Jump to content

ZaMatzaupdate

Forumist
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZaMatzaupdate

  1. @zamtzaupdate .. sincer am incercat sa evit un flame dar deja esti fara obraz.. iti zic atatia oameni sa incetezi si tu tot continui in afirmatiile tale.. stii ce am gandit eu cand ai zis ca "mi-am pierdut demnitatea de barbat"? ca daca ai ajuns sa gandesti asa e clar ca ti-ai pierdut demnitatea de om de mult.. daca tatal tau nu o respecta pe mama ta si ii arata cat de imba este el in fata ei nu trebuie sa fii figurant pe aici.. ne-ai deja demonstrat asta asa ca eu te rog frumos sa ne lasi si sa pleci cu pasi usori si siguri.. have a nice day!

    "Femeile din Romania ma obliga sa fiu misogin" cand spun asta oare la ce ma refer? la acele persoane care isi doresc,dar nu ar face nimic pentru lucrul acela.....eh,sa inteleg ca e o enigma pentru tine?

  2. cred ca tu esti in cautarea dezvirginarii, dar inca nu ai gasit o cale de abordare...pe masura :).

    pe bune acum, misoginismul asta crunt, care oricum mi se pare mai mult o infantilitate, nu o sa te puna intr-o lumina buna in general vorbind, asa prin viata.pana una alta, vorbim de respect intre oameni, nu fata de femei, pentru ca pornim de la egal la egal. genul asta de atitudine superioara intotdeauna ii da cu fundul de pamant pe oameni, dar oricum, nu vorbele mele o sa iti schimbe parerea, cum nici a altora care au mai scris aici. din pacate cred ca nici cand o sa fii aproape de concluzia mea, nu o sa crezi asta, ci probabil o sa dai vina pe viata asta de doi bani ^^

    si de unde ma rog ai ajuns la aceea concluzie? probabil nu o sa te puna intr-o lumina buna daca nu ai posibilitati materiale

  3. ce te poate face sa te opresti sa mai faci flame pe aici? ti-am auzit opinia, la revedere, sa nu ne scrii. Cum poti sa debitezi ceva asa de lipsit de inteligenta? prin faptul ca ia apararea femeilor si-a pierdut demnitatea? Inseamna ca toti cavalerii medievali erau niste.. nedemni? Ce conteaza ca erau respectati de restul, in fata ta erau nedemni. Esti singurul care continua sa sustina absurditatile alea. Te rog sa ne onorezi cu lipsa prezentei tale pe aici. Ai dovedit ca esti misogin si foarte inchis la minte.

    cat despre SilenR... prietena ta e norocoasa.

    cine te-a pus pe tine in masura sa-mi judeci comportamentul? suntem in 2008 nu in evul mediu ca sa discutam de cavaleri,in ziua de azi cel care devine un "avocat" al femeilor isi pierde din start demnitatea,cat despre mine "Femeile din Romania ma obliga sa fiu misogin" ai ceva impotriva? nu ma intereseaza,orice argument pe care il aduci impotriva mea va fi trecut cu vederea,obisnuieste-te cu fraza "Daca femeia era buna avea si Dumnezeu una"

  4. Eu am jucat doar Max Payne 1, l`am terminat si nu tin minte sa fi aparut vre`un monstru prin joc :-??

    Oricum, Mark asta, nu mi se pare potrivit pt. rolul de Max Payne, poate mi se pare mie, dar e prea copil pt. un asa rol. Trebuia un actor mai dur, parerea mea !

    Oricum, astept sa apara filmul si cu siguranta ma voi uita ! :)

    puteau sa-l foloseasca pe actorul care a fost responsabil cu "vocea" lui Max Payne,dar mna regizorii astia..

    probabil cosmaruri..remember?

    plus... replica "The Flesh of Fallen angels " era ceva des prin joc.

    maybe valkyr

  5. I don`t get your point.. de ce sa imi pierd demnitatea? pentru ca sunt un pic mai altfel fata de oamenii pe care ii cunosti tu? si de ce sunt un avocat al femeilor? I`m only for my girl si restu era doar cum mi se parea normal, iar daca ceva ce am afirmat prin topicul asta nu e valid nu ai decat sa-mi spui si iti voi spune daca ai sau nu dreptate..

    btw: atunci cand o fata o sa-ti dea destule motive sa te faca sa o iubesti asa cum se intampla cu mine ai sa intelegi pana atunci ai dreptate ;)

    daca vrei sa ma cunosti ne vedem pe 24 la vama veche.. gl!

    tu nu esti doar altfel esti ca si "dedicat" apararii femeilor de aici rezulta ca ti-ai pierdut demnitatea,cand esti doar pt prietena hai ca poate mai inteleg dar nu toate sunt ca prietena ta deaceea tu nu esti in masura sa-i judeci pe altii pt parerile lor

  6. scuza-ma ca-ti raspund, dar mi se pare de bun simt sa fie asa cum am zis eu..

    daca e sa-ti raspund: uita-te la statusul meu<prima parte e asa de cand mi-am facut accountu asta pe linkmania>, merci!

    daca e sa "ma iei la rost" pentru ce am zis: poate ca intr-un fel sugeram ca daca ai ramas in pestera sau daca vii de pe santier macar nu mai comenta ca nu are rost..

    ps: frankie .. dupa cum o spusese-si mie mi se parea ca ai vrut sa-i "dai peste nas" si sa-i demonstrezi ca defapt nu e chiar asa, iara apoi te-ai modelat dupa vorbele ei.. in fine.. nu cred ca are asta importanta..

    have a nice day!

    prin faptul ca imi mai dai si alte indicii eu pot sa-mi sustin afirmatia cu brio,tu oricum ca persoana de sex masculin ti-ai pierdut de mult demnitatea de moment ce ai ajuns un avocat al femeilor

  7. da da.. si pe santier mult se mai castiga.. din cate stiam eu fratelo cel mai mult se castiga la birou.. hai have fun misoginule!

    trantor

    indeed..

    misoginule

    hai nu zau! misoginule!

    +1 =))

    misoginule..

    btw.. "mi" .. legat

    @ nu inteleg de ce nu ar putea castiga fiecare dupa merite.. de ce un barbat sa castige mai mult decat o femeie <ambii lucrand pe acelasi post>.. si ala care zicea el ca femeile nu pot munci pe santier: vezi la "comet" ca cei mai buni sudori sunt 2 femei.. have fun!

    scuza-ma ca te intreb

    esti in cautarea dezvirginarii?

  8. Hmm am tot vazut cazuri de fete/profesoare/foste sotii etc postate pe net in filme sau poze cu caracter..incendiar...o data cu aparitia acestora se naste un adevarat taifun al opiniei publice in care cele in cauza sunt rastignite si caracterizate cu cuvinte gen..hmm cheap whores :P sau alte complimente de acest gen..

    Intrebarea mea e cate comentarii sunt facute pentru a apara moralitatea..cate sunt facute din ipocrizie si din nevoia de a iesi in fata ca un cavaler al dreptatii?

    Este oare atat de condamnabil ce se vede in acele materiale? Sau unii ar vrea si ei dar nu pot ?:)

    aceasta situatie se aseamana si cu persoanele care arunca in stanga si in dreapta cuvantul misogin,cat despre persoanele surprinse in ipostaze indecente trebuie tratate ca atare

  9. magic johnson s`a vindecat miraculos? hai sa`ti zic, a iesit negativ la teste, dar doar atat, a continuat tratamentul pe care`l lua, caci daca intrerupea tratamentul, reiesea pozitiv, exact asa a fost si in cazul lui michael jordan

    sida a fost creeat de USA lafel ca si ebola

    primul virus a fost exploatat pe populatia Africii si al-2lea pe populatia Americii de Sud problema lor este ca mizeria creeata de ei a ajuns sa le distruga chiar lor populatia deaceea apar mai nou stiri de'astea

  10. Serialul urmareste intamplarile unor liceeni de bani gata care sunt barfa unui blog.

    Blog pe care o anonima barfitoare posteaza cine cu cine s-a mai cuplat, cine de cine s-a mai despartit cine cu cine s-a mai certat ! Pot spune ca este blogul liceului care urmareste intimitatile personajelor principale.

    Serena Van der Woodsen este iubita lui Dan Humphrey. Cei 2 fac parte din lumi diferitelucru ce le aduce o serie de neplaceri, insa fac fata oricarei situatii ca deh.. dragostea invinge intotdeauna ! Dan este un baiat frumos si foarte destept, insa sarac, dar relatia cu Serena nu-i aduce acesteia decat beneficii, reputatia ei nefiind atat de buna in trecut

    Blair Waldorf si Nate Archibald.. un cuplu frumos si atat !!! Se pare ca nu sunt foarte potriviti unul cu altul in ciuda faptului ca sunt impreuna de foarte multi ani. Nate o doreste pe Serena, iar Blair cam calca in strachini :D.

    Blair nu este tocmai o fata linistita si se tine de muuulte rautati, pot spune ca face din aceiasi categorie cu Chuck!

    Chuck Bass, “personajul negru” al serialului. Un tanar bogat care e mereu pus pe santaj. Atunci cand face ceva rau , este cel mai satisfacut ! Este prietenul cel mai bun al lui Nate, dar si cel mai mare fustangiu reuseste chiar sa se culce cu Blair !

    Jenny, surioara mai mica a lui Dan, este adesea tinta rautatilor lui Blair. Jenny incearca sa tina pasul cu fetele care sunt mereu in ton cu ultimele tendinte ale modei, si ar face orice sa poata participa la petrecerile organizate de Blair. De multe ori e luata de fraiera, si tot de multe ori cade in capcanele intinse de Blair! Insa micuta Jenny nu e atat de prostuta cum cred unii, si reuseaste sa se razbune de fiecare data !

    Americanii sunt la fel de inebuniti dupa el, serialul avand un boom mediatic cu ocazia reinceperii difuzarii sale, s-a scris de el absolut peste tot. Protagonistii acestui serial au aparut pe coperta revistei “New York” - care a desemnat Gossip Girl “best show ever” :D

    Momentan exista doar un sezon , primul episod din sezonul doi avand premiera pe 1 septembrie. Aveti aici un trailer pt sezonul 1 click me. Mai multe detalii pe imdb si pe Tv.com

    @ personal mi-a placut ff mult serialul si abia astept urmatorul episod :D

    serialul e fratele O.C.-ului pt ca e creeat de acelasi regizor

  11. ce v-am zis, un pic de rabdare si gata...astia cu console unghia in gat acu:))

    dupa ce si-au castigat banii cu respectivele console nu ii mai intereseaza de profitul minim care va aparea dupa lansarea pe pc,iar cei care detin console se vor plictisi de joc pana in noiembrie si in cele din urma tot persoanele cu pc vor ramane cu buza umflata

  12. 1. Cate expeditii au fost pe luna, nush; dar cate au avut oameni la bord? Rusii sustineau sus si tare ca e imposibil k o fiinta umana sa supravietuiasca radiatiilor din afara barierei electromagnetice a pamantului ( satelitii orbiteaza in interiorul acesteia). ca au ajuns sau nu oameni pe luna, asta vom afla ceva mai tarziu. :-?

    2. Ca este viata in univers in afara de cea a noastra, este logic; trebuie sa fii cel putin inchizitor al evului mediu ca sa nu crezi asa ceva. La vremea aceea se STIA ca pamantul este plat. La fel si cu geniile care vor sa dea mana cu extraterestrii ca sa se convinga, nu e nici o diferenta. ati vazut voi ca pamantul e rotund? ce nu se pot face trucaje la foto sau la video? :))=)) Nu sunteti cu nimic mai breji decat 'incuiatii' din harry potter :nanana:

    3. Ca un batran rupe tacerea, asta nu inseamna nimic pt autoritatile americane, ei isi vad linistiti de treaba.

    Va dau un ex contemporan: serialul prison break terfeleste numele FBI si CIA in ultimul hal, just? Si ce au aparut sanctiuni sau alte masuri luate impotriva cuiva? Nope si nici nu o sa vedeti. Vorba din batrani: cainii latra, caravana trece. Li se rupe lor de ce crede lumea, dovezile dispar, martorii la fel, secretele raman.

    Poate generatiile viitoare sa afle ceva. :-??

    nu,dar daca pleci dintr-un punct si urmezi o axa a globului iti vei da seama ca ajungi in acelasi punct dupa un interval de timp

  13. wth cu subiectu' aici? :|

    hello aia care sunt asa de siguri ca nu exista extraterestrii

    folositiva imaginatia

    extraterestrii nu inseamna NEAPARAT omuletzi verzi, sau mai stiu eu c monstrii super dezvoltati care ii ataca pe americani...

    extraterestrii pot fi doar niste bacteri, care nu se gasesc pe pamant

    EXTRA terestru, inseamna ceva c nu se gaseste pe pamant

    exista si pe pamant multe astfel de vietati, care traiesc intr-un vulcan, sau la 9k sub apa, care suporta radiatii, si mananca roca

    dc nu ar exista si pe alta planeta?

    stim ca se poate in conditii extreme

    uite inca un filmu care arata cam cate posibilitati exista http://uk.youtube.com/watch?v=VXoYEq8mSPM

    sa va iasa din cap prostia ca extraterestrii trebuie sa arate ca in filme, si ca ii viziteaza pe americani

    Alt naiv. totu' tzine de tehnologie

    banuiesc ca intr-o nava spariala ca apollo nu trebuie sa dai la pedale, si cu cat ai astronauti mai atletici cu atat ajungi mai departe :)

    totu' tzine de tehnologie

    ai idee cam cum arata un PC in 1969?

    si cam cum arata acum

    si totusi, de atunci si pana acum nimeni nu a mai incercat sa se duca pe luna...dc?

    cum au reusit aia in 1969 si nu mai reuseste nimeni acum

    chiar au vazut tot atunci, si acum nu mai e nimic de vazut...

    tu sti cam c situatie politica era in perioada aia?

    alo gara,topicu se refera strict la extraterestrii care is mai avansati in tehnologie ca pamantenii nu la alte vietati

  14. trebuie sa-ti reamintesc primul tau post in acest topic?

    tre sa fii batut in cap sa crezi ca nu exista extraterestrii in tot universu.. dar cat despre vizitele lor pe pamant .. "nu cred pana nu'i vad"

    faptul ca ai zis "tre sa fii batut in cap sa crezi ca nu exista extraterestrii in tot universu",ce impresie creezi cand nu specifici la ce te gandesti?

    Nu ti-ai vazut creierul niciodata asta inseamna ca nu ai asa ceva? Nici aerul nu il vezi nici Dzeu ... si nu cred ca ai vazut u in viata ta un ferrari enzo ...

    doar faza cu Dumnezeu se poate compara, aerul normal il cunosti pt ca-l respiri,iar restu exista posibilitatea de a le vedea

  15. asta incerc sa zic si eu .. -_-

    simplified pt cheloo si ala cu update la pisici:

    - nu am vazut si nu cred speculatiile americanilor si tot ce vad la tv si asa mai departe

    - dar cred ca in tot universu asta exista macar o forma de viatza cat de primitiva sau cat de avansata ar fii

    ce planete ma tu nici citii nu stii jur :)) , ce animale ce minuni ? , nici tu nu stii ce inseamna EXTRA-TERESTRU ? use google pana mea mai explica la toti incultii

    PUNCT

    scuza-ma dar AICI din pacate pt tine se discuta de extraterestii care "vezi doamne is si inteligenti si care bineinteles ca au o tehnologie mai buna decat cea de pe pamant" daca tu consideri ca o celula poate avea o tehnologie mai buna decat cea de pe pamant inseamna ca traiesti pe Marte

  16. frate tu nici gradinita nu ai terminat inca ? ce nu intelegi ca is de acord cu ideea ca sunt aberatii tot ce zic\fac\demonstreaza americanii si asa mai departe , dar ce incerc sa zic .. e ca in tot universu tot e o forma de viatza .. ffs ce e asa greu de inteles -_-

    o cam iei pe aratura,aici e vb de extraterestrii nu de alte specii de plante,animale si alte minuni

  17. e vai de capu tau si de cultura ta cu logica in frunte , daca tu consideri ca in infinitatea universului nu exista o celula vie .. , e vai de capu tau , de manutza cu cheloo ala

    deci in opinia ta e logic sa crezi in ceva ce nu ai vazut niciodata

    la ce tehnologie au americanii nu mai stiu cum sa isi acopere inventiile zicand ca is oznuri,nave etc etc

    uite aici un adevar

  18. imi place jocu' S.t.a.l.k.e.r. mult , dar "ZaMatzaUpdate" ce termen stintific e ? sau is eu asa prost de nu imi dau seama.. si e cumva ceva foarte logic si destept ? , te ocupi cu update la pisici ? sau ce .. defpat in fine , nu are rost sa`mi pun capu cu al tau , daca pe tine nu te duce mintea sa intelegi ce am zis .. mai clar de atat nu se poate

    user-ul era defapt facut la vrajala nu intentionam sa postez cu el,dar pana la urma a ajuns unul folositor

    cat despre aberatiile tale legate de extraterestii nick-ul spune tot daca adori ceva Sci-Fi e clar ca nu o sa negi extraterestrii

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...