Jump to content

Mamut

Inactive
  • Posts

    901
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mamut

  1. Sa stii ca ai dreptate. Ca acum i-am scos prostia aia de "core unlocker" si vad ca in CPU-Z ca are tot 4 nuclee si 4 threaduri. Si faza e ca in BIOS nu mai arata alea 8 nuclee.

     

    Dafuq is wrong with you, Asus?

     

    Ma rog, http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Surse/Sirtec-High-Power-Sursa-Sirtec-High-Power-Element-Smart-550W-102978.html merita sa dau 255 de lei pe sursa asta nebuna? O sa ma tina cu FX'u 8xxx si eventual Radeonu 7870?

  2. Placa de baza, are o optiune de "core unlocker". Probabil ca mai deschide niste threaduri ceva la proc.

     

    De ce MACAR Sirtecul de 500w? Se poate o optiune mai buna in jurul a 250 de lei? Ca eventual intr-o zi voi avea si FX'ul 8350/8320 si Radeonul 7870.

  3. Am precizat ca am GTX 650. Nu cred ca poti sa zici despre GTX'uri ca sunt placi integrate. Si am facut si operatia asta, i-am si coolerul jos si am curatat-o bine bine. La fel si cu procu. Nu exista praf in calculatorul meu in momentul asta, dupa cum se vede si dupa temperaturi.

  4. Salut, am o problema care a inceput sa mi se intample in ultimele saptamani, si anume, in jocuri dupa ce "streseaza" putin, monitorul mi se face negru, apoi revine in joc, dar la FPS'uri mai mici, ceea ce este foarte stresant + ca mai are momente cand se blocheaza cateva secunde si asta nu e bine.

    Din ce am observat nu face din prima cand intru, ci trebuie 1 ora, o jumate de ora, depinde cum se simte compu ca sa-si faca de cap.

     

    Configuratia PC:

    Asus M5A78L - usb 3

    AMD Phenom x4 945 la 4.0 GHZ stock

    8 GB Ram 

    MSI nvidia geforce GTX650

    Sursa FEEL M450, de 450 watti

     

    Eu unul zic ca problema poate fi de la sursa, avand in vedere ca o am de ceva timp, sau a crapat ceva de la placa video, ca din cate am inteles GTX'urile astea low end cam crapa.

    Garantie am la placa video, deci nu ar fi o problema cu reparatul ei.

     

    Mentionez ca am refacut sistemul de 3 ori, o data normal, o data cu formatarea "totala" a windows'ului, si a 3a oara cu formatare la zero cu darik's boot and nuke, am rulat Memtest86 si nu am gasit erori la RAM sau CPU si am rulat si Furmark si temperaturile la placa video nu au trecut de 72 de grade. De asemenea temperatura CPU nu a trecut de 65 de grade dupa ce l-am stresat cu intel burn test ~30 de minute.

     

    LE: si da, stiu ca o sursa din aia nu prea are ce cauta la configuratia asta, e pe lista de schimbare, dar mai trebuie dinero ;)

  5. Cauta in setarile skype'ului, sau in ale windows'ului(click dreapta pe "boxa" de unde setezi volumul de langa ceas -> sounds) si vezi sa fie ales microfonul care "trebuie". De exemplu eu am microfon pe webcam si cand mi-am refacut sistemul, l-a gasit pe ala mai intai si nu stiam de ce nu ma auzeau tovarasii pe skype. Am mutat pe microfonul pe care il foloseam si aia a fost.

  6. Jocul e misto rau, sunt la ultimul fight(at least i think so) si il joc pe ultima dificultate. 

     

    Celor care stau slab cu nervii: nu jucati pe ultima dificultate, imi venea sa sparg monitorul de fiecare data cand imi luam 1 shot de la ceva care aparea asa dintr-o data. Si eu sunt o persoana care nu se enerveaza usor. Ma enervez din motive tampite/de cacat, aka 1shot de la niste random mobi.

     

    Mi se pare imfuckingpossible last boss, ma enerveaza ca tot apar din aia, de ce nu se bate si ala ca un barbat adevarat?


    Cum as putea sa joc ca sa am o viata mai usoara?

  7. O problema similara am avut si eu acum ceva timp. Era din cauza prafului si parului de pisica adunat in forma de strat de 0.5 cm grosime pe coolerul procesorului, intre ventilatorul de plastic si radiator.

    Din moment ce ai zis ca ai schimbat cooleru, n-ar trebui sa ai asemenea problema, asta daca coolerul este nou.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...