Jump to content

executor

LinkManiac
  • Posts

    232
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by executor

  1. Salut

    Am observat ca a-ti puterea bossului din Nars (găina).  Chiar cam mult ... având in vedere ca ii dădeam 500dmg si 10 dmd elemental cu pentagrama lvl max. Având GL full Ag 

    Posibil sa fi umblat si la drop ?pentru ca azi am omorât-o si a dropat absolut nimic . 

    Inca ceva . Cu rf full ene si full Vit .... 99,9% ii dau miss ... nu știu daca e normal 

    Cred ca e de controlat .

  2. Exact...nici macar minibosii nu-ti dau dmg elemental...daramite mobii normali. Sa dai in el normal dmg miss e normal .. pt ca sunt bosi elementali care tre sa moara din dmg elemental , aia e ok.

  3. Si ce daca is full ag? inseamna ca nu tre sa ma mai atinga mobii? Si am o pentagrama media ...fara nici un ertel bagat  . Nu prea ai idee despre ce vb eu aici

     

    PS: Cred ca ar fi bn sa va focusati nu pe PvP , ci pe teamplay pe termen lung. Sa nu existe faptul ca X merge si omoara singur Selupan , medusa sau bosi de prin nars , si acei bosi sa poata fi omorati doar de un party de5  cu builduri bine puse la punct , sau chiar doua party-uri ! (parerea mea)

    • Upvote 1
  4. Salut.

    Probleme in nars:

    1. Dmg mobilor nu e corect proportionat , Fiind o harta Elemental mobii trebuie sa dea dmg mai mare elemental nu pshyhical,in schimb e invers. Si dau inca dmg enorm...1.6k si am cape+11 si set +13lk+dd5% si scut. Iar dupa cum vedetii n poza primesc dmg elemental 0 =Miss .

    E fix invers .  Ar trebui in mod normal sa primesc dmg psyhical ..cat de cat si dmg elemental mare ...ca sa stim ca in akeron avem de a face cu mobi elemental si ca trebuie sa ne echipam cu Pentagrame bune.

    Problema asta este prezenta in tot Akeron , in Nixies si Ferea.

    2. Exp ...mai mare in nars decat in Feerea si Nixie . Asta e cam impotriva jocului... Avand in vedere ca harzile Fereea si apoi Nixie au aparut dupa hartile Akeron , exp trebuie sa fie on ordine urmatoare : (Akeron)Almark<Ubaid<Debender<Uruk<Nars<Ferea <Nexies Lake.

    3. Spoturi haotice. Pe toate hartile elemental am observat ca spoturile nu sunt formate corect . Adica sunt formate din mobi cu elemente mixte .

    PS: In nars parca sunt ok spoturile nu mixte (nu am fost sa le controlez pe toate).

    In mod normal trebuiesc spoturi numai cu: mobi fire ,numai cu earth,numai cu water, cu darksi numai cu wind , in asa fel incat Playerul stice cu ce pentagrama sa se echipeze pe spotul respectiv. Dand inca o data valoare pentagramei ce o purtam.

    4. Mini bossii din Almark ,Debender si Ubaid sunt prea puternici phyhical ...ca si toti mobii de altfel . Ei mor numai cand dam in ei dmg elemental ...asta e ok e normal dar dau dmg phycal prea mare...tip 3k. In plus...au dropul prea bun.

    BOsii Lord Silvester si Core Magriffy la fel dezechilibrati..dau dmg mare pshyhical si elemental relativ mic. Recunosc ca Magrify da cat de cat dmg si elemental. Acolo nu avem ce cauta in mod normal fara : AG sm BK vit RF vit GL si bineinteles EE.

    5 .App de drop ... in Nars (pt ca eu stau acolo...exp max), nu cade Mithril  esential pt creare de Ertele..nu mai pica Elemental rune, nu cad Penagrame de lvl 180+ cum e normal...  In Alkmar nu cat Pentagrame de lvl 50...cum e normal, in uruk nu cade alea de 150 si tot asa.

    6. Nu ma pot abtine sa nu pomenesc din nou de dmg Elemental RIDICOL al GL-ului . Care la fel pe hartile elemental precum Akeron ,Ferea si Nixies ar trebui sa dea dmg spartan ...elemental. GL e trebui sa fie tata bosilor elementali si a hartilor elemental.

     

    Banuie ca toate probleme astea le stiti si le veti rezolva pe viitor.

     

    14e943629424803.jpg 

    • Thanks 1
  5. Dropul in nars nu e ok. Nu stiu daca stiti deja...dar nu pica Mithril si nici pentagrame lvl 180(minim). 

    In al doilea rand dinorantul din shop X e buguit...da un defense exagerat de mare...de nu mai mori nici la bossi.

  6. Ma scuzati ca deschid iar topic cu aceiasi problema...dar...Fail a 4a oara la aripi 2.5...60% si de data asta. Eu cred totusi ca o problema exista...

    PS: Mi-a trecut oricum cheful de a mai face aripi 2.5.

  7. Nu te supara...aia e formula normala pt GL.

    Asta e istoria mu...Au aparut hartile elemental...impreuna cu un caracter master elemental adica GL . Nu degeaba are formula aia .  Inca nimeni nu a zis...dmg normal al gl-ului e mai mic comparativ cu celelalte clase tocmai pentru ca elemental dmg o sa compenseze asta (cel putin asa trebuia) . GL nu are vraji de slow, nu are vraji de poison sau toxic ,  nu are combo , nu are freze  ... ma intelegi? Are doar elemental mare , adica avea :) .

     De aia ...mie personal formula initiala i-mi parea corecta.

    Pe mn nu ma incalzeste cu nimic daca ramane asa sau nu...dar o sa va dati seama cand o sa se faca dueluri...cand gl o sa piarda la 0 impotriva la toti. Plus ca in Akeron GL ar trebui sa domine ,sa fie seful lor...dar acum da elemental mai putin decat unele clase.

    Sunt bosi in Akeron precum Lord Silvester in Uruk,Core Magriffy in nars . Acei bosi ar trebui sa depinda de un party in care este GL...bosi bazati pe defense elemental ,pe care doar GL at trebui sa o strapunga. Marog , asta face parte din story. Se pot face modificari nu zic, doar ca sa atins un punct sensibil cand sa modificat formula de elemental la gl care poate destabiliza tot balance-ul. Eu mi-am facut GL de exemplu dar doar pentru simplu motiv ca stiam de pe webzen ca GL domina acheron cu elemental dmg...Acu ce fac? il las balta acolo...fac bk..rf.

  8. @Fr33LaNc3 nu trebuie sa-mi spui sa ma familiarizez cu formulele .  Eu ce spun pe aici sunt pareri personale asa ca iale ca atare. 

    Iar cat despre noua formula de elemental dmg , eu personal nu sunt de acord. Cu formula asta tocmai ai pus GL pe ultimul loc , in loc sa fie un balance al caracterelor.

    Oricum magic dmg nu crestea mai mult de 5-6k dmg.  Da marog...continua sa faci bk-ul op...ca pe fiecare db.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...