Jump to content

Flake

Inactive
  • Posts

    418
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Flake

  1. Au avut o cariera exceptionala , stralucita as putea spune . Daca intr-adevar se reunesc in scopuri caritabile , jos palaria , deoarece ei isi "risca" toata imaginea . S-au retras in glorie , oamenii vazandu-i ca pe un intreg , mai mult decat ca pe o simpla trupa . Sa nu fie acum la inaltimea asteptarilor , sa scada putin in ochii oamenilor , sa dovedeasca contrariul , ar insemna ca tot ce au construit in acesti ani de truda a fost in zadar . It's better to burn out that to fade away =D

  2. 1.Michael Angelo Batio

    2.Yngwie Malmsteen

    3.Paul Guilbert

    cineva care mai stie ceva.. :D . in loc de batio as baga,dupa parerea mea pe jason becker . extraordinara putere la doar 20 de ani . La 16 ani a atins nivelul de virtuos,si era bine pregatit si din punct de vedere muzical. La muzicalitate cam nu prea le da bine mab . Paul gilbert de asemenea e nebun.

  3. asta ? 72milioane ? daca-mi da 1000euro ii fac si eu una :))

    1000 euro ? Dude .. 2 milioane si baftalos !

    ----------

    Sume exorbitante mai sus.Ma enerveaza tare ca nu platesti pictura in sine,ci artistul mai mult. SI ma mai enerveaza o chestie . Daca te duci la un critic si-i zici " UHm.. man .. ala e un tablou in 3 culori,atat. " el te ia de sus cu aere de superioritate " Heh.. ce stii tu mai micule.. tu nu vezi pictura,nu ai ochiul format,defapt pictorul a vrut sa sugereze Bla bla bla taclale 30 minute (shit nobody cares about) , nu ai cum tu sa il intelegi"

  4. /care

    Daca nu vine un uragan prin 2012 si nici meteoritul gigantic din 2016 atunci ne papa gaura neagra prin 2020 .

    2020 ? no waaay . " relativ aproape" la ei inseamna defapt FUKKEN FUKKEN Far .

    Oricum,gaura neagra se mareste continuu,atat in marime cat si in forta,astfel,savantii nu pot stabili exact un an limita"

    Anyway,vom fi morti noi pana sa ajunga aia la noi,dar eu speram ca viata pamantului sa se sfarseasca peste 4 miliarde de ani,cand dispare soarele,era o soarta ok,deoarece am fi fost salvati. Ganditi-va la tehnologia din anul 4.000.000.000 =)

  5. o colega de-a mea mi-a spus ca a citit pe undeva ca filmul e facut chiar de cei care sunt in el " the bad guys " . M-am gandit si eu la chestia asta,e putin probabil dar, poate e o metoda mai avansata de "mindfuck" . Dupa cum a zis si S.Razvan, si eu sunt enervat,defapt nu enervat mai mult indignat de "trezitii" astia care se uita la film,si dupa poarta discutii interminabile despre ce stiu ei despre manipulare,cea mai mare forma fiind religia.

  6. Peste 20 de ani se ajunge sa faca clairi care zgarie Luna.

    =)) FUCKIN LAUGHED MY ASS OFF =))

    --------------------------------------------------

    care este ala de 1km ? + imi placea cum ii arata pe baieti.. pe arabii .. mititeii magnati,miliardarii in dolari, stateau ei acolo falnici , le placea la draci

  7. Watashi no namae Atsutane Chikanatsu.

    P.S.: e fake. :)

    am pus "asd" si iese Masahide Ashida =))

    calin se traduce la fel ,ma refer ca am pus calin ionescu si calin georgescu si a dat Ajibana ionescu si Ajibana georgescu .. deci nu cred ca sunt nume puse aleatoriu asa

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...