Jump to content

MoarteSubita

Forumist
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MoarteSubita

  1. Internetul mobil e cel mai praf. Pentru ca toate au limita de download. Ai limita de 1gb, 4 gb, 6 gb, 8 gb. Asta inseamna ca daca tu iei un film de 4 gb (si ai limita de download 2 gb) pana la sfarsitul lunii o sa ai o viteza slaba (pt ca iti scad viteza deoarece ai depasit limita de download). App, si nu vreaua sa se inteleaga ca fac antireclama, dar la vodafone daca depasesti limita de dw de pune sa platesti fiecare gb in plus. Cel mai sfan e prin cablu/fibra.

    Right, e cel mai praf internet, am o cunostinta care are de la vodafone e aiurea , Ryla de mers merge Mu Online sa te joci fara prea mari probleme, dar donwloadul si up e groaznic, atat e frumos ca il porti cu tine, ai lag si pe mess depinde in ce zona te aflii :))

  2. Nu e neaparat sa ai router, eu cel putin la reteaua mea cu conexiune PPPoE de la rds am avut prima oara fara router, simplu prin conection sharing si mergea chiar super bine aveam banda de 10Mb de la rds si nu se plangea nimeni ca merge greu, problema era ca de la cine se facea conexiunea acel PC trebuia tinut aprins pentru a avea conexiune continua la internet pentru celelalte Pc din retea...

  3. poate sa fie de la sursa, chipset, procesor...gradele la CPU dupa cate am vazut in prima poza nu e chiar grava treaba ...mie imi sta la 45 46, poate ai setat in BIOS optiunea sa se stinga\restarteze a o temperatura prea joasa orice e posibil, mai fa cateva incercari vei ia-le prin eliminare vezi cum sta treaba :-?

  4. cred k se invart iar temperatura este normala si nu pot pt k il am in garantie :( :( :( :( :(

    Cel mai bine ai face sa mergi inapoi cu el si sa le explici problema ta,sigur ca in unitate nu poti umbla pentru ca o ai in garantie, eu te sfatuiesc sa nu cumperi de la magazine gen flamingo,altex etc sunt rahaturi ieftine chiar daca configuratie ti se pare calumea, poate chiar ai probleme hard la placa video nu neaparat din soft, daca tu spui ca ai instalat driverele noi de pe net si ai facut tot ce ti-a stat in putinta incearca la ei si spunele problema. De altfel ai putea sa incerci un update la windows eu am facut odata chestia asta si chiar m-a ajutat, tot cu pl. video am avut probleme, incearca si posibilitatea asta, daca nu...singura optiune ramane sa mergi inapoi cu calculatorul sa le spui problema.

    O zi buna!

  5. Ce parere aveti despre mousurile laser ce au aparut in ultima vreme, sunt sau nu sunt mai bune decat cele optice? Ce Branduri mari spuneti ca sunt mai bune!!

    Eu cel putin mi-am cumparat unul Genius si chiar nu am avut probleme cu el, fata de cate mousuri optice am avut si faceau tot felul de figuri plus de asta din cate am inteles astea laser nu au "stres" de suprafata pe care sunt folosite..

  6. De ce nu votează LinkManiacul serverul mult iubit de MU fără de care ziua nu ar avea sens în top? Simplu -> `cuz serverul şi aşa e plin şi e doar unul şi rămâne săracul fără spoturi, ah şi încă o chestie, se simte ofensat dacă cineva in-game i se adresează cu "English Please" .

    Deci sunt slabe şansele ca LinkMania să ajungă în Top 10 ..

    :nanana:

    Foarte bine zici...si inca ceva prea multa prostie oricum nu s-ar intelege ca romanu-i smecher la el in tara si face ce vrea, am vazut pe alte servere straine, romanii nu scot un cuvant decat Selll si Buy si Party Plss...de ce?....pentru ca avem copii care nu-si termina nici 8 clase nu stiu sa vorbeasca bine romaneste ce sa mai zic de engleza sau alte limbi :blink:

  7. Good work cu gatheru asta, daca reusesc sa ma scot cu o invoire pe sambata de la munca sa ajung la TM ar fi fain dar cam putini pan acum nu se prea afirma lumea pe aici ca anu trecut pe vremea asta, cand a fost deschis topicu se ingramadeau sa mearga la TM :)

  8. Helow! Eh Ody las ca poate facem un gather la Arad pe strand da intr-o zi cu soare ca sa nu ajungem uzi acasa, ca la cum e vremea acum slabut, cred ca prin primavara :)) . mai cunosc eu vreo 2 de pe link care-s din Arad RainMan si snoop_doog ceva de genu...

    Have a nice day!

  9. Cel mai probabil o sa iau legatura cu Ody si Melf-u si cu siguranta ei vor veni cu masiniile. Probabil au un loc in plus ...

    mi-ar face placere sa ne intalnim toti sa va cunosc si eu si sa ne distram putin, ei si ar fi fain sa vina si Ody ca ca nu l-am mai vazut activ sa-i fi dat un pm sa fi facut un gather si la Arad. :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...