Jump to content

xIcarus

LinkManiac
  • Posts

    2,399
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xIcarus

  1. nostalgia nu a incercat sa se lanseze si anul trecut? sau imi aduc eu aminte balarii? 

     

    ce voiam sa intreb, dex mai e viu? am inceput recent sa mai joc asa 'la șto' dar parca m-as apuca pe vara de un server decent. 

     

    intre timp, daca sunteti careva pe aeron lasati-va numele aici, poate facem putina panarama. server foarte pocnit:)). 

    also, pe site la dex scrie ca au official GoD files. mi-e cam greu sa cred asta. true sau bullshit? 

  2. SCP containment breach este cel mai urat joc pe care l-am jucat din 2 motive:

     

    1) Jocul nu are poveste,absolut nimic,niciun intro cum ca ar fi o poveste

    2) Final gandit in 2 minute,pierdere de timp sa te joci acest joc,finalul acestuia fiind oribil,termini jocul in a fi omorat,crezand de la inceput ca vei scapa :)))

    din cate imi aduc aminte, scp are mai multe finaluri iar in unele poti scapa. 

  3. ba cam este diferenta asa mare, 2dor. e comparabila cu 630m pe care il am eu pe un asus. am vrut sa-mi iau un pavilion dv6 cu placa aia dar era cu 800 lei mai scump laptopul. mi-a furat ochii hp-ul ala, dar pe motiv bun. pretty much premium quality. 610 and the like sunt extrem de slabe, sunt un improvement foarte mic fata de integrata. 

  4. nu mi s-a parut op zerg pana acum in heart of the swarm, in niciun patch. spre deosebire de terran cu fucking mines care nu se distrug cand se detoneaza. si ataca air. are you kidding me:)).. or the new medivacs. aproape 2x faster heal si.. that speed boost? no comment. bine, e beta si presupun ca stim cu totii cum blizzard adora sa puna ceva in op mode ca apoi sa-l nerfuiasca so:))..

     

    toss got the short end of the stick, asta-i clar. imi place ca incearca sa le faca un strat solid de air. 

     

    insa nerful la fungal nu mi s-a parut necesar. fungal a fost asa atat de multa vreme, timp in care nimeni nu s-a plans, dar cand a inceput sa fie folosit des in scena competitiva s-a nerfuit fungalul. range-ul ok, sa zicem. dar cu proiectilul ala i dunno. la infested terran sunt 100% pro nerf. mi s-a parut intotdeauna ca nu ai cum sa pierzi versus o armata incoltita atata timp cat ai un numar ok de infestors. e ceva mai greu sa faci punish la bioball din cauza la fungal. acum vor sa faca bioball useful in lategame, nu era suficient ca e ridiculous in midgame.. 

     

    stalker, league? 

  5. Bine ...

     

    chiar ai decazut in ochii mei. compari iphone 5 cu varianta dual core de la galaxy s3. wtf? 

     

    singurul lucru la care iphone 5 e mai rapid e browser, si nu in mod signifiant. de asemenea, iphone 5 habar n-are multitasking, iar pe mine asta ma intereseaza la un telefon. si sa nu te vad ca-mi flashuiesti in fata gaming performance, s3 ruleaza pe o rezolutie mai mare. 

     

    tu nu intelegi faptul ca android este o platforma care iti ruleaza pe orice smartphone in timp ce ios este facut pentru un numar limitat de device-uri. asta in sine e revolutionar, nu ca x e mai rapid decat y sau invers. intr-un final cred ca un user capabil alege bazat pe sistemul de operare, nu pe faptul ca ala e mai rapid cu 10% hai ma da-o dracu. sunt niste diferente colosale intre cele doua sisteme de operare si noi stam aici sa comparam faptul ca unul e insignifiant mai rapid decat celalalt in browser, iar celalalt e insignifiant mai rapid in calcule. 

     

    bottom line, galaxy s3 este un telefon mai vechi decat iphone 5 si este un competitor excelent nu numai prin performanta, cat si prin features. si e si mai ieftin. fa calculele. 

    lucru interesant o sa fie cand apare urmatorul galaxy prin martie-aprilie daca imi aduc aminte cum trebuie. sa vedem in acelasi timp si apple ce raspuns o sa pregateasca. si sper sa fie un raspuns cum trebuie, nu o dezamagire ca iphone 5. 

    • Upvote 1
  6. Acum serios, vad inca un topic despre s3 vs iphone5 si nu pot sa ma abtin sa nu comentez. O sa imi spun parerea in legatura cu cateva chestii pe care le-am citit pe parcursul topicului.

    Iphone 5 better build quality. True. Dar merita sa dai atatia bani in plus pentru el? Si chiar la capitolul de build quality e destul de disputabil. Sunt sigur ca am vazut cu totii ca invelisul exterior din ceramica (parca?) se crapa incredibil de usor. Nu e tocmai ieftin de inlocuit.

    Pret vs specs. E un nobrainer ca hardware-ul lui s3 sterge pe jos cu cel al iphone 5. Iar iphone 5 este mult mai scump decat s3.

    Vesnica batalie intre ecrane. O sa recunosc, nu am vazut un ecran de iphone 5 in suficiente conditii incat sa-mi dau cu parerea, dar am sa zic un singur lucru. Imi tai venele daca atunci cand o sa testez unul o sa vad ca e o porcarie, asa cum am vazut ce gluma era ecranul de iphone 4 imediat dupa ce mi-am luat galaxy s1 (pe care inca il detin). Iar detinatorii de iphone 4 chiar ziceau ca gluma de ecran de pe telefonul lor e mai bun. Sper doar sa nu fie la fel.

    Nu am inteles exact daca s3 are LTE sau nu.

    Ce ma enerveaza la ambele telefoane e ca folosesc micro/nano sim. I don't get it. Mini-sim ce niezo avea?

    Acum despre os.. Ala de mai sus care a zis ca android e 'programat' de 'fermieri care au pus mana pe codul linux' nu are nicio treaba cu sistemele de operare. Nu sunt credincios dar mi-am facut cruce cand am citit postul ala.

    Sincer, ios 6 nu e atat de diferit fata de ios 5 pe cat vor unii sa creada. Cateva features in plus, o parte din care android le avea implementate de foarte mult timp. Singura chestie care e placuta la ios in general este feel-ul mai smooth. Se 'misca' mai bine pe romaneste. Desi mai nou cu android 4.1 diferenta este mult mai mica ca smoothness intre cele 2 os-uri.

    Let's face it. Iphone 5 a fost o totala dezamagire. Atata timp cat exista galaxy s3, nu mi-as cumpara un iphone 5 decat daca n-as avea ce sa fac cu banii.. Srs. Si nu e numai iphone. Mi se pare ca apple in general o ia intr-o directie aiurea. Ipad mini? That's a big fucking joke. Cine dracu vrea un ipad mai mic?

    Iar pentru cei care tot vad ca insista aiurea, ca de ce ai nevoie de 2 gb ram, de ce ai nevoie de quad-core cpu, ca e doar un telefon bla etc. Acel quadcore si acei 2 gb de ram te ajuta enorm in momentul in care iti cumperi o mufa hdmi, instalezi frumos ubuntu pe al tau telefon android si ai pe ecranul mare al televizorului un desktop perfect functional cu sistem de operare ubuntu. Iar acum o sa-si dea unii cu parerea sa spuna ca au laptopuri pentru asta. Iar gandind asa.. cine are nevoie de tablete cand exista laptopuri? Si totusi e mai comod sa iti scoti tableta sa citesti tampenii cand stai in pat decat sa stai cu un notebook in brate.

    • Upvote 6
  7. Prin pubstomping se presupune sa domini meciul din earlygame. Stomping rareori se face cu carry dar asta nu inseamna ca e imposibil, e doar mai greu. Si ce au zis baietii mai sus e total adevarat, poti fi cat de bun vrei, daca ai team de rahat rareori poti sa castigi. Acum 2 zile eram 1680, imediat am scazut la 1640 din cauza unui val de noobi iar acum incerc sa ma ridic din nou.

    Pubstomping in conceptia mea tine in primul rand de solo mid cu un burst. Pebbles (tiny) e un mid destul de usurel, ai base damage ridicol de mare si hp nu e chiar asa mic, dar armor mic. Atata timp cat ai un chalice si un bottle poti sa domini early-mid game. Cu portal key (dagger) poti oricand sa alegi un target si sa-l rupi in doua.

    Alt erou care imi place e fayde. Dar este mai greu de jucat decat pebbles. Dar in momentul in care atingi lvl 11 chiar devii o problema majora pentru ceilalti. Phase boots cat de repede poti, apoi codex (dagon). Am vazut foarte multi care isi fac codexul lvl 5 din prima. Totally not worth it. Dupa codex iti faci un bkb sau sange*yasha si apoi POATE iti upgradezi codexul la lvl 5. Codex e cel mai scump item din joc, tine minte.

    Mai e si monkey king care parerea mea e un erou stupid si imbalansat iar noobii care il joaca inca se plang ca nu are disjoint pe leap-uri. Cel mai cretin erou. Carry cu un earlygame mai bun ca al lui swift (yurnero).

    Stomping poti face si cu combo-uri. Armadon + nymphora e un lane pe care nu vrei niciodata sa-l vezi impotriva ta. Ar mai fi swift cu orice disable mai lung (electrician, polly, etc). Hammerstorm (sven) + alt stunner e naspa rau. Si in general 2 stunneri pe lane e durere. Ieri am avut in team un amic cu behemoth (earthshaker) facand lane cu un magmus (sk). Primul ring of mana a venit in minutul 6, al doilea prin minutul 8. Cu atatea stunuri nu ai ce sa faci.

    Sunt multe combo-uri, experimenteaza. Dar sa faci stomping mid se presupune sa stii ce faci. Iar daca vrei carry, invata sa farmezi efectiv. Si sa nu aud chestii gen predator in padure din minutul 1 sau dampeer la fel. Cu dampeer nu treci de 200 gpm in padure si mai faci max la aura care e cel mai pointless skill. Dampeer e burst cu potential de carry, nu carry cu burst cum cred multi. Invata static farming, adica sa tii lane-ul pe loc cat farmezi.

  8. Trebuia sa ma incadrez neaparat in 200 ron +/- 10
    Te ajungea 205 lei cu tot cu transport :) . Nu spun ca Titan-ul este rau, dar Macho-ul are 12 heatpipe-uri, ventilator de 16 cm fata de 12 al Titan-ului(deci mult mai silentios) dar si posibilitatea montarii inca unui ventilator, astfel realizand o configuratie push`n`pull(banuiesc ca si Titan-ul poate, dar pe pcgarage nu vad nicio clema de vanzare pt. Titan).

    Well in legatura cu zgomotul nu ma plang sincer. Avand in vedere ca am scos tractorul din pc. La turatie maxima indeed, e mai zgomotos. Dar in ~800 rpm in cat il tin e foarte ok. Probabil ca macho-ul e mai silentios indeed, dar asta e acum.

    Am omis sa includ niste poze.

    http://img807.imageshack.us/img807/3969/dscn2685p.jpg

  9. Din pacate intre timp au intervenit probleme financiare, asa ca am mers pe titan fenrir evo + pasta arctic silver. Trebuia sa ma incadrez neaparat in 200 ron +/- 10

    Pentru cei care au asrock extreme3 gen3: titan fenrir este INCOMPATIBIL cu aceasta placa. Clema care tine heatsinkul atinge radiatorul din dreapta socketului. Desigur, a trebuit sa tai un pic din ea si a intrat. Deci aveti grija.

    A meritat? Pai merge prime95 de vreo 15 minute si abia acum a indraznit sa sara de la 39 la 40 de grade. Deci e really wow. De la ~75 la 40 grade chiar e o diferenta ridicol de mare. Idle-ul de pe la 35 de grade la ~28. Deci chestia asta chiar isi face treaba. Multumesc pentru pareri.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...