Jump to content

Stef

Inactive
  • Posts

    1,172
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stef

  1. Sunt catolic.

    Si eu inainte sa fac pacate imi dau demisia din postul de credincios dar dupa ce termin revin la loc :) ca doar vreau sa ajung in rai ca tot omu.

    //ontopic.

    Mi se pare foarte normal avand in vedere ca nu mai este capabil sau ca a ajuns la concluzia ca nu mai este capabil insa de obicei ex cathedra are o influenta foarte mare asupra viitorului papa.

  2. Final foarte grabit si aiurea, faptul ca bart a murit nu a ajutat pe nimeni cu nimic, 9 episoade s-a zbatut chuck sa il dea jos si pana la urma nu rezolva nimic!!!

    si Dan e cel mai pussy personaj, in sezonul asta i-au schimbat personalitatea la fiecare episod. + episodul 9 ca 10 apare in cateva ore mi s-a parut ca jocul actoricesc a fost foarte slab, se observa de la o posta prin mimica si vorba ca joaca teatru.

  3. am inteles ca multi se plang de raiduri ca sunt grele , voi ce parere aveti ?

    btw imi place noul sistem cu itemupgrade

    Raidurile nu sunt grele, doar ca playeri s-au obisnuit ca in pve sa isi dea rotatia si atat. mai ales tanki care acum au ceva de munca, am ajuns sa mutam tot raidu dintr-o parte in alta ca nu sunt tanki sa dea taunt calumea.

  4. Va asigur eu ca jocul asta nu a concurat si nici nu va concura cu wow este mult mai slab fin toate punctele de vedere,eu unul l-am jucat si wow am jucat si joc si in prezent

    si ce treaba are lotro cu wow?

    desi sunt MMO'uri au stiluri foarte diferite

    @ gandalf eu mi-am cumparat acum ceva timp mithril edition si n-am avut probleme si a costat doar 10$.

  5. Eu ascult mai multe genuri de muzica, nu sunt fana unui singur gen. Dar stiu ca sunt persoane care sunt "devotate" unui singur gen. Spre exemplu genul ROCK.

    Intrebarea este : Cum ati ajuns rock'eri? biggrin.gif V'ati "convertit" pe parcurs? In ce circumstante ati ascultat pentru prima data acest gen?

    rocku nu este o secta sau o religie, este DOAR MUZICA, imi vine sa va lovesc cu capul de pereti pe astia cu conceptii de genu.

  6. Pai pamantul se invarte in jurul soarelui si in jurul axei sale, la fel luna se roteste in jurul axei sale, ceea ce inseamna ca un lift dintre pamant si luna ar fi cam imposibil doar daca ar fi format din mai multe bucati care sa nu fie legate intre ele.

  7. Romania nu prea e pe acolo....si in rest sunt doar cards din alea cu puncte pe walmart,best, target iar pe steam e ceva dar e 30 euroi :)

    Am vazut si eu packul de pe steam, nu stiu exact ce quest huburi contine dar probabil path of the fellowship si asta inseamna questuri cam pana la 60-65

  8. eu joc pe Vilya, lvl 43 singura chestie care nu imi place e ca trebuie sa platesti ca sa faci questuri in diferite zone...

    Mithril edition costa 9$ pe gamestop si primesti cam toate quest packurile pana la ~70 + 2000 turbine points cu care te descurci fara probleme.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...