Jump to content

h3ll_boy

Inactive
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by h3ll_boy

  1. In alta parte a laptopului nu am umblat si functiona inainte, deci nu are ce sa fie altceva. Nu porneste nici un cooler nimic, doar se aprinde un led cand apas butonul. Gandindu-ma logic, daca senzorul acela "spune" ca ecranul este lasat, cred ca sunt slabe sanse ca laptopul sa porneasca.

  2. Salut,

    Am si eu o problema la laptop. Am un Asus F5RL si am avut niste probleme cu balamalele, l-am desfacut le-am rezolvat dar problema e ca nu mai porneste laptopul. Fiindca am umblat in jurul ecranului ma gandesc ca e probabil sa fi dereglat senzorul care comanda sa se stinga ecranul cand las in jos clapa. Are cineva idee in ce consta acest senzor, cum functioneaza sau unde se gaseste?

  3. Salutare! Am si io o mica problema. Pe un calculator am internet de la clicknet modemul fiind conectat la calculator prin USB (nu prin placa de retea). Vreau sa creez o retea intre calculatorul asta si inca unul( ma intereseaza sa am internet la amandoua) folosind placile de retea onboard si cablu de retea. vreau sa imi spunetice trebuie sa fac. am incercat din network connections sa fac reteaua dar undeva ceva nu a mers bine. pls help me :P.

    P.S. sper k nu a mai fost un topic despre chestia asta, am cautat dar nu am gasit.

  4. nu zice nimeni ca ramii sunt defecti ci doar incompatibil... ar trebui sa te uit pe manualu placii de baza(se gaseste si pe net pe situ producatorului) si sa vezi cum trebuie asezati ramii. Se poate sa ai probleme si in functie de numarul de fetze pe care ai cip-uri la placutele de rami. io cand am bagat 1,5 g de ram la fel pateam si cand am citit manual, acolo scria fiecare placuta in ce slot trebuia sa fie...(aveam o placuta cu cip-uri pe 2 fetze si doua cu cip-uri doar pe o fatza)

  5. atata timp cat o sa aveti mentalitatea asta nu o sa se schimbe nimic. ei profita si isi bat joc de voi, iar voi ii lasati in pace, ba chiar ii priviti si admirativ, ceva de genu "io' te ce bazat e ala...il doare-n pix de unde si cum parcheaza"... ce ai facut u mi se pare chiar foarte bn...trebe sa fim realisti, singur nu o sa schimbi nimic, dar dak mai veneau 10, 20, ...50 de oameni si ziceau k "ia uite unde a parcat ala" ii se dadea sefu llui macar o mustrare...se intampla si a doua oara...ii dadea si o palma si-i zicea k e prost... a treia oara il baga-n masa (scz limbaju dak supara pe cnv :D)

    in concluzie...dak continuam sa stam cu capetele plecate ei o sa continuie sa faca pe stapanii (noi fiind sclavii)

  6. poi dak zici k ai avut virusi si i-ai sters e posibil sa fi sters file de care tinea functionarea browserelor. incearca sa reinstalezi mozila sau iexplorer. dak nu mere cred k ar fi cazu sa formatezi

    p.s.: teo ai postat k sa nu te plictisesti??? posteaza doar dak ai ceva de zis

  7. frate ce pot sa zic...romania tara tuturor posibilitatilor :| . singuru sfat care l-ai putea primi e sa-ti schimbi provideru de net...incearca si u clicknet... sunt destul de buni :beer:

  8. Am o foarte mare problema!!Am un pc cu placa video GeForce 7300Se.Intrebarea mea este(pot vedea filmele din pc pe tv si daca da, ce cablu imi trebuie(am tvout la placa,am incercat cu cablu care mi l-au dat dar nu merge.poate ma puteti lamuri cum si eventual pe ce program al tv-ului ar trebui sa mearga?

    cablul acela nu merge in ce sens?? nu se potrivesc mufele sau nu se vede nimic la televizor??

    dak mufele se potrivesc dar nu se vede la televizor pot sa-ti sugerez sa umbli prin control panel->nvidia control panel->set up multiple displays ( presupunand k ai driveru de la nvidia instalat :D)

  9. hamachi este un program care creaza o retea prin intermediul internetului... adica cineva creeaza reteaua si altii pot deveni membri... cred k o sa-ti foloseasca mult; age of empires sau cossacks nu cred k gasesti servere crackuite(sunt cam 90% k nu gasesti) dar poti sa joci in aceasta retea cu cine vrei

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...