Jump to content

Alex_sxx

Inactive
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alex_sxx

  1. Va multumesc pt efort :beer: dar am vazut ca majoriatea ati pus si coolere pt procesor, am uitat sa va zic ca eu nu fac overclock :) si am vazut ca in cam toate configuratiile pe care mi le-ati facut placa video e Ati..nu mai merge nimeni pe GeForce?

  2. Finalul schimba tot filmul, daca se termina cu un final in care toti scapa de monstrii aia era doar un alt film de groaza, dar asa schimba tot.Parcursul filmului nu prea mi-a placut, prea multe efecte speciale cred eu, dar finalu este unic intr-un fel.

  3. Gata am rezolvat problema, chiar era de la acea boxa mica.(nu imi vine sa cred)Dar cateodata o mai iau culorile razna, cred ca trebuie sa schimb monitorul :((

  4. Am configuratia urmatoare Intel P4 2.8 GHz, 512 RAM, GeForce FX5200, 1 hard de 80Gb(windows) si un hard 400Gb, azi ma jucam Most Wanted si dintr-o data a inceput sa mi se vada o culoare mai inchisa care tinde spre alb-negru, nu se mai vad culorile la monitor corect.L-am restartat, si tot la fel, am scos cablul de la monitor din placa video si tot la fel, si nu imi mai mergea sa intru in niciun program, acum merge sa intru in prgrame dar se vede tot la fel de urat, va rog mult sa imi ziceti daca stiti ce trebuie sa fac.Si nu am niciun difuzor sau vreo boxa langa monitor.Am o boxa(foarte mica) care e la aproximativ 30 de cm de monitor.Ajutati-ma plssss.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...