Jump to content

Tudor95

LinkManiac
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tudor95

  1. Dacă ar fi să înceapă un război nuclear ar fi gata Terra. Există în momentul de față rachete care pot distruge 70% din populația pământului. Dacă e să pornească un război(și o să pornească) va fi între țările sărace care vor fi susținute de țările bogate, cum au mai fost de altfel.

     

    În altă situație războiul ar putea fi cibernetic sau electronic.

     

    Și așa se folosesc undele electromagnetice să ne controleze stările creierului. De ce nu ar face-o și într-un război. Vedeți tehnologia creată de Tesla și dezvoltată de americani în Alaska, o să înțelegeți ce zic.

     

    Cât despre războiul cibernetic,  nu vă pot spune prea multe deoarece nici eu nu știu.. . Oricum încă sper că Anonymous e de partea binelui și nu o unealtă CIA altfel se exclude și războiul ăsta.

     

    Și ca să fiu și la nivelul topicului Coreea de Nord nu se teme nici de SUA deoarece dacă ar izbucni un război sunt sigur că Rusia nu ar sta pe tușă având în vedere „buna înțelegere” dintre cele 2 puteri.

  2. Preoti din Vaslui si Bârlad vor veni azi la întâlnirea cu Chevron tocmai pentru a transmite un mesaj de împotrivire din partea credinciosilor vasluieni, care nu vor sã trãiascã într-o zonã cu aer poluat de la sondele petroliere si cu ape infestate de substantele chimice care vor fi folosite în extractia gazelor.

    Inca un exemplu de penibilitate din partea BOR si cum incearca sa indobitoceasca "enoriasii" , lumea trebuie sa inteleaga ca nu se poate obtine energie fara un minim de impact asupra mediului , de viitoarele locuri de munca care se vor crea pe intreg procesul tehnologic si taxele/impozitele viitoare de ce nu spune?

    Daca se va face totul cu cap si fara spagi/clauze ascunse poate iesi ceva bun din toata chestia asta.

    Nu cred că se compensează niciodată poluare aerului, solului, apei potabile din cauza proiectului cu nişte amărâte locuri de muncă. Nu cred că ai fi deacord să trăieşti în satele din zonă şi să ştii că nu mai ai de unde să poţi bea o gură de apă curată...  Şi în plus la români nu le iese nimic. Ei îşi fac treaba, îşi iau gazele extrase, pleacă în America şi după putem să cumpărăm de la ei!

     

     

     

    Preoti din Vaslui si Bârlad vor veni azi la întâlnirea cu Chevron tocmai pentru a transmite un mesaj de împotrivire din partea credinciosilor vasluieni, care nu vor sã trãiascã într-o zonã cu aer poluat de la sondele petroliere si cu ape infestate de substantele chimice care vor fi folosite în extractia gazelor.

    Inca un exemplu de penibilitate din partea BOR si cum incearca sa indobitoceasca "enoriasii" , lumea trebuie sa inteleaga ca nu se poate obtine energie fara un minim de impact asupra mediului , de viitoarele locuri de munca care se vor crea pe intreg procesul tehnologic si taxele/impozitele viitoare de ce nu spune?

    Daca se va face totul cu cap si fara spagi/clauze ascunse poate iesi ceva bun din toata chestia asta.

    Cat timp nu le extragem noi si le extrage strainul, sa se duca in alta tara sa distruga panza freatica, sincer, credeam ca ai ceva mentalitate in capul ala.

    Dacă citeşti 2-3 fragmente de pe Război Întru Cuvânt  ai să vezi că în America nu o să facă niciodată astfel de săpături deaorece e prea periculos. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat prin Brazilia şi Ecuador..

  3. MANIPULARE Astãzi, Chevron vrea sã explice autoritãtilor locale si judetene, parlamentarilor, tuturor politicienilor, ce mari beneficii vor veni în judet dacã vor umple zeci de parcele cu sonde de exploatare. O actiune la care partener este tocmai Consiliul Judetean, condus de Dumitru Buzatu. Actualul presedinte al CJ Vaslui avea, în primãvara anului trecut, un discurs fulminant împotriva Chevron, în fata a mii de bârlãdeni, în care cerea companiei americane sã nu calce pe pãmânturile vasluiene. Acum, banii îl fac sã uite ce a spus atunci si organizeazã alãturi de Chevron un fel de seminar de informare. Interesant este cã, pe baza unor informatii venite pe surse demne de încredere, în povestea cu Chevron apare si numele PS Corneliu, Episcopul Husilor. Episcopul Corneliu, se spune, a fost invitat în SUA de cãtre gigantul petrolier american, pentru a vedea cum se extrag gazele de sist prin procedeele tehnologice actuale si a-l convinge cã nu sunt pericole. Convins sau nu de americani, PS Corneliu nu a avut ce face în fata atitudinii decise a preotilor pe care-i pãstoreste. Preoti din Vaslui si Bârlad vor veni azi la întâlnirea cu Chevron tocmai pentru a transmite un mesaj de împotrivire din partea credinciosilor vasluieni, care nu vor sã trãiascã într-o zonã cu aer poluat de la sondele petroliere si cu ape infestate de substantele chimice care vor fi folosite în extractia gazelor. Interesant este si cã douã consilii locale, de la Gherghesti si Iana, au anuntat cã nu vor permite montarea de sonde pe terenurile din aceste localitãti.

    SURSA: Vremea Nouă http://www.vrn.ro/marea-chevroneala

     

    Gigantul petrolier Chevron din SUA este pe punctul de a demara în zona Bârladului foraje pentru extragerea gazelor de șist, dar tehnologia pe care intenționează să o folosească – fracționarea hidraulică – este dintre cele mai poluante și mai controversate.

    Sursa: Război întru Cuvânthttp://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/01/31/chevron-gazele-de-sist-si-masacrul-ecologic-de-la-barlad-cum-s-au-impartit-resursele-romanesti-de-hidrocarburi-ggantilor-energetici-mondiali/ )

     

    „Iată doar câteva dintre urmările folosirii acestei tehnologii: otrăvirea întregului câmp acvifer din zonă cu substanțe extrem de nocive folosite în procesul de extracție, eliberarea la suprafață a unor substanțe radioactive precum Radium 233, sondele folosite vor otrăvi aerul, având efecte dezastruoase asupra organismelor vii (arsuri de piele și ale căilor respiratorii, afectarea simțurilor de bază, căderea părului etc.)

    Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/01/31/chevron-gazele-de-sist-si-masacrul-ecologic-de-la-barlad-cum-s-au-impartit-resursele-romanesti-de-hidrocarburi-ggantilor-energetici-mondiali/ )

     

    Tehnologia pe care o vorfolosi cei de la Chevron constă în pomparea a milioane de litri de apă,amestecate cu substanțe chimice care dizolvă rocile, pentru a eliberagazele prinse în ele. Această tehnologie este extrem de nocivă pentrumediul înconjurător, lucru ce a făcut ca mai multe state din Europa să o interzică.

    Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/01/31/chevron-gazele-de-sist-si-masacrul-ecologic-de-la-barlad-cum-s-au-impartit-resursele-romanesti-de-hidrocarburi-ggantilor-energetici-mondiali/ )

     

    Pe lângă poluarea apei subterane, tehnologia fracturării hidraulice provoacă un alt șir de nenorociri. Este vorba despre declanșarea unor mișcări sesmice în toată regula, adică aunor cutremure. Iar cei care au stabilit acest lucru fac parte dinagenții și instituții guvernamentale americane, precum Agenția pentru Protecția Mediului, Armata Statelor Unite și Institutul de Studii Geologice al SUA.

    Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/01/31/chevron-gazele-de-sist-si-masacrul-ecologic-de-la-barlad-cum-s-au-impartit-resursele-romanesti-de-hidrocarburi-ggantilor-energetici-mondiali/ )

     

    Am luat niște fragmente de pe Site-ul Război Întru Cuvânt ca să vedeți cam care ar fi efectele acestui proiect. Aștept păreri de la toată lumea, dar mai ales din partea celor ce se află în apropiere(Bârlad, Vaslui, Huși).

     

    „Uită-te la ce-a făcut Chevron în Ecuador,
    Înainte să dai avize, piratule vânzător.”
                                              Cedry2k - Identitate

     


     


     
  4. Salut , dupa cum stiu toti ascultatorii de muzica Hip-Hop , trupa B.U.G. Mafia e cea mai tare dupa parerea mea.

     

    Off: Uite ce chestie: Sunt ascultător de hip-hop și n-am avut nicio idee că trupa B.U.G. Mafia e cea mai tare după părerea ta.

     

    On: Nu mă prea dau în vânt după rapu ăsta în care te lauzi.. B.U.G. Mafia e pentru „golani”, în ziua de azi nu mai sunt.

    • Upvote 1
  5. Nu vad site-ul pe care l-ai pus, dar din cele scrise cred ca e nevoie sa salvezi fisierul ca index.html , apoi sa il deschizi cu un code editor si in <body>o sa ai < body background='x.jpg' > iar tu o sa pui

    < body background='' width='100%'>. Asta daca am inteles bine. Daca poti sa imi arati site-ul poate te pot ajuta :D.

  6. Salut, primul meu post la cafenea:D

    Am pus 2 bilete azi. Unul lung tare, hochei si fotbal.

    Unul scurt si la obiect, in graba.

    Man. City - Liverpool 1 (1.95)

    Levante - Alcorcon 1 (1.60)

    Espanyol - Cordoba 1 (1.45)

    Chalkanoras - Aek Larnaca 2 (1.40)

    AS Roma - Fiorentina 1 (1.85)

    Nice - Dijon 1 (1.95)

    La Roma cu Fiorentina am niste dubii sa nu fie egal, acum cu norocu fiecaruia.

    Astept pareri:D

  7. Am si eu o intrebare..

    La un site, as vrea sa fac "border". Din moment ce nu pot posta URL-uri, cautati pe google (www.) tz-ac (.com)

    As vrea sa fac un border ca acela. Am facut lateralele dar un pot face colturile rotunde.. Vreo idee?

    Salut!

    Daca vrei numai jos sa fie coltul rotunjit ti-am facut un cod:

    Partea html

    
    <table align="center" height="400" width="441" border="9" id="coltrotund">
    
      <tr><td></td></tr>
    
    </table>
    
    
    Defapt la html iti trebuie sa pui doar id-ul in tabelul tau, Partea CSS
    
    <style type="text/css">
    
    #coltrotund
    
    {
    
    border-bottom-right-radius: 25px;
    
    border-bottom-left-radius: 25px;
    
    webkit-border-bottom-right-radius: 25px;
    
    webkit-border-bottom-left-radius: 25px;
    
    moz-border-radius: 10px 10px 25px 25px;
    
    moz-border-radius: 10px 10px 25px 25px;
    
    }
    
    </style>
    
    

    Am folosit border radius pentru a rotunji colturile. Ca sa il faci mai rotund modifici valorile din ultimile doua linii CSS.

    Bafta!

  8. Site-ul lui Marica necesita cunostinte de Flash.. si ma refer in principal la index deoarece celelalte le realizezi foarte usor si in html. Flash nu e cine stie ce.. dar prinde foarte bine pe paginile web. Majoritatea programatorile web folosesc flash la pagina de intro a site-ului ca fiind o harta a acestuia. Si nu cred ca dureaza chiar 5 minute sa fac acel index pentru un cunoscator dar in 1-2 ore e gata, si stiu asta din proprie experienta deoarece si eu lucrez in flash. Sanatate!

  9. Initial credeam ca vrei meniu dropdown, ca se putea realiza si via CCS fara JS. La prima vedere s-ar putea sa fie si Java, nu m-am uitat decat cateva secunde, dar e un efect @ hover oricum. Cand duci sageata peste div-ul in care sunt posturile primeste display:hidden; si dispare.

    O sa-ti scriu functia daca o sa am mai mult timp ca momentan nu prea pot. Anyway, poti arunca si tu un ochi peste google cu urmatoarele taguri la cautare : on click div display hidden (sau hover daca vrei cu sageata peste).

    Bafta

    mersi mult , dar m-am documentat.. am mai invatat cate ceva.. stiu sa fac si in js dar am invatat flash bine si totul e mai usor acum :D. Salut!

  10. Care se pricepe mai bine la java script. Cum as putea sa pun (nu prea stiu sa explic..) va arat un site cum as vrea sa arate http://www.cool-itv.net/ cand dam la Tv Online coboara programele in jos(acolo doar cand duci mouse-ul pe el coboara in jos, mie-mi ajuge sa dau si click , doar sa coboare). As dori sa stiu si eu cum se face :D.

  11. NU luati in considerare ce am scris mai sus.... Am gresit aproape tot, cred ca eram obosit, dar acum sunt ok si vreau sa corectez ceva:

    Verbul "a lua" la modul indicativ timp prezent pers I este: Eu iau in nici un caz eu i-au cum am vazut deseori la unii. In "i-au" i= pronume iar au= verbul "avea" fiind verb copulativ

    Referitor la "a insela" si "a insala" doom 2 accepta ambele variante, nu sunt de acord cu asta, dar in fine, oricum si-n dom-urile astea sunt multe aberatii, si in ceea ce priveste accentul pus pe unele silabe din unele cuvinte(ex.: trafic= accent pe prima silaba si trafic=cu accent pe a doua silaba( se chinuie unii de la televizor sa pronunte trafic si nici ca reusesc ) ) si in ceea ce priveste gramatica in general... Cum sa scoata ****** (cei care au editat cartea) diatezele de la verbe. Asta e o absurditate enorma... in fine eu vorbesc limba romana care am invatat-o si cu asta basta!

    Scuze de ce am scris mai sus... Se mai intampla #-o

  12. Salut!

    Nu am mai intrat de mult pe aici si acum ca am intrat chiar ma bucur ce vad. Multi de pe acest forum nu prea stiu sa scrie corect din punct de vedere gramatical si prin asta ma refer la cratime si la folosirea verbelor "a face" , la persoana II plural = "voi faceti" pe care "unii" sa para "destepti' o pun cam asa "voi face-ti" ceea ce e total gresit si sunt foarte multe exemple de acest fel. Lucky e bine ce ai scris pana pe la punctul 25-26 dar daca ii iei ("a lua" pers I singular= "eu iau" nu "eu i-au") cu " a insala" nu "a insela" sau "a asaza" nu "a asaza" deja le sucesti de tot mintile deoarece intram in doom-uri ceea ce ii depaseste pe acestea dar conform doom 2 verbul "a insala" se foloseste doar pentru "el pune saua pe ..."

    Oricum sustin idea foarte mult dar daca nu au invatat la timp carte nu cred ca vor pricepe ceva acu ! :)

    Tot ce trebuie e sa conjuge verbele inainte de a scrie o prostie :cool2:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...