Jump to content

dodikid

LinkManiac
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dodikid

  1. On 16/10/2017 at 12:49 PM, Axis said:

    E on serverul, pentru moment in varianta BETA, mai dureaza pana va fi varianta oficiala. Aici poti urmari statusul serverului, aici sunt setarile noului server oferit de LinkMania, aici iti faci cont si downloadezi kit-ul si daca intalnesti probleme si/sau necazuri de orice natura legate de gameplay, launcher, grafica, conexiune, te rog verifica inainte aici daca a fost raportata problema si vezi rezolvarea ei in acelasi topic in care a fost raportata.

     

    Pentru alte nelamuriri, neclaritati, ne gasesti prin zona ! 
    Have fun ! :)

    Merci :)

  2. 4 hours ago, cRs said:

    Tu parca te-ai retras de 5 ori de pe serveru asta, plus injurii aduse serverului de N ori. Ce cauti FIX tu sa tragi la raspundere membrii din staff care chiar vor sa faca ceva aici???

    Cine a zis ca m-am retras ? 

    Eu cad ma retrăgeam din cauza voastră lăsam dracu jocu și nu doar eu și ca player ars la faza asta cu srv ca m-am jucat aiurea cred ca am tot dreptu sa pun întrebări sau vreți sa fiți toți Ceaușescu și sa faceti tot pe placu vostru de parca doar voi ați juca ? Ok atunci scuzama Tovarășe 

    5 hours ago, lukz said:

    Salut! Ma numesc Alex, am 24 de ani si sunt din Craiova.

    Daca nu ma cunosti asta nu inseamna ca trebuie sa ma tragi la raspundere in legatura cu rolul meu. Am fost gm atat db-ul trecut - numele de gm a fost hunk, dar si db-ul care tocmai s-a incheiat - numele de gm a fost lukz.

    Nu suntem in politica aici, pentru ca nu vreau sa imi fac mie sau staffului linkmania reclama, eu si restul colegilor din staff suntem aici ca si voluntari si incercam sa construim ceva frumos pentru voi/noi(unele persoane din staff inca mai activeaza ca si playeri).

    Nu înțeleg unde te trag la răspundere dacă nu te cunosc , oricum drept am ca am jucat nu am apucat sa fac full nu am ajuns la nici un cs și ați închis serveru , eu cred ca drpt am ca vati băgat ceva in timpul pe care l-am alocat jocului , corect ?

    ps Dodi , 28 , Londra , încântat .

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  3. Postez eu pentru Char eNg cont hocuspocus , eu cu Hocus i-am dat contul lu Eng la început de db, asta abea și-a făcut cont pe forum , abea a învățat sa folosească clickeru jocului , vorbeam acum câteva zile și ma întreba ce sunt alea socket și multe altele , e Char din guild TaTa , voi chiar nu aveți bun simt , când a fost problema cu wc din g TaTa nimeni nu a avut probleme , da mai ales Eng , deci va rog faceți ceva ca nu se poate așa ceva sa va bateți joc de chinuiala omului , vedeți cu amândoi ochi va rog .

    • Upvote 4
  4. Ba ce se intampla cu srv asta ? Imi inchideti PLANGEREA fara nici un fel de explicatii ? Nu aveti motiv sa imi dati warn nimic , Ce dracu se intampla ma aici , chiar ati stricat srv de tot ?

    P,s ce-i implicati abtineti-va nu va simtiti cu musca pe caciula .

     

  5. Nu mutati topicul pentru ca e o plangere va rog .

    1 Nu pot sa cumpar 1 b cu 100 wc ca vine unu rpd si zice ba dau eu 1000

    2  Atzi promis ca vedem rezultate ca vor lua suspend etc

    3 Serverul e stricat daca nu facceti nimic si eu sufar rau sunt disperat terminat ca e stricat srv

    4 TOTI CARE POSTEAZA IMPOTRIVA topicului meu e de subinteles ca deja ei sau prieteni de-ai lor sunt implicati

    5 VA ROG FACETI CEVA , PEDEPSITII ! VREM DREPTATE !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...