Jump to content

Cipi_Cipi

Inactive
  • Posts

    352
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cipi_Cipi

  1. Mda, fiecare cu gusturile lui. Eu urma sa joc al doilea closed beta, pe 15-17 februarie, dar se pare ca o sa am incepand de azi acces la serverul de Alpha, plus week-endul ala CB.

    Abia astept sa ajung acasa,lol

  2. Careva de pe aici care se joaca deja ori are de gand sa se apuce pe oficial, mai exact serverul Telemachus ?

    Ori daca are careva de gand sa se apuce pe unul din serverele noi ce vor fi adaugate, ar fi interesant cateva luni pana face toata lumea 55 si incep zerg-urile.

    Astept raspuns.

    :tiphat:

    eu am nivel 50 pe telemachus astept transferul pe ftp . Place ? http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=123704&serverID=32

    Binisor, dar se pare ca te-ai lasat de ceva vreme.

    Pai cand te reapuci, vorbim.

    Asta e al meu http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=258766&serverID=32

    :tiphat:

  3. We will be running a special Closed Beta Event February 17th – February 20th. This will be an event for specially selected guilds and members of the press, and we are happy that you and your guild will be part of this important moment!

    Leader-ul legiunii mele din Aion ne-a facut rost de 20 de invitatii. Abia astept sa pun mana pe GW2 :D

    Cat despre joc, cred ca o sa fie lansat prin vara, cel tarziu in toamna (probabil septembrie).

  4. RELEASE-UL PENTRU EUROPA ESTE PE 3 MAI , NU PE 1. GOD >_<

    Ador cand mai vine cate un kinder de 24 de ani (cica) si-si posteaza in necunostiinta de cauza. Auzi, cica n-a prins in KR, hai ca asta e tare...d-aia e in top 3? Singurul loc unde n-a prins cum s-a sperat a fost in JP (pentru ca au decis sa faca merge la servere pentru a mari populatia) .

    Drop rate si loterie? WTF? Normal ca dai /roll la iteme de la bosi : - |

    Aenon, tu esti sigur ca iti meriti acel statut de "moderator" sau ce scrie acolo?

    Unu la mana, nu am scris niciunde ca e pe Europa sau pe US, scrie doar in link-ul pe care l-am dat.

    Si daca vrei sa comentezi aprecierea mea relativ la joc, n-ai decat. Dar am cunostinta de cauza mai mult decat crezi, am doi asiatici in guild datorita carora am jucat jocul in versiunea coreana (pentru ca la ei e nevoie sa bagi pe site social security number inainte sa te inregistrezi, blabla).

    Daca esti asa in cunostinta de cauza, du-te tu si joaca acolo si vino apoi cu niste screen shot-uri sau informatii exacte si lamureste-ne. Nici n-o sa incep sa contra-argumentez cateva din expresiile tale copilaroase la adresa mea, ori vreun aspect comentat de mine referitor la gameplay (da,este loterie, pentru ca poti face o instanta de 10 ori si sa nu pice ceva de clasa ta = loterie in stil asiatic )

    O zi buna !

  5. Lansare oficiala : http://tera.enmasse.com/news/posts/tera-to-release-in-north-america-on-may-1

    Am incercat jocul. Este complex, harti imense, o gramada de elemente de customizare, multe alte chestii cu care iti poti pierde timpul fara sa faci mai nimic de fapt, are sistem de target ca la shootere,ceea ce nu m-a incantat.

    De asemenea sunt servere de PvE si de PvP. Nu stiu cati o sa-l joace pentru PvE,dar daca e cineva, sa stiti ca nu o sa duceti lipsa de instante. Doar ca o sa fie drop rate si "loterie" specifica asiaticilor. Posibil sa se mai schimbe cate ceva pana la data lansarii, pentru ca in Coreea nu a prins jocul, se pare ca nu e suficient de hardcore pentru orezari.

    Cat despre PvP, vor fi si razboaie intre guilduri si niste battlegrounduri. Chestii care sunt deja prin mmo-uri.

    Nu ma atrage grafica, este clar prea in gen anime. Fiecare cu gusturile lui. In concluzie,n-o sa-l cumpar :D

    :tiphat:

  6. Nu stiu cati de pe aici ati apucat jocul in timpul in care max lvl era 70, 80, respectiv 90. Pe atunci, jocul era interesant, erau misto si job-urile, guild war.

    Dupa ce ca oricum jocul cerea o cantitate enorma de mindless farming, odata cu ridicarea levelului maxim nu au crescut si cantitatea de exp/sp.

    Astfel, ajungi sa faci ce ? 6 luni boting ca sa faci lvl maxim si inca 6 luni ca sa ai suficiente SP ?

    Apoi sa ai poate 1 luna de distractie si sa se bage inca 10 lvl,sa iei "distractia" de la capat pentru lvl,sp si iteme ?

    Silkroad a fost frumos la inceput, a murit cam pe la lvl 90. A fost fun o vreme, avem amintiri si post-uri prin forum haioase,etc. End of story.

  7. Careva de pe aici care se joaca deja ori are de gand sa se apuce pe oficial, mai exact serverul Telemachus ?

    Ori daca are careva de gand sa se apuce pe unul din serverele noi ce vor fi adaugate, ar fi interesant cateva luni pana face toata lumea 55 si incep zerg-urile.

    Astept raspuns.

    :tiphat:

  8. De parca NCSoft vinde tickete de exp bonus si alte rahaturi.

    Stii tu ce stii de WoW, dar nu ai ce cauta in sectiunea asta de forum , ramai acolo mai bine. Hai ca n-am chef de flame sau ceva,nu o sa ma mai obosesc sa iti raspund.

    ____

    Careva pe server Castor pe aici, la Elyos ?

  9. tu vorbesti din experienta WoW si ATAT am impresia.

    cate alte mmorpg ai mai jucat ?

    daca aia de la blizz modifica semnificativ drop rate si succesul producerii anumitor chestii prin profesii, nu inseamna ca in toate jocurile se modifica la fel de mult.

    avand in vedere ca suntem pe sectiunea Aion,trebuie sa realizam ca nu a zis nimeni ca jocul e usor sau perfect. dar tocmai dificultatea progresului il fac sa fie jucat si dorit de playeri. in wow degeaba regleaza aia si fac si dreg. a ajuns atat de usor sa faci 80 in WoW in ziua de azi incat playerii nu mai gasesc ambitia jocului,motivatia de progres,de aia s-au lasat sute de mii de useri ai blizzard,de la update-ul cu Lich King incoace. la fel a fost si cu Age of Conan, jocul era prea usor, puteai sa obtii aproape tot prea usor (lvl,set,pvp set,etc.)

    si ca sa inchei,nu vorbesc in necunostinta de cauza, vorbesc din punct de vedere general al mmorpgului si strategiile de marketing ale companiilor ce detin astfel de jocuri,ca sa isi mentina clienti.

    ziua buna ! :tiphat:

  10. eu nu inteleg de ce va obositi sa cresteti cu grind, solo,etc.

    am aproape lvl 41, si in afara de questuri,nu am 1 lvl facut din grind.

    doar cu grup,instanta,cat de mult. asta in limita celor 3 ore pe care le joc zilnic,nu mai mult.

  11. Daca se tolereaza botii de gold intr-o oarecare masura in cam orice mmorpg, este pentru a ajuta economia jocului; pentru ca vin multi parliti care au noroc de un drop mai rar si cer preturi astronomice,mult peste puterea de cumparare. In fine,nu iti cer sa intelegi chestiile de genul asta ;)

    Cat despre actiunile NCSoft impotriva botilor, intr-adevar lasa de dorit momentat, se pare ca ii preocupa mai mult fixarea bugurilor si altor aiureli. Dar daca nu ma insel pana acum cateva luni a fost cam la fel si prin WoW,mergea AutoGlider-ul ala sau cum ii zicea,intr-o veselie. In fine,asta e.

    In ultimele posturi am deviat cam toti de la subiectul acestui segment din forum. Asa ca hai sa ne rezumam la ceea ce trebuie. Cat despre tine inkredibil, niciodata nu o sa fii la nivelul unui player legit, folosing botii tai. Iar daca renunti, faci un bine comunitatii. Iti urez "adio" si un "du-te tare" :>

    :tiphat:

    Acum ca am terminat cu critici,etc. Am o intrebare, careva pe aici lvl 50 ? Ca eu tare lenes am mai fost zilele astea,nu prea m-am jucat :))

  12. Seara buna !

    Am revenit in localitate, asa ca am aruncat un ochi pe forum.

    Referitor la discutiile despre cat de greu se creste,pot doar sa spun ca jocul este acceptabil. Eu in prima luna, jucand 3 ore zilnic, in special seara cand ajung acasa de la facultate sau serviciu, am atins lvl 32. De la 25 la 30 se ajunge repede, se face instanta aceea zilnic,plus ca ai suficiente questuri. Intr-adevar in anumite puncte, jocul ar putea sa mai aiba niste questuri, sa nu fii nevoit sa bati mobi de la 29 la 30 de exemplu.

    Cat despre inkredibil, cu programele lui de botat... Am jucat si eu Silkroad, stiu ce inseamna un bot, dar de asemenea stiu si ce inseamna necesitatea fortata de a folosi un asemenea program (pentru ca Silkroad cere intr-adevar o cantitate ultra excesiva de farming).

    Dar Aion, e diferit. Cu o jignire de rigoare, esti prea ... daca nu esti in stare sa joci jocul asta legit. Si orice abureli ai replica tu ca vrei sa ai o viata, bla bla, ca tu vreo doar pvp,etc, sunt rasuflate. Toti avem o viata, mai mult decat crezi. Am cumparat jocul, platim lunar, pentru o metoda de divertisment cazual, seara in incinta personala.

    Cat despre asa-zisul tau progres. Poti sa ai 10 caractere toate lvl 50. Vor fi degeaba. Sa zicem ca ti le echipezi pe toate cu seturi albastre,arme,toate cele,pentru lvl 50 facute din crafting. Vor fi nimic,comparativ cu ceea ce se obtine din instante sau comparativ cu seturile pe puncte de abyss (600-800 k abyss points fiecare piesa sau arma in parte ). Una peste alta, vreau sa ajung la faptul ca tot o sa trebuiasca sa joci tu efectiv.

    Si ai sa vezi ca nici nu iti trebuie mai mult de 3 ore pe zi in fata calculatorului, suficient pentru o instanta, un fortress, etc. Cam atat...

    In incheiere, imi reimprospatez apelul catre orice jucatori de pe aici,care ar vrea sa mi se alature pe serverul Castor, rasa Elyos.

    :tiphat:

  13. eu la lvl 25, la al doilea run de NTC am luat blue dagger din boss.

    si la lvl 36, am luat sabia galbena din kromede :>

    stau cam prost cu setul,dar o sa imi craftez.ca am tailoring 310

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...