Jump to content

kidumik

Inactive
  • Posts

    2,118
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kidumik

  1. 8 gb sunt arhisuficienti,mai tarziu mai poti lua inca un modul sau doua de 4 gb.

    In legatura cu placa de baza : daca as fi in locul tau as lua p67 daca as face OC.In banii unui z68,intra un p67 foarte bun la un OC.Dar daca ti-a atras atentia Virtu,poti lua un z68 dar cu un oc foarte limitat.

    Placa video : banuiesc ca nu faci randari si editari ca un nebun,ca sa-ti trebuiasca nu stiu ce placa video. 1gb vram eu zic ca e suficient.

    :)) Z68 este la fel de bun pentru OC, Z68 inafara de SSD Caching,Virtu si Transcoding movies 2x the speed (while using a discrete graphics card) este la fel ca P67. Eu iti recomand sa mergi pe Z68, sunt multe motive, nu se stie niciodata cand te lasa placa video , pe P67 nu vei putea folosii placa video din procesor. Iar in legatura cu placa video de 1GB, sunt placi si la 1mil cu 1gb vram. Iar in editari video si randari 8GB nu sunt suficienti , mai ales daca faci multitasking.

    Merci cu i7'ul , te ajuta mult HT'ul.

    http://www.guru3d.com/article/core-i5-2500k-and-core-i7-2600k-review/15

    Eu am 4GB de RAM si nu am vazut niciodata sa-i foloseasca pe toti (cred ca 2.5-3 e max usage din cate am observat).8GB iti ajung sigur, totusi ti-as recomanda un triple channel de 6GB :).Pe sursa nu da bani multi (nici putini lol), ceva pe la 200 ron iti ajunge pt ca toate generatiile noi de produse IT sunt facute pt un consum cat mai mic, deci nu-ti trebuie 9999W :) o sa ma uit putin pe garage si eventual postez un wishlist.Inca ceva, eu zic sa te gandesti la SSD, poti sa-l iei si mai incolo cand scad preturile, dar la cati bani vrei sa bagi in PC e pacat sa nu ai SSD.

    LGA1366 este deja vechi, nu se merita investit in el decat daca gasesti SH la un pret MIC. Sursa de 200roni? Scuza-ma dar la 4000roni nu iti permiti vreo greseala la sursa. Iar in legatura cu SSD'ul sunt total deacord.

  2. O sa revin cu un wishlist diseara dupa 20:00.

    Pana atunci informeaza-te despre Z68 & P67. Click

    GTX560TI HAWK cu OC masic ajunge un GTX570, dar iti recomand GTX570, i7 cu HT se merita pentru randari, poti sa iti iei 4x4GB dar posibilitatile de a face OC la procesor scad drastic.

    Cel mai bine posteaza pe http://mygarage.ro la sectiunea Wishlist , sunt mult mai experimentati. Cautal pe userul Maryus3D , el se pricepe la modelari si randari si iti poate un sfat pentru o configuratie decenta.

    SAU pe http://lab501.ro , sunt membrii in varsta dar au habar de ce spun :). Vorbeste cu dansii.

    PS: sper ca nu se considera reclama nu? sunt site'uri specializate , nu sunt "concurenta' pentru LM :).

  3. Pentru oponentul meu,kidumik: Pleci cu prima sansa , ai expereienta mai multa ca mine si stock-urile iti vin manusa. Am studiat atent ce ai facut pana acuma. Voi incerca sa ma ridic la nivelul tau cu speranta ca sig meu va fii decent. Din calitate de designer iti zic : " Vei castiga mai mult ca sigur" , din calitate de oponent iti zic: "bafta!"

    :))Ce pot sa zic, sunt flatat. Multumesc pentru apreciere, dar cred ca o sa facem remiza :). Din cate am vazut ai multa exp in lucrari mari, de aici notand faptul ca stii cum sa umplii spatiile goale, la sig'uri nu vei avea nici o problema , toata chestia este sa reduci din cantitate.

    BTW I'm rusty , can someone get me a drink? :))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...