Jump to content

[Leonard]

Inactive
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [Leonard]

  1. tu cum vrei sa fie pozitia armei cum e in poza ???

    sincer nu conteaza , daca vrei poti sa pui tu o poza daca ai , dar sa fie cu ak-47

    merci liquidlove

    daca ai putea sa incerci ceva cu fundalul ala, ca sa iasa in evidenta arma :)

  2. Imagine IPB

    Statul american California in prag de faliment

    California ar putea deveni primul stat din America ce intră în faliment. Guvernatorul Arnold Schwarzenegger a avertizat că aceasta se îndreaptă spre "un dezastru fiscal" ca urmare a crizei financiare globale, iar in februarie dva intra, deja, în imposibilitate de plata.

    Schwarzenegger a declarat că statul pe care îl conduce este în situaţie de urgenţă fiscală şi a cerut politicienilor să lucreze împreună într-o şedinţă specială a legislativului pentru a reduce deficitul tot mai mare. A ajuns acum la 11 miliarde dolari.

    Se apreciază că acesta va depăşi 28 de miliarde de dolari în următoatele 18 luni, iar guvernatorul republican vrea să se asigure că toţi politicienii depun eforturi comune pentru ca statul să nu rămână fără bani. Statul California se confruntă cu venituri tot mai mici după căderea cotaţiilor investiţiilor, a pieţei imobiliare, dar şi din cauza imposibilităţii în a accesa piaţa de creditare.

    "A trebuit să iau decizii dure pe care îmi doresc să nu fi fost nevoit să le iau. Ştiu că este o perioadă teribilă pentru a ridica taxele, dar este de asemenea o perioadă grea pentru a tăia finanţările la diferite programe. În asemenea situaţii de urgenţă ca aceasta, trebuie să luăm decizii rapide care să evite probleme mai grave, chiar dacă aceasta include decizii neplăcute".

    Declarând urgenţă fiscală, Schwarzenegger a câştigat 45 de zile în care politicienii trebuie să găsească o soluţie de a reduce deficitul.

    În altă ordine de idei, guvernatorii americani cer preşedintelui ales, Barack Obama să pompeze bani în infrastructură şi să sprijine săracii într-o perioadă în care economia a lovit puternic bugetele statelor. Aproape toţi cei 50 de guvernatori aleşi din SUA au participat la întâlnire cu viitorul preşedinte pentru a discuta situaţia economică.

    Obama promisese să implice statele în planul său de a ataca recesiune şi a crea sau salva 2,5 milioane de locuri de muncă.

    Întâlnirea cu guvernatorii statelor americane a venit la o zi după ce Biroul naţional de cercetare economică a confirmat că recesiunea a început în decembrie 2007. Aeasta, care este deja cea de-a treia ca lungime din istoria SUA, se aşteaptă să se întindă până la jumătatea anului viitor.

    Antena3.ro

  3. Imagine IPB

    Criza economica ii determina pe sud-coreeni sa cumpere cat mai multe prezervative

    Le este frică să mai conceapă copii. Sud-coreeni au dat năvală în magazine pentru a-și face provizii de prezervative. Bugetele acestora au fost grav afectate de criza economică mondială, astfel încât se tem că nu ar putea întreține un copil.

    Potrivit Reuters, vânzările de prezervative în magazinul sud-coreean GS 25 au crescut cu 19% față de luna august a anului 2007. Creșterea vânzărilor de prezervative a fost invers proporțională cu indicii bursieri și cursul valutar, care au scăzut.

    Un reprezentant al GS 25 a declarat:" Tot mai multe cupluri plănuiesc să amâne conceperea unui copil din cauza crizei economice". Rata scăzută a fertilității din Coreea de Sud este cauzată, în principal, de costul ridicat al educației.

    Antena3.ro

  4. Imagine IPB

    Potrivit Ambasadei Franței la București, Nicholas Sarkozy i-a transmis condoleanțe președintelui Băsescu. Președintele francez a menționat în scrisoarea către preşedintele Traian Băsescu că a aflat cu tristețe despre tragedia petrecută la Petrila. În plus, acesta a dorit să exprima susținerea poporului francez, anunță "Evenimentul Zilei".

    "Domnule Preşedinte, am aflat cu adâncă emoţie despre accidentul care a avut loc în România la data de 16 noiembrie, în mina Petrila, care a costat viaţa a doisprezece concetăţeni de-ai dumneavoastră şi a provocat rănirea mai multor persoane. În aceste circumstanţe dramatice, ţin să exprim susţinerea mea şi să vă împărtăşesc simpatia şi solidaritatea poporului francez. V-aş fi în aceeaşi măsură recunoscător dacă aţi dori să transmiteţi sincerele mele condoleanţe familiilor şi apropiaţilor victimelor" a spus președintele Franței, în scrisoarea adresată lui Traian Băsescu.

    Antena3.ro

    frumos gest :)

  5. Play&Win - Musica Latino

    Nu conteaza cine esti ,ascultati`ma copii

    Acelasi sange avem pana cand vom muri

    Toti suntem la fel,asa scrie in testament

    Aparenta te schimba insa suflet toti avem

    Sistemul din care facem noi parte e corupt

    Iar omul de rand vad ca se plange tot mai mult

    Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

    Cum ca viata devine tot mai scumpa pentru el

    Iar politicienii sau bogatii il resping in orice fel

    Vrem s`avem si noi drepturi egale

    Fara sa conteze sexul sau cat esti de tare

    Fara sa conteze cine esti sau ce ai fost

    Acelasi sange avem cu toti

    Pacha man - acelasi sange

    next:

    Mind is willing

    Soul remains

    This woman cannot be saved

    From the drawn into the fire

    Mind is willing

    Soul remains

    This woman cannot be saved

    From the drawn into the fire

    Any danger

    Bring it on home (4x)

  6. Imagine IPB

    Un cercetator australian a descoperit vaccinul impotriva cancerului de piele

    Un om de ştiinţă australian, care a realizat şi un vaccin împotriva cancerului de col uterin, lucrează la obţinerea unui vaccin împotriva cancerului de piele. Profesorul Ian Frazer a declarat că testele pe animale efectuate până în prezent s-au dovedit a fi un succes, iar testele pe oameni ar putea începe anul viitor. El a adăugat că un vaccin împotriva cancerului de piele ar putea fi disponibil în următorii 5 - 10 ani.

    Vaccinul va putea fi folosit de copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani pentru a preveni dezvoltarea ulterioară a unui cancer de piele. Noul vaccin va anihila virusul Papiloma uman şi manifestările sale cutanate.

    David Currow, directorul Cancer Australia, organizaţie care susţine cercetările în domeniu, a avertizat însă că vaccinul nu va putea preveni toate formele de cancer de piele. O situaţie similară există şi în cazul vaccinului împotriva cancerului de col uterin, care şi-a dovedit eficacitatea în doar 70% din cazuri. El a precizat că "Cea mai bună metodă de a reduce riscul de apariţie a cancerului de piele este reducerea timpului de expunere la soare".

    antena3.ro

  7. Sindicatele din Educaţie au anunţat că amână greva generală. Toate federaţiile din Educaţie renunţă la greva generală programată pentru 18 noiembrie. Greva va fi amânată până la instalarea noului Guvern, potrivit lui Marius Nistor, preşedinte executiv al Federaţiei "Spiru Haret".

    Aurel Cornea, preşedintele FSLI, a precizat că unul dintre motivele pentru care profesorii amână greva este că nu se doreşte ca protestul să capete o conotaţie politică.

    Sindicaliştii ameninţă însă că vor intra în grevă generală dacă, după alegeri, nu se va trece la aplicarea legii de majorare cu 50% a salariilor cadrelor didactice. Cornea a adăugat că speră ca şi cea de a doua OUG, ce prevede creşteri salariale de până la 28%, să fie declarată neconstituţională.

    "Nu este vorba de un pas înapoi, este vorba de un pas raţional, să aşteptăm hotărârea CCR", a explicat Gheorghe Isvoranu, preşedintele Federaţiei "Spiru Haret". Dacă noul Guvern nu va îndeplini cererile sindicaliştilor, greva va fi reluată.

    "Preşedintele României şi partidele parlamentare, cu excepţia celor aflate la guvernare, şi-au asumat angajamentul ferm că, imediat după alegeri, Legea nr. 221/2008 se va aplica de la data de 1 octombrie 2008", se arată într-un comunicat remis de federaţiile sindicale reprezentative din învăţământ.

    Reprezentanţii Guvernului susţin că decizia sindicatelor este una înţeleaptă pentru perioada pe care o traversează ţara. "Salut decizia sindicatelor, o decizie bună pentru sistemul social românesc", a precizat Gabriel Berca, secretar general al Guvernului.

    Cadrele didactice au făcut, săptămâna trecută, grevă de avertisment şi au pichetat Parlamenul, ca protest faţă de amanarea intrării în vigoare a legii majorării cu 50% a salariilor.

    Miercuri, judecătorii Curţii Constituţionale au declarat neconstituţională ordonanţa care amâna până în aprilie 2009 aplicarea legii de majorare a lefurilor cadrelor didactice cu 50%.

    realitatea.net

  8. Imagine IPB

    Criza financiara imbogateste mafia italiana venituri de 130 de miliarde de euro in 2008

    Criza economică mondială nu pare să afecteze mafia italiană. Potrivit unui raport dat publicităţii de asociaţia italiană a întreprinzătorilor Confesercenti, cifra de afaceri a mafiei italiene a depăşit-o pe cea a întreprinderilor din Italia în 2008, informează AFP.

    Mafia este "un mare holding a cărui cifră de afaceri atinge 130 de miliarde de euro" şi care reuneşte aproximativ 270.000 de întreprinzători, comercianţi şi afacerişti specializaţi în turism şi servicii, se arată în raportul asociaţiei italiene. "Spre deosebire de alte întreprinderi, mafia simte puţin criza economică şi financiară internaţională", scoate în evidenţă asociaţia.

    În plus, preşedintele asociaţiei este de părere că situaţia finaciară mondială transformă mafia într-o organizaţie şi mai periculoasă. "Mafia se serveşte de slăbiciunea şi de incertitudinile legate de economie pentru a-şi consolida poziţia." a adăugat acesta.

    Traficul de droguri, extorsiunea, cămătăria, traficul de arme şi prostituţia sunt principalele surse de venit ale mafiei italiene. Numai traficul de droguri aduce mafiei un venit de 59 de miliarde de euro, în timp ce traficul de arme valorează 5,8 miliarde de euro anual.

    Principalul domeniu în care mafia italiană este implicată este cel imobiliar unde investeşte 37,5 la sută din beneficiile sale. Mafia italiană este împărţită în patru mari "holding-uri": mafia siciliană (Cosa Nostra), napoletană (Camorra), calabreză şi cea din Puglia (Sacra Corona Unita).

    Antena3.ro

  9. Imagine IPB

    ''Schimbarea soseşte în America'', a declarat marţi seara Barack Obama în primul său discurs de preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii la Chicago.

    Obama, devenit marţi, la vârsta de 47 de ani, primul preşedinte de culoare al SUA, s-a prezentat în faţa a mii de simpatizanţi reuniţi într-un mare parc din Chicago pentru a sărbători victoria candidatului democrat la alegerile prezidenţiale.

    'A fost nevoie de mulţi ani. Însă, în această seară, datorită celor realizate astăzi şi în timpul acestor alegeri, în acest moment istoric, schimbarea soseşte în America', a afirmat Barack Obama, de la o tribună instalată în Grant Park.

    'Dacă se mai îndoieşte cineva că America este un loc unde totul este posibil, care se întreabă dacă visul părinţilor noştri fondatori este încă viu, care se mai îndoieşte de puterea democraţiei noastre, răspunsul îi este dat în această seară', a subliniat Barack Obama, în faţa a 65.000 de persoane.

    'Este victoria voastră', şi-a asigurat el partizanii, reuniţi în masă pentru a sărbători alegerea senatorului de Illinois la Casa Albă.

    Barack Obama şi-a salutat totodată adversarul republican, John McCain. 'Îl felicit' pentru campania sa, a spus el. De asemenea, a adus un omagiu soţiei sale, Michelle, şi celor două fiice, Malia şi Sasha, care l-au însoţit la tribună.

    Barack Obama, care îşi va intra în atribuţii la 20 ianuarie 2009, va moşteni o situaţie economică extrem de dificilă. Statele Unite se află în recesiune, traversând cea mai gravă criză de după cea din 1929. De asemenea, ţara este angajată în două războaie, în Irak şi Afganistan.

    agerpres

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...