Jump to content

liquidlove

Inactive
  • Posts

    3,245
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by liquidlove

  1. Am observat asta la multe plangeri si mi se pare necorect. Daca exista plangeri la care nu exista urma de indoiala ca un suspend este pe deplin meritat, de ce dureaza atat ca sa se solutineze plangerea? Un exemplu relevant este Am observat ca desi plangerea mea este facuta de ieri, s-au solutionate altele mai tarziu postate si a mea este tot nesolutionata in ideea in care nu a dorit nimeni drept la replica, nu exista alte dovezi relevante care pot (aparea) si mai apoi sa incline balanta sau influenta decizia.

    Mentionez ca sugestia mea este ca DACA EXISTA PLANGERI deschise sa fie toate SOLUTIONATE pana la fiecare CASTLE SIEGE, nu e normal ca un caracter care a comis o greseala, suspendul sa fie amanat suficient timp cat sa-i permita sa joace castle siege-ul. Eu am luat un singur suspend, 3 zile, mi-a fost activat cu 20 de minute inainte de CS. Nu ca n-am fost suparat, dar mi s-a parut normal sa fie asa. 

    Ca sa nu fiu suspectat de subiectivism, eu nu am participat la ultimul castel (decat 10 minute) si la acesta nu voi participa deloc. Nimic personal. 

  2. E clar și știm doar că LINKMANIA nu încurajează jocul AFK, dar cred că toți ne jucăm de plăcere. Dacă se bagă contorul mulți vor fii mai mult stresați decât relaxați când joacă și dispare... bucuria! :D 

    Din proprie experiență vă spun că e destul de frustrant să te trezești Lorencia din Tarkan, nu e nevoie de contor. 

     

    Cât despre numărul raziilor, care am înțeles că va crește dacă nu este contor, se pot mai multe decât faceți deja? :D

    • Upvote 1
  3. Când cei care au tras AIDA sau KANTURU rupeau afk-ul și făceau level mega relax, eu stăteam ON cu morcovul în fundul motanului de frică să nu vină razia și nu să mă prindă afk, că n-am fost AFK niciodată, ci să nu mă prindă la baie sau pe forum. Nu e distractiv, tarkul de BK vine cu o mare responsabilitate și stres. Nu văd de ce s-ar scoate party-ul. Oarecum echilibrează, e un risc care mi l-am asumat conștient. Un rău necesar.


    post-901127-0-26747700-1427512796_thumb.

  4.  

    Last offer pentru sceptre: 2 jwl of excelent

    Mai asteptam!

     

    DP gloves 5b

    8bless sau 10soul

     

    Cat sa mai astept? Vreau sa-mi iau si set. Spune-mi sa stiu incotro le dau. 

  5. Helm si staff de sm ai? daca nu ofera si jwl:P

    Sell!

     

     

    Iris pants lk+dd+hp

    Iris H dd+ref

    Adamantine boots lk+dd

    Aschrow armour lk+ref

    Valiant A +ref

    Eclipse G +hp

    Red Windged stick lk+edr

     

     

     

     

    Cumpar Rd lk+ref/lk+dd,dd,ref...

    Sod,kb,aa lk+edr,lk+id2..

    Add 3 glorius iteme cu dd(H,B,G)

    Book of samut +10 lk+edr+lv20

    cumpar eu cele trei iteme glorious pm in joc LIQUIDLOVE

  6. STATI LINISTITI CA AM LUAT SI EU BUFF SI AM DAT PK LA MAJORITATEA CARE AVEAU BUFF CA SA LE DISPARA SI DUPA AM DAT SI EU SW, SA CRESTEM TOTI CORECT CE MAMA NAIBILUI.

    Mie nu îmi plac legionarii ăștia. Și nu, sincer nu-mi place atitudinea ta care de cele mai multe ori se dovedește a fi de ultimă speță. Mă  dezguști din ce în ce mai mult, ieși afară ia o gură de aer și privește păsărelele, s-a adunat în tine prea multă ură. 

    Cât despre PK-ul care l-ai dat tu pe tot servărul, am un singur lucru să-ți mărturisesc: go fuck yourself kid.

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...