Jump to content

DemonuL_

LinkManiac
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DemonuL_

  1. Ce ii motiveaza pe vanatorii de virgine sa caute constant fete care nu au avut nici o experienta sexuala? Exista posibilitatea ca barbatii in cauza sa aiba probleme cu ejacularea precoce.

    Astfel, ei pot explica unei virgine ca asa trebuie sa se intample lucrurile, bazandu-se pe ideea ca aceasta oricum nu are nici o idee ca barbatul ar trebui sa reziste mai mult de un minut.

    O alta explicatie este ca acestia sunt un fel de “copii vesnici”, fiinte imature ce isi alimenteaza constant ego-ul atragand tinere in pat numai din nevoia de confirmare si pentru sporirea increderii in sine.

    Afla mai multe despre vanatorii de virgine pe www.csid.ro

    Sursa:ProTv

  2. Imbiat de confortul mijloacelor de transport in comun, un domn in aparenta respectabil s-a gandit sa-si ofere un moment de placere, fara sa tina cont de ceilalti calatori.

    De altfel, privirea sa a ramas atintita in permanenta pe geamul troleibuzului, probabil in cautare de surse de "inspiratie".

    Filmuletul a fost trimis la ProTV Cluj, de un tanar care a surprins momentul de exhibitonism. Potrivit acestuia, protagonistul este un pensionar care a ales un troleibuz care circula pe ruta Gara - Manastur si trece prin centrul orasului.

    http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...-troleibuz.html

    Sursa:ProTv

    =))

  3. Are o fata care te face sa o indragesti imediat, desi bietul animal n-a fost prea norocos. S-a nascut cu doua picioare, dar pare ca nu-i pasa deloc ca nu este la fel ca si ceilalti.

    Stapanul micutului caine spune ca acesta s-a adaptat foarte usor situatiei in care se afla.

    "Arata ca un cangur cand sare", remarca plin de mandrie stapanul.

    In plus, fiindca este deosebita micuta catelusa va fi testata de etnologi pentru a vedea daca poate sa ajute batranii care stau in aziluri.

    Video

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...