Jump to content

dvL

LinkManiac
  • Posts

    405
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dvL

  1. On 09.02.2018 at 2:30 PM, Lancelot said:

    Auzi mai Pole si tu un om asa cu coloana vertebrala care esti tu :) cine l-a scuipat pe Wiz? eu niciodata. Si-l stiu un pic mai demult decat il stii tu :). Dar e usor sa ai chef de flame si spam si sa dai cu bata pe unde iti faceai veacul acum cateva luni :)

    Cel mai mult imi plac oamenii de genul asta ( si crs prs) sa nu-l uitam. Ati ales sa plecati din motive personale -obiective sau nu- si dupa cateva luni veniti si va umflati pe aici cu chef de caterinca de un pic de cearta. Dar nu e cazul. E cam nasol cand vii sa scuipi acolo unde ai mancat :) asta ca sa folosesc expresii care vad ca va sunt dragi 

    ce mai faci regele meu ? te-ai castorit , copii  etc ? tot mare talent ai , te pup fratele meuuuuuuuuu

    • Haha 1
  2. Mie mi se pare normal sa vii tu acum sa imi dai cu regulamentul in cap si sa-mi demonstrezi ca am gresit , dar tie  ti se pare normal sa te deranjeze cineva care nici macar nu stie regulamentul 10 ore ?

    Nu ma simt obligat sa raspund atat cat  timp cat acest individ  vine de 1231231 ori cu o preluare formulata incorect .

  3. Stai putin , lipsa de fair play  ?  Sunt obligat sa raspund , cand el vine la toata lumea cu o preluare incorecta ? pune-te in locul meu sa-ti stea  tie cineva in tarc toata noaptea cu o  preluare incorecta , apoi sa iei si takeover  ( tu incercand  sa fara succes sa raspunzi la intrebare pentru ca BUG )  tot  noi sunntem aia nesimtiti ? 

    EDIT :  spala-te pe cap cu serverul tau .

    cont : dondvl

    caracter : dStile

    Me need 99 , bye

    Si  @Kitte  de la 4 pana la 0 e distanta mare pe tastatura ..

    • Upvote 1
  4. Mie mi se pare corect , cand  joci un joc care are niste reguli , inainte sa intri in el  citesti regulile ,  ti se pare  destul de logic ce zic ? Cum ti-am zis si in joc , fi dragut si paraseste spotul si poate retrag plangerea , ai 4 zile de suspend aici + lipsa de bun simt , daca moderatorii considera asta .

  5. Relaxeaza-te , eram on .  Nu ne-am simtit nevoiti sa raspundem , pentru ca preluarea ta e incorecta , in regulament scrie CLAR nume destinatar + intrebare de afk . 

    Screen(12_27-23_09)-0010.jpg

    Preluarea unui spot

    Reguli pentru preluarea unui spot

    Pentru a începe preluarea unui spot trebuie să faceți printuri cu pointerul mouse-ului fiecărui caracter de pe spotul respectiv, astfel încât să fie vizibil numele celui căruia i se face poza. Apoi, trebuie să întrebați explicit "afk + nume destinatar" cel puțin unul dintre caracterele aflate pe spot/în țarc, de cel puțin 3 ori, într-un interval de 5 minute. Persoanele de pe spot sunt obligate să răspundă în acest interval de timp pe normal chat (oricare dintre cei aflați pe spot).

    Dacă în interval de 5 minute nu se dovedește că minim 1 caracter de pe spot este online, caracterele preluate pierd orice drept asupra spotului.

    Exemplu: Ajungeți pe un spot, faceți print fiecărui caracter de pe spot (pentru a se vedea numele fiecăruia),

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...