Jump to content

Just_AlaN*

Forumist
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Just_AlaN*

  1. La 07.02.2023 la 22:40, MuTechGuy a spus:

    Lucrez batraneste la server, nik pana la toamna.

    Nu poate cumpara cineva din noi serverul si sa se ocupe cineva cu pasiune si timp de asta?Alta idee ar fi sa ajutam financiar ca sa nu pierdeti timpul fara sa faceti bani din asta.

    @Niree. Problema la last db a fost aceeasi pe care o stim de ani - flood attacks.

    Au inchis serverul cand ne era lumea mai draga, multi bani bagati in joc de noi, conturi muncite si ore irosite pentru ca nu au stiut/putut sa rezolve aceasta problema, pana nu fac teste sa-si dea singuri flood si sa gaseasca o modalitate sa se protejeze, o sa fie aceeasi linkmania unde 80% din comunitate arunca cu hate pe admini ca sunt probleme pe server, iar ei se enerveaza si il inchid ca nu mai au nervi.

  2. Ar fi frumos din partea voastra sa-i dati un raspuns omului, unii au luat premium pe 3 luni si s-au bucurat 1 luna sau mai putin de el, am muncit toti la conturi si ne-am compromis sa ne facem timp mai mult pentru mu sa dam la top, seturi etc si s-a ales praful, cred ca meritam un minim de respect sa returnati vip-urile celor care nu s-au folosit de ele pe perioada totala.

  3. Am vazut acuma poza, intr-adevar vad ca avea Conan primul, dar iarta-ma pe mine, tu uitandu-te la poza lui SCANDAL, nu ai fi crezut ca esti primul?Eu asa as fi crezut, referitor la a 2-a abatere cu PK, da este o alta situatie, e la golden.

    Nu se ia bann aici, de acord, dar nici vanatoare nu este. Omul a crezut ca-i spotul lui, si s-a trezit cu PK, e normal sa posteze pe forum.

    Eu vreau sa stiu de la tine si de la ceilalti daca chiar vi se pare normal sa trebuiasca poza cu momentul PK-ului. Atat, opinia voastra sincera!

  4. Eu am fost de acord cu tine la faza cu "sclav", iar tu nu poti acuza de vanatoare un om care clar are poza in care lui ii apare ca este singur pe spot. Cum poti sa gandesti atat de josnic?

    Cine te-a vanat pe tine ma?

  5. Este Roho, dar haide macar aici sa rezonam pentru ca toti jucam pe acest server, toti am muncit la caractere. Nu se ia bann aici, ca asa-i regulamentul, de acord, dar daca ramane asa o sa mai joace 10 oameni.

    Trebuie sa fi efectiv no lifer 100% sa ti un spot, dureaza 3 secunde pana intri in pamant si apari oras de la momentul PK-ului, nu pot sa ma duc nici sa ma pis, de numarul 2 ce sa mai zic, ca vine un nebun si imi da PK, si imi ia spotul fara sa pateasca nimic.

    Mergem bc, sa fim pe faza sa intram cu toate char, lasam secundar sa ne tina spotu, in momentul ala vine unu - PK, tu te chinui sa intri BC, si te trezesti fara spot si fara pedeapsa ptr cel care ti l-a luat.

    Bai oameni, macar aici sa ne unim si sa schimbam aceasta regula inepta si incorecta.

    Din legea junglei am picat in uber legea junglei, de nici sa te pisi nu mai poti.

    5minute dureaza o preluare, eu pe 97d stiam ca am 4 minute la dispozitie sa spal o farfurie sau sa ma duc la wc, stiind ca nu are cum sa-mi ia spotul in timpul asta, va dati seama unde ajungem cu sub-regula asta? Unde-i corectitudinea si respectul pentru cel care a preluat un spot?Te trezesti de dimineata, te chinui sa cauti, unii raspund, poate nu prinzi in ziua aia, mai incerci alta data, si pierzi tot ca te-ai uitat la telefon sa vezi cine te suna si atunci a venit cineva si ti-a dat PK, pana te duci cu degetu pe print apari deja in oras.

    Nu numai ca este incorect este de-o stupiditate crasa sa ceri asa ceva de la un om.

  6. Acum 2 minute, mircea_nr1 a spus:

    Eu cred ca tu nu ai citit regulamentul. Scrie foarte clar ca e nevoie de poza in momentul decesului, pe spot. Cred ca la plangeri din astea la ambitie ar trebui dat suspent pentru plangere nefondata. E atat de usor sa citesti regulamentul dar totusi ai ales sa postezi ce poze ai vrut tu.

    • Un Screenshot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot sau cu party (valabilitate poza - max 2 zile)
    • NU se aplică atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifică (are selfdefence activat).
    • Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)

    Poza este clar facuta cand el era singur pe spot, iar celelalte arata clar ca ceilalti s-au conectat dupa el.

    Daca eu trebuie sa ma duc la baie 2 minute, stiind ca preluarea dureaza 5minute si pierd momentul cand am luat pk pe spot pentru ca am nevoi,ca sunt om, cum sa fie corect ca cel acuzat sa scape basma curata, sa-mi ia si spotul doar pentru ca eu m-am dus la baie?! Ca sa tin spot pe Mu-Linkmania, trebuie sa stau lipit de monitor, atent la fiecare secunda? Nu pot sa ma duc nici la baie, ti se pare corect?

    Este bann clar.

  7. Acum 44 minute, davidel47 a spus:

    Nota informativa:

    Se pare ca admin/ii prefera sa ,,arunce in aer tot serverul,, (30-40 oameni) pentru un om.  Sunteti impartiali , este foarte simplu.  Daca acel Wicked era un simplu player cu 2-3 rr sau de la noi din g primea ban instant. Aici gresiti si observ ca regulamentul tine loc de hartie igienica fata de anumite persoane. Lumea isi pierde interesul cand se intampla astfel de lucruri, si mai ales ca nici acum nu sunt reglementate multe chestii cum ar fi : ( PK pe spot , KS , existenta unui takeover etc. )

     

    ( ati fi putut oferi un advertisment macar de fatada pentru a mentine increderea anumitor jucatori )

     

    ps: inca mai este timp sa schimbati niste lucruri !

    Verdictul lui morf este sa zicem "corect", daca nu ar fi fost faptul ca Wicked a scris inainte de injuratura pe normal chat: "hai trageti ca oricum nu luati nimic", insa a spus, iar eu nu m-am asteptat ce urmeaza ca sa fac print la afirmatia lui, iar cum au fost vanzari de iteme si scrisul se duce repede de la ultimul update nu mai apare in poza ca sa se lege cu ce a spus.

    Din cauza acestei setari, el nu este pedepsit, pentru o tehnicalitate ca asta, de parca-i vina mea ca asa au setat acum sa se duca scrisul repede.

    Am cerut sa se vada in loguri ce a scris pe normal chat inainte de izbucnirea lui in care ne injura, daca meduza voieste sa-mi acorde aceasta cerere, cu siguranta va fi gasit vinovat, dovezile sunt concludente si afirm in mod cert ca asa s-a intamplat, daca nu e cum spun eu, puteti sa-mi dati 99 mie pentru minciuna.

  8. Pana si tu ai scris singur "ma ard astia", pentru ca pana si tu intelegeai consecintele limbajului tau.

    In normal chat, ai scris "nu va era adresat voua" si ai mintit cum minti de 2saptamani pe post si instigi cu minciunile tale in a-ti crea o imagine dorita de tine si sa ne strici noua imaginea ca guild.

  9. Acum 21 minute, WickedPuppy a spus:

    Mai repet odată, că la un alt post nu ai înțeles. NU avem nici o legătură cu nici un admin, lui morf și celorlalți cu siguranță nu le pasa și nu vor să facă parte din circul asta de doi bani început de tine. Nu poți accepta adevăru, nu am avut nici o conversație directa, scriam pe guild și am omis un @ care se poate observa clar pentru ca propoziția e întrerupta. Ce vorbesc eu pe guild e treaba mea, chiar și cu limbaj ce nu face cinste. 

    Atata vreme cand inainte cu 5minute ai scris "hai dati, oricum nu luati nimic", iar dupa scrii "inafara de plele noaste in gura lor", nu vorbesti pe guild si are context pentru noi.

    M-ai jignit 2 saptamani non stop, acum ma injuri in mod direct, si nu iei bann, eu cum sa ma simt in situatia asta, sfidezi un server intreg prin faptul ca nu iei bann aici, un regulament destul de clar, dovezi cate incap si nu iei ban pe motiv "Razbunare" si alte motive inventate? Nu avem un regulament, dupa care sa ne luam? Nu te-am facut eu sa scrii acele cuvinte ca sa te vanez, tu singur le-ai scris.

    Acum 21 minute, WickedPuppy a spus:

    Mai repet odată, că la un alt post nu ai înțeles. NU avem nici o legătură cu nici un admin, lui morf și celorlalți cu siguranță nu le pasa și nu vor să facă parte din circul asta de doi bani început de tine.  

    De asta vorbeste czrl cu morf?

    https://www.imagebam.com/view/MEJKPIM

    Eu n-am o conversatie cu morf pe discord.

    Sunt sigur ca si daca ma uit pe discordul tau, ai mesaje cu el si asta nu inseamna ca neaparat e de la voi din guild, dar de ce ii scrieti? Lasati omul sa jurizeze fara sa-i bagati voi tot felul de minciuni in cap, este un regulament dupa care sa ne luam.

    Ia-ti scris cu siguranta, si l-ati influentat intr-un fel sau altul.

    Nu exista nicio scuza, absolut niciuna pentru care tu sa nu iei bann aici, daca ne referim la regulament si consecintele incalcarii lui.

  10. Va rog sa verificati in loguri, pentru ca vad ca scuza unora este ca o parte din context este scris in guild si nu pe normal chat, inainte cu 3-5 minute sa ne scrie ca-si baga, a scris pe normal chat*****: "oricum nu luati nimic (niciun mob)", in acest context este inadmisibil sa oferi motivul ca o parte din context este in guild, ptr ca noi care am stat acolo in tark, avem un context foarte clar in ceea ce s-a intamplat considerand ca spus "oricum nu luati nimic" inainte de asta. S-a dus scrisul cu atatea vanzari de iteme, dar contextul nu este in guild asa cum vreti sa faca sa para si chiar de ar fi numai asa, tot e motiv de bann pentru ca au postat singuri pozele incriminatorii.

    Va rog verificati logurile in cazul characterului "Wicked".

    Haideti sa aplicam regulamentul si sa pastram un limbaj civilizat, ne dam PK, ne mai luam la misto, dar nu putem sa cadem in asemenea limbaje si sa nu fim pedepsiti, orice joc e mai frumos cand e insotit de un regulament, daca nu se aplica, vom ajunge intr-un haos.

  11. Domnilor moderatori, mi se pare o farsa de-adreptul la asemenea dovezi, dupa ce ati dat bannuri pentru semne obscene, pentru "fmm", morf isi bate joc de noi, atatea dovezi incontestabile, iar el imi rade toate doveziile pe motiv de "razboi" si "cautari de razbunare".

    Chiar am ajuns farsa serverului? Va rog frumos, alt admin cu putina onoare, care aplica regulamentul sa jurizeze aceasta postare, nu vreau sa instig ca morf este din Knight/Gods, dar cu asemenea dovezi in fata noastra sa nu dai suspend pe motiv ca "e razbunare" este chiar trist pentru intreaga comunitate.

    Un asemenea limbaj cu atatea dovezi nepedepsit in timp ce ati dat bann pentru motive chiar puerile va face sa pareti la fel de corupti ca guvernul care ne conduce

    Cer sa jurizeze aceasta postare alt admin:

     

  12. Acum 4 minute, cip1 a spus:

     pai se vede clar ce limbaj de mahala aveti.....si tot voi cereti ban??? si va dati sfinti aici pe forum. Am postat poza sa se vada cum ne provoaca ,cred ca e mai mult decat concludenta de ce fel de oameni sunteti si ce fel de limbaj aveti!

     

    Daca noi am avut limbaj de mahala in vocabularul tau... Atunci cum este felul in care s-a exprimat in "Franceza" Wicked din pozele pe care le-am prezentat si eu si voi?Limbaj de Taximetrist Mahalagiu?

  13. Acum 8 minute, cip1 a spus:

    sau defapt tu esti HAVOC? ....sunteti smecheri de pe secundare si jigniti/provocati si dupa alergati pe forum sa faceti postare!!! ce e asta??? ca nu inteleg  .... vorbeste asa cu familia ta nu cu noi.

    Eu nu sunt Havoc, conturile mele sunt: Heroina, Prapadita si Grimmjoy.

    Havoc si eu stam la colturi diferite ale tarii, nicio treaba.

    Asumptiile cu acuzatii fara dovezi nu-ti fac cinste!

  14. Acum 13 minute, WickedPuppy a spus:

    Postează te rog acele jigniri care ți le-am adus de doua săptămâni și cu care te tot lauzi. 

    Nu am facut printurile de pe post, pentru ca nu ma cunoasteti si nu am simtit sa le pun la suflet si sa dau atentie jignirilor, avand in vedere ca erau la limita regulamentului si stiam ca nu veti fi pedepsiti pentru ele, insa au vazut destui. Acestea sunt de pe discord:

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2E9

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2EM

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2ER

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2F2

    Aceste poze nu au legatura cu situatia de astazi in totalitate, nu am intr-un niciun fel nevoie de ele, pentru ca deja sunteti incriminati si ati facut-o de unii singuri prin printurile voastre si vorbele scrise, dar vreau sa-i raspund ca sa nu mai minta ca nu a facut asta.

  15. Acum 32 minute, cip1 a spus:

    https://www.imagebam.com/view/MEJK1GW

    in aceasta imagine se vede clar pe 3choBk (HAVOC)cum jigneste de pe secundar. Clar cauta sa ne provoace. Noi nu acceptam sa fim facuti ``mizerii`` de astfel de oameni.....si dupa fuga pe forum sa posteze.

    cip1, daca ai de facut o plangere te rog sa faci una intr-un topic separat. Nu este vorba despre 3ckobk sau despre Havoc, ati venit in k7 peste noi, 3 pk-uri la rand in gang, am venit in tark si noi la randul nostru, ca sa va aratam ca si noi va putem face rau voua. Orice s-ar fi intamplat inainte, nu este o scuza sa foloseasca un astfel de limbaj, iar daca se uite adminul in loguri, il va prinde pe Wicked cu inca una din minciuni si anume ca nu scrisese nimic inainte de iesirea asta, dar a scris inainte cu 2-3 minute, "oricum nu luati nimic".

    Comportamentul vostru fata de mine atat pe post, cat si pe canalul discordului linkmaniei este de-adreptul dezamagitor, putem sa ne dam pk, sa ne preluam spoturile intre noi cand vor fi acele reguli, insa nu este nevoie sa ne jignim.

    Felul in care a vorbit, si clar ni se adreseaza, (nu pacaliti pe nimeni dupa 2 saptamani de jigniri constante) mie mi-a pus capac.

    Felul in care mintiti pe post si oriunde va vede lumea este de asemenea abject, este treaba voastra, dar acum va trebui sa-si asume o parte din consecintele comportamentului pe care il practica.

    De asemenea poza pe care tocmai ai postat-o  cip1, este inca o dovada dat fiind faptul contextului, ca aceasta injuratura ni s-a adresat noua. La fel ca in printul lui Wicked, va acuzati singuri, ceea ce demonstreaza ca nu ati fost cei mai inteligenti din curtea scolii.

    Multumesc! De-asemenea, warn, va rog pentru avocat.

     

     

  16. Vrei sa te scoti si te acuzi si mai tare: "Iau astia ceva?" "inafara de **** noastre in gura", "ma ard astia", "nu era ptr voi stai linistit".

    Multumim ca continui sa ne prezinti adevarul, ai o cariera frumoasa inaintea ta in PSD.

  17. "Adevarul" - de 2 saptamani jigneste pe post si pe discordul linkmaniei, a scris inainte cu 2-3 minute ca nu luam exp oricum, dar acum prezinta "adevarul", te rog arata-mi aceste dovezi, chiar vreau sa le vad. Un astfel de limbaj si felul in care ai adus jigniri si insulte la adresa mea de 2 saptamani, desi eu nu te-am insultat/jignit nici macar odata, doar ti-am dat PK la randul meu, cum de altfel si tu ai facut-o te face sa pari putin ipocrit, scuza-ma ca-ti spun. Nu cred ca este om pe server care sa nu-ti fi vazut iesirile de pe post la adresa noastra la limita regulamentului sa nu fii banat.

  18. Poti sa injuri urat adminii pe post, si ti se indeplineste dorinta de 99, referitor la ce ai scris mai sus, sunt de acord cu absolut tot, unii din moderatori considera ca e "o jignire minora", insa pentru "gay-ule", au dat bann 5 zile. Aia n-a mai fost insulta minora, dar termenul "sclav" este.

    Istoria nu v-a invatat nimic pe unii  din voi, credeti ca un astfel de apelativ este perfect normal, dar daca v-ar alinta cineva asa in real life, sunt sigur ca n-ati mai considera-o insulta minora.

  19. Asta nu mi se pare insulta minora, daca-mi spune cineva asa pe strada, nu-l vad bine, e urat sa-i spui asa unui om, daca pentru insulte homofobe se da bann, ar trebui si pentru astfel de cazuri sa se dea bann, mai ales in acest caz, fiind a 2-a abatare.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...