Jump to content

cIoLaN

Inactive
  • Posts

    283
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cIoLaN

  1. intelectual fail!

    Trimite un mail la producator si spunele ca e virusat clientul pus la download de catre ei si sa te lamureasca sau sa iti dea unul curat, in caz ca probabil nu iti dai seama care e mail-ul lor .. sigur au un "Contact" pe acolo

    bafta

    mersi pentru interesul tau de a posta dar nu ti-am cerut sa imi zici tu mie cum se trimite un mail si unde gasesc un contact #-o nu te mai baga in seama ;) tu chiar crezi ca stafful ar fi raspuns in mai putin de 5 ore la mailul meu? #-o x2

  2. in primul rand imi cer scuze ca postez aici as avea mai amre sansa sa gasesc o solutie aici in cat mai putin timp cu putinta.

    deci am un tv tuner Xpert tv-pvr pci v-stream insa am o problema cu softul nu prin toate posturile color si am nevoie pana diseara la ora 7 sa fac un post sa il pot vedea color ca trebuie sa inregistrez ceva insa nu reusesc de 2 zile ma chinui... o fi de la soft? dacam ai stiti softuri pt tv tuner postati aici pls ca am nevoei in afara de chris tv ca e de pe situl lor e virusat :))

  3. pentru inceput cred ca il poti promova pe mess :-? trimiti massuri si le zici sa dea si ei mass mai departe sau rogi prietenii tai mai buni sa dea fiecare cate un mass sau zilnic o data la 2 zile stiu si eu sa nu fii prea insistent :) apropo cu ce muzica e radioul?

  4. cine's astia mah ce au fost ei la viata lor? :)) mare branza ca s-a terminat calendarul ala la 12.12.2012 scris din generatie in generatie(din cate am auzit eu) poate a zis ultimul care scria calendarul eu imi bag **** in el calendar dc sa stau sa il scriu, oricum e o prostie nu cred in asa ceva...se mai spunea parca ca si in anul 2000 e sfarsitul lumii :-j nu mai zicem de anul asta cu reactoarele de la geneva :)) gaura neagra #-o

  5. Apesi iar pe webcam, dai accept sa apara iar aia, apoi te duci in Messenger--Preferences-- Camera Settings si alegi webcamul ca acela este tv tunerul cu pureci.

    am rezolvat! :) mersi mult de tot aia era problema...

  6. Am si eu o problema cu webcamul meu cand instalez driverul imi da o erroare si cand sa il instalez din Found new Hardware tot aceasi erroare o primesc:

    http://img691.imageshack.us/i/erroaredriverinstal.png/ http://img443.imageshack.us/i/erroarefoundanewhardwar.png/

    De facut poze cu webu' si de inregistrat merge insa nu il pot folosi pe mess dc oare? pe skype imi merge dc nu mi-ar merge si pe mess?? cine ma poate ajuta daca a mai avut o astfel de problema ca mine sa posteze pls

    Model: Quick WebCam WC330I

    Imagine IPB

  7. Cum as putea sa joc si eu San Andreas pe net? :) trebuie vro versiune speciala a jocului sau un patch sa pot juca pe un server pirat? daca jucati pe vrun server GTA San Andreas spuneti-mi si mie pls ca vreau sa joc si eu :beer: si ce trebuie sa fac ca sa pot juca si eu :D

    Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia am postat in fuga...

  8. lol lvl 5 faci in 10 minute din 3 questuri foarte usoare .Daca vrei sa-ti faci o idee despre ce e vorba joaca pana la lvl 20.

    nu e problema lvl-ingului nu imi place cum se misca caracterul deloc nu ai libertate de miscare... eram pe undeva ma blocam intr-o piatra mica dar nici nu puteam sa sar peste ea :)

  9. Ete-l ma . Acuma o zi zicea pe la discutii ca nooo , ca toti prostii joaca wow , ca astia de la wow nu au prietene , ca discuta cu fetele ce warrior au ei . Beshi ba de aici , nici tu nu ai habar ce vrei sa zici .

    stii sa faci o diferenta dintr-un player hardcore si unul casual? ei bine eu sunt unul casual

    si nu inteleg ce te-a suparat pe tine postul eu am zis de cei wow addicted... daca tu te consideri addicted e treaba ta

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...