Jump to content

dann3y_g

Forumist
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dann3y_g

  1. Salutare tuturor am o intrebare:D tatal meu ar vrea sa cumpere niste barcute cu motor (este un Pescar inrait) pentru a duce momeala cat mai larg mia spus ca vedea altii cum duceau momeala cu barcuta tocmai in larg..si am dori sa stiu daca cineva fabrica aceste barcute sau stie pe cineva care sa aibe si sa vanda :)barcuta mica sa zic dar nu din magazin de jucarie care merge la 20 metri:) cv care sa mearga mult:) era cineva care avea pe Motorina :))

  2. Este original:D cred ca ar putea fi asta... inainte sa ma mut la CLicknet mergea aveam IP stabil... dar mil schimbase tot acolo la sfg cu 109 si nu mergea:(

    Dupaia mam schimbat la clicknet net ala mergea penibil si tot la fel:(

  3. Salutare Sunt nou pe aici si am o problem l GTA SA

    mai de mult nu imi facea nimic dar....lam formatat iar dupaia nu imi mai intra in el sub nici o forma:( am instalt placa video sunet tot..:( si DIRECTX singuru lucru modificat e ca am instalat un TVTUNER:( va rog help me :blink:

  4. salutare sunt nou pe aci si am o intrebare:D

    pe CAESAR IV am Nu se umplu rezervoarele:( am pus Water PUMP am unit Cu APEDUCT de la Water pump la rezervor si tot nu vine:( WATER pump mentinez ca e langa apa!! help zme! ;;);;);;);;);;)

  5. hmmmmmmm.......... asa am patiti si eu...montasem nijte rami si imi ingheta incearca s scoti placa porneste zimi dak merge dupaia puneo iar si spunemi dak tot ingheata si dak tot ingheata schimba in alt slot.

  6. Aoleu kt mam chinuit yo la faza cu vampiru :banghead::banghead: dar acuma am trecut cu bine sunt level 12 ! ! ! poti sa mergi si ziua chiar daca esti vampir! ! ! da tre sa Bei sange si k sa nu fie nevoie sa mai bei daca vrei sa fie noapte sau zii nu te culca(in pat) foloseste T k pe T asteapta nu se culca:) si asa nu vei avea nevoie de sange dekt odata si knd te culci in pat atunci iar devii vulnerabil sa soare:P dak intelegeti :crazy: :blink:

  7. Poi e cam asa... am un Quest sa merg intr-un cavou da defat e o pestera.. si sa dezgrop mormantul unui batran.. care are mare bogatie pe el armura magica sabie magica si sa i le aduc inapoi k are Datorii foarte mari

    am ajuns la Cavou si sunt 3 morminte si e o gaura de desupra kre reflecta asupra unuia unui sicriu nu pot sa ii fac nimik:| Sicriului:|

    :comp2:Imagine IPB

    Daca ma poate ajuta cineva :> :merci: :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...