Jump to content

Az.

Inactive
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Az.

  1. "Stop beating the dead horse" E o expresie ce se potriveste perfect la toata discutia asta.In prezent sigurul lucru care e dovedit 100% e ca oamenii au nevoia creada in ceva mai puternic decat ei.Fie dzeu,fie big bangul sau orice alta terorie ce explica macar putin conceptul de inifit.(dupa blocul asta e alt bloc,dupa planeta asta e alta,si etc)

  2. Pai si acuma daca ramai fara ceva dinti se pot inlocui,problema e cat tin.Eu mi-am rupt acuma 2 ani cu bmxul 2 dinti,din fericire daca pot spune nu sunt cei din fata.Si i-am inlocuit ,pana acuma nu am avut probleme cu ei dar tot aud povesti horror gen tin 5-10 ani maxim dupa care imi trebuie alt implant. :crazy:

  3. Vreau sa incep prin a zice ca sper ca specimenele care fac asa ceva sa nu vada lumina zilei ani buni.Dar ce nu inteleg eu cum nu poate interveni politia in maxim 2-3 zile?

    Si daca infractorii vin in casa si schimba cateva poze etc ,distrug toate actele din casa mai exista un set de contracte de vanzare cumparare ori la primarie ori la fostul propietar prin care se poate dovedi foarte usor ca e casa lor.

    Ori e falsa stirea ,ori sunt pur si simplu retardati britanicii care patesc asta si asteapta luni intregi dupa procese inutile cand un simplu act poate determina propietarul casei.

  4. M-am apucat acuma aproximativ 2 sapt sa vizionez Chuck,e super fain serialu :))

    Cel mai mult imi place cum evolueaza serialul de la un sezon la altul,in fiecare e parca pare alt show.Normal asta ar fi rau,dar o fac atata de bine incat merita aplauze :clap:

    Cel mai mult la Chuck imi place relatia dintre el si Sarah care btw e :wub: ..si sper ca nu o sa se distruga in sezonul 4 daca o sa o minta ca e acuma "super spy" .

    Oh si asta a fost al treilea sezon in care chuck nu a omorat inca pe nimeni,oare o sa omoare pe cineva pana la sfarsitul serialului ?

  5. ohoho pai cine nu ar fi vrut :wub: eu astept de vreo 9 sezoane o bataie deasta pentru smallville la nivel de super eroi, pana acum nimic, mai misto sunt bataile reale dupa youtube :))

    Sunt TV shows..pt ce vrei tu iti trebuie buget de film mare.Si mie mi-ar place sincer sa vad cum ar arata un inger in forma lui pura (am auzit doar descrieri de pe la Zach etc),sau un demon.Dar nu o sa se intample probabil asta niciodata .Oricum eu personal nu sunt dezamagit deloc de final,a fost superb :hail:

  6. Mult prea tare finalul de sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Spoilers : Peter si Olivia :wub: ..pacat ca acuma e Olivia prinsa pe cealalta parte :(..eram sigur in momentul care a dat grenada ca nu ea o sa treaca inapoi ,dar am tot sperat pana in ultima sec ca ma insel :D

    Belly e mort...damn abia astept sezonul 3 !!!!!!!!!!!!!!!

  7. FFS! OMFG! Cel mai bun episod de pana acum cu siguranta. Pacat ca a fost finalul sezonului :(( :(( :((

    Yup mai e mult pana in oct cand revine :hair:

    Intrebari :

    -incepe razboiul? :kar:

    -Ce reprezinta norii rosii?

    -Marcus e 5th Colum sau doar vrea sa para sa fie ?Ma gandesc ca e a doua ca ar fi putin exagerat ca 2 dintre advisorii lui Anna sa fie .

    -A functionat blissul pe Ryan?

    -Hobbes o sa ii tradeze in final sau nu ?

    Si ar mai fi multe dar va mai las si pe voi :)) Ma bucur ca Joshua nu a murit :bananadance2: si scena cu el si Lisa a fost superba :hail:

  8. ABC Cancels 'FlashForward', Renews 'V'

    Imagine IPB

    ABC has canceled FlashForward and the Alyssa Milano comedy Romantically Challenged.

    The network did, however, pick up alien invasion drama V for a second season.

    In addition to the two initial cuts, EW?s Michael Ausiello reports that Better Off Ted and Scrubs will not return for another season.

    Zach Braff shared similar sentiments about Scrubs back in March, saying, “It was worth a try, but?it didn?t work.”

    :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

    Happy happy happy :D

  9. Michal e "the " archangel ,nu e doar unul dintre ei.Cand Sam l-a tras dupa el in 'cusca" putea sa beem out din corpul lui Adam oricand.Dar tinand cont ca mai mult decat orice vroia sa il omoare pe Lucifer ,a sarit practic in cusca cu el ca sa il omoare cu toate ca risca sa fie prins acolo permanent.

    Cred ca ceva epic battle s-a dat intre ei(ce sper sa o vedem) si a castigat Michal.Sam a recapatat controlul permanent asupra corpului lui,doar ca nu mai e om acuma si e half demon 100%,boy king etc.A baut destul sange ca sa il schimbe complet,si faza cu luminiile palpaind de la capat e un indiciu clar ca nu mai e om si e hibridul ala ce il vroia yellow eyes.

    Totusi nu cred/sper ca o sa fie rau,expresia de pe fata lui la sf cand se uita la Dean nu parea sa indice asta.Dar nah poate e doar un caz de Lucifer-Michal,unde isi iubeste fratele,dar nu prea ii pasa de restul lumii.

    Una peste alta..o sa fie o vara lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

  10. La tine in avatar. :D

    Poate s-a adeverit viitorul ala cand isi pierdea the angelic thingie, si-a devenit sexguru. =)) Eu chiar nu stiu cand a disparut Castiel sau ce s-a intamplat cu el, oh well, fk him, si-asa e useless. xD

    +1 e boring deja ,sper sa nu apara sezonul viitor.Oricum apare in ep de maine dimineata :-j

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...