Jump to content

doruletzzz

LinkManiac
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by doruletzzz

  1. La 12.12.2021 la 22:00, SevenUp a spus:

    MuTech, dl lvl 371,arena tarcuri mari 154k xp, spoturi bali/soldieri 70k,tarc bk 20k, kanturu 2- 177k, se poate face ceva cu arena??ar fi frumos sa se faca  din arena locul principal de crescut. si sa scapi de mobii aia urati :))ceva mai mu related.e prima data cand vad genul ala de mobi.

    Aici eu cred ca e ok . Karutan 2 teoretic se da pk pe gens incontinuu 🙂 sau asa ar fi normal.... in arena rupi afk-ul. Eu personal cred ca e ok. Eu cred ca hp-ul mobilor din arena e exagerat 

  2. BK 4 rr cu urmatoarele stats : 5400str, 2200agi, 600vit, 1900ene  /// WIngs +9 lvl2 /// Kb exe +9 + AA non-exe

    in karutan2 dau 1800dmg cu satan. rf tot 4rr iteme asemanatoare ajunge spre 10k . N-am bagat eu punctele bine ? mi se pare infim dmg-ul. Pareri?

  3. deci nu exista limita de conturi / ip ?? sa vedem cum e cu versiunea asta ^_^ , cred ca va fi nasol cu itemele si jwl noi :)) 

    mu.linkmania.ro nu merge, in schimb este ceva mus12.linkmania.ro

  4. Salutari dupa muuult timp !!!  M-am tot uitat pe forumul acesta si nu am reusit niste informaii legate de xp rate. Am observat in cateva imagini postate de diversi playeri ca este destul de mare. Pe de alta parte ma intreb niste reguli asa in mare sunt??? ma refer aici la numar maxim de conturi in special , presupun ca regulile clasice ale jocului raman valabile 🙂.  Daca bine am observat lvl maxim este 400, cu 600la ML. Va fi rr + gr ?? Multumesc

  5. De vreo 3 zile nu mai functioneaza bine monitorul, prima data l-am vazut stins (dar pornit) cand am intrat in casa, l-am inchis de la buton (monitorul doar) si l-am pornit iar, dupa care a mers. A doua oara cand am patito tot asa cand am ajuns acasa era oprit, dar nu a mai functionat sa opresc butonul si sa-l pornesc iar, dupa vreo 6-7 restarturi la calculator cu scos si bagat de mufe a pornit abia. Iar acum azi dimineata era la fel pornit dar fara imagine, si l-am oprit l-am resetat, l-am scos din priza de azi dimineata pana acum dar nimic.

     

    Deci becul verde de la monitor e aprins, cand il sting si il aprind iar apare pentru o fractiune de secunda imaginea si apoi sa face iar negru, si cam o data la un minut mai face asa cate o fractiune de secunda apare, calculatorul fiind pornit si windowsul la fel (se vede desktopu cand apare imaginea).

     

    Daca stie cineva care e problema, sau are sugestii ce as putea incerca astept raspunsul vostru.

     

    Multumesc anticipat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...