rar si omori greu cu el.

     

    Multumesc

  5. Acum 2 minute, nonam33 a spus:

    Au dat baietii ceva $$$ si s-a dat X la server :))). O sa se dea drumul la 22:01 ca atunci chipurile au rezolvat. O ceata de bagabonti sunteti! Pana nu va reclama cineva la protectia consumatorului si va cheama si la tribunal pentru inselatorie nu va faceti baieti seriosi vad. Apropo nu sunteti acoperiti de Conditions & Terms pentru ce faceti!

    Ce amuzant :))

  6. Acum 5 minute, Silviu Petre a spus:

    Ce e bre nesimtirea asta? pentru ce mai jucam? ca sa-ti bati tu joc de noi? nu planificam de o saptamana castle siege-ul si tu zici ca nu-i nici un stres? te-au platit astia iar sa inchizi serverul? bataie totala de joc si lipsa de profesionalism, altii admini nu sunt pe aici sa ia masuri? si sa vada ce face domnu mutechguy?

    :))

  7. Ca raspuns la "problema" cu DL va ridic o problema cu BK. Stun-ul este prea OP. Un BK poate tine un alt caracter in stun aproape la infinit si nu e nimic ce poti face. De la distanta poti ataca cateva secunde si apoi ori te muti ori iti iei stun (timp in care BK are timp sa dea QQQ si nu mai conteaza ca ai dat cateva hits).

  8. Dupa ultimul update la server, cand ati scris ca ati rezolvat problemele de dmg la DL pe str si ene am dat rr stats si am pus full ene, 10k str, 20k agi. Sunt foarte dezamagit de skill-urile de dmg de pe DL. Nici damage-ul nu e ce trebuie si nici skillurile firescream si nici chaotic nu functioneaza cum trebuie.

    - Daca intre mob si DL se afla un alt mob sau un jucator, magia nu afecteaza mobul.

    - Daca sunt pe un spot cu party, practic nu pot da dmg daca in jur/ in directia mobilor am playeri.

    - In BC am 0 sanse sa iau statuia daca nu prind loc exact in fata statuii.

    - Cateodata, pe spoturi/ tarkuri, unii mobi nu sunt afectati de skilluri absolut deloc (nici macar miss, e ca si cum nu ar trage), helperul "pune tinta pe ei" si trage in ei in continuu si ei nu mor... Din cauza aceasta nu trece sa atace ceilalti mobi care ar putea fi omorati.

     

    Se poate rezolva ceva? Sau trebuie sa dau rr stats/ sa strang puncte pentru cioara?.... Am dat de 3 ori rr stats din cauza configurarilor voastre proaste sperand ca gasesc o configuratie in care DL sa fie competitiv in afara de cioara, imi datorati 300 ice coin. Aiurea si faza cu cioara, e mult prea OP pentru inceput si slaba pentru multe rr-uri (am 27). Nu are viteza comparabila cu SM/ summoner/ MG si nici dmg suficient.

  9. De acord cu voi. Foarte urat sa te iei de familia cuiva pentru un joc de 2 lei. Ar merge in regulament o pedeapsa speciala pentru injuraturi/ jigniri de morti, familie, copii.

    E urat sa te iei de aspectul fizic al cuiva. Cred ca se poate incadra aici:

    • "Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt criteriu care violează drepturile umane."

    Ca e gras sau nu, e treaba lui. Cand te iei de aspectul fizic al cuiva inseamna ca nu gasesti un motiv real pentru care sa il critici asa ca apelezi la copilarii. Oricum, el poate slabi. Tu... mai destept nu prea ai cum sa devii.

  10. Plot twist: aveam deja party si te-am injurat doar pentru ca esti un idiot disperat :). Cum intrati BC va anuntati coordonate de parca cine zice primul are prioritate :)). Am spus ca in general cine ia arma sta camera dar tu nu te poti abtine sa nu provoci. Crezi ca daca ai 6rr esti interesant :)). Nu e o problema, imi asum suspendul. Seara buna tuturor!

  11. Salutare. Ar fi posibil ca PK si KS pe spot sa fie interzise prin regulament? Cred ca majoritatea jucatorilor si-ar dori asta. Putem face un poll... Majoritatea joaca din nostalgie dar exista si anumite specimene care tin neaparat sa ne strice experienta. A trecut timpul, am crescut, nu mai avem atat de multe ore la dispozitie sa ne certam cu toti idiotii pentru un spot. Pe linkmania intotdeauna au existat aceste reguli si din motive foarte bune. In stilul actual chiar nu e placut sa joci.

    https://strawpoll.com/polls/poy9RbOlOnJ

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...