Jump to content

DraquVerDe

Inactive
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DraquVerDe

  1. Nu fii rau Fiorosule, am citit dar nu am avut timp deloc sa pot raspunde la nici-un mesaj pe forum. Sunt cu serviciu de cateva zile si nu am avut timp de forum.

    Din ceea ce am vazut, si analizat ceea ce ai scris tu, da sunt deacord si inteleg problema. Eu doar m-am trezit cu KS pe spot, dar acum am inteles problema. Pentru mine, ca si orice player ar fii procedat la fel. Dar ca semn de ferplay ca jucator old Mu linkmania, da cer ca Suspedul lui Fiorosu sa fie inlaturat.

     

    Ma repet, am vazut mesajul dar nu am avut timp cum sa raspund. Serviciul imi ocupa mult timp. Asa ca nu mai fii rau si asteapta si o a doua opinie a mea.  Eu sunt old player de pe servar joc din 2004, nu ma bucur la un ss mic. Crede-ma eu nu caut, si nu sunt vanator de ss-uri. sunt doar un jucator de MU Online, nus dupa RR-uri desi joc de la inceputul DB-ului am doar 5rr-uri, asa ca aici poti trage concluzia. Nus dupa levele, stau doar in spoturi low exp, si unde se poate. Salut si inca odata un adimn, daca ma poate ajuta cu un UNSUSPEND pentru caracterul : Fiorosu

     

    Salut si va doresc o zii placuta ! 19.gif

    • Upvote 1
  2. No v-am inteles nemultumirea ca eu am facut GREVA pentru ca mii sa facut pK in LOT. Cu nicio avertizare desi eu eram PM pe spot on de 50minute ca apoi sa vina unul si sa faca PK. problema mea este alta, cand am facut eu vreodata PK, sau preluare pe JOCUL asta cuiva??? eu nu suport PKul mai ales din ally, guild cu mine.. Si mai grav daca tot nu aveaa loc de mine putea sa imi zica sa plec... Eu nu ma bucur la spoturile cuiva. GREVA mea a constat in aducerea la cunostinta ca nimeni nu are voie sa faca PK pe mine, mai ales din ally sau guild. Eu sunt om de cuvant, inteleg ca daca este mare deranjul meu plec. Eee si pentru asta am fost dat afara din guild. Bun dar MG-ul meu ce a mai facut de mii la-ti dat afara? Ia zii NeneaBk , boom Dane... Ce va facut MG-ul meu asa grav de a meritat sa fie scos din GUILD? Ma-ti vazut voi in LOT calare pe spoturi si facut PK la lume? M-am rugat doar pe chat in ally si guild de niste iteme scale acc, iar pentru asta ma-ti scos din GUILD? SPUNEA-ti mai devreme ca aveti un regulament referitor la LOT, fac pentru nemultumirea mea ca mii sa facut PK la level 279 pe al2lea spot am fost dat afara din guild si mai mult decat atat si MG-ul meu. astept un raspuns mai scurt si pe intelesul meu. nus ass al LOT-ului, nu am participat la CC pentru ca am fost de munca, dar ca sa fiu dat afara din guild inseamna ca va incurc. Daca da, spuneti-mi de ce.

  3. Deci ne auzim Dane vineri, de ce ai draquV nu deschid si ei duminica sa fiu si eu acasa :)) vinerei si sambata sunt de serviciu.. puff.. Salut la toata lumea >:)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...