Jump to content

.Clark

LinkManiac
  • Posts

    852
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by .Clark

  1. Acum 47 minute, Kitte a spus:

    Citat regulament

    Cine mai posteaza doar ca sa isi creasca numarul de postari gen "bravo" vor primi warn. Pentru bravo aveti optiunea de a da reactie la post. Folositi-o cu incredere. Multumesc

    Eu zic ca ar trebui direct Warn, deoarece nu a comentat numai la un topic sa zici ca nu a stiut sau ceva, le-a luat pe fiecare in rand din sectiune pentru +1

    • Upvote 1
  2. Acum 6 minute, Strom a spus:

    Sfaturile tale sunt bune, însă nu pentru mine. Eu lucrez ca să-mi placă mie, dacă un lucru imi place îl fac, chiar dacă nu e ca la carte. Imi era si mai usor sa ma uit la tutoriale pe net si sa le fac la perfecție, însă n-am de ce. Este propriul meu stil.

    Fiecare are propiu stil, nu neg asta. Parerea mea este ca si tutorialele is facute sa inveti ceva din ele nu neaparat sa faci lucrarea la perfectie. Eu am incercat sa iti dau un sfat constructiv ( zic eu ), sper ca nu te-am suparat ✋🏻

  3. Salutare, lucrarile tale sincer n-au nicio logica nimic, ai aruncat niste efecte pe poza si un text care chiar nu isi are locul. Sfatul meu este sa cauti tutoriale de incepatori si sa exersezi cat se poate de mult si dupa incet incet sa avansezi la tutoriale mai complexe.

    • Confused 1
  4. Salutare, avatarele arata destul de bine, imi plac. La ultimele semnaturi nu prea ai integrat asa bine renderu insa cu niste tutoriale se rezolva. Textul la unele semnaturi se potriveste insa nu la toate da bine, mai lucreaza unpic la el, pote un clipping mask, bordere sau ceva, te joci unpic cu el si vezi cum da bine, keep up.

  5. Salutare, unele lucrari arata destule de bine. Ti-as recomanda sa renunti la text pana inveti sa-l integrezi mai bine si sa lucrezi mai mult la blending, daca te uiti atent la ultimele lucrari renderele nu sunt integrate aproape deloc in background. Am vazut ca ai facut ceva si cu masini, ti-as recomanda sa renunti momentan la lucrari cu masini pana inveti sa integrezi, daca te uiti atent masina sta in aer.

  6. Acum 7 minute, AlcooL. a spus:

    Mi-ar face placere sa vad cum te descurci lucrand la o poza cu Cara Delevigne sau Dua Lipa, alege tu daca doresti sa lucrezi la asa ceva.

    Am inteles, poate pe viitor 😄

  7. Nu am mai lucrat de foarte mult timp in PhotoShop,ma gandeam zilele astea sa incep sa mai fac una alta, asa ca astept orice sfat/critici constructive.

    Daca aveti ceva resurse cum ar fi stockuri, texturi, c4d, rendere faine pe care poti lucra, as fi recunoscator.

    O sa mai postez pe parcurs

    sig.png

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...