Jump to content

ARES_GOD

Inactive
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ARES_GOD

  1. Mai joaca careva TERA pe aici ?

     

    As avea nevoie de vreo 2-3 oameni pe Tera NA - Serverul Ascension Valley, vreau sa fac un party static pentru endgame.

    Joc eu si cu inca 2 prieteni dar 1 dintre ei nu poate sa joaca constant (joaca destul de rare)

    Am nevoie de 1 priest si un lancer/brawler (tank) si inca 1 mystic ar fi perfect sau daca nu 1 DPS pentru a avea party perfect.

    Lasati aici un replay sau PM pentru detali.

     

    Si playeri care nu au level maxim sunt bine veniti daca sunt serios in legatura cu jocul, din pacate nu pot ajuta cu levelul deoarece pe tera power leveling e naspa rau de tot. Odata ce a-ti ajuns la level maxim va pot ajuta cu gear si instantele de care aveti nevoie si tot ce trebuie.

     

    Multumesc

  2. Buna din ce am vazut nu prea e nimic de black desert aici si sper ca am postat in sectiunea corecta.

     

    Are careva un guest pass de black desert inca nu sunt decis daca sa il cumpar sa nu si sper ca cu acest guest pass sa pot face o decizie si sa vad si cum merge jocul pe PC-ul meu.

     

    Multumesc si inca o data sper ca ma poate ajuta cineva si am postat in sectiunea buna.

  3. Din ce vad 9200 nu are driver pentru windows 7 (nu sunt 100% sigur dar se pare ca asa e) eu iti recomand sa iti bagi windows XP la PC-ul tau sau tractorul tau cum vrei sa ii zici :))) si nu cred ca o sa mai ai probleme si merge MU linistit pe Xp.

    • Upvote 1
  4.  

     

    Mai sunt Maniaci de pe aici care sa joace Tera Online?

    Eu joc tera, esti pe EU sau NA ?

     

    Momentan nu joc, vroiam sa-mi fac o idee daca exista oameni care joaca.

    Sunt interesat sa incerc si jocul asta :)

     

    Zic sa il incerci e chiar bun jocul mai ales cu "action combat" dar sa nu intri pe EU unde jocul e publicat de gameforge (penali rau de tot) intra pe NA unde e publicat de EnMasse, eu mai joc cu inca vreo 2 prieteni pe NA pe serverul Ascension Valley...

  5.  

     

    Salut,

    autentificarea via Steam e cam problematică dar asocierea ulterioară a contului de forum cu Steam n-ar trebuie să fie dificilă.

    Da eu tocmai aia vreu asocierea contului de steam dar nu merge din profil de la setari, sau fac eu ceva gresti ?

    Probabil.. văd că la mine a mers asocierea ulterioară cu Steam.. 

     

    Si atunci ce as putea sa fac ?

  6. Salut, incearca si din alt browser.

     

    Am incercat si tot asa

    Salut,

    autentificarea via Steam e cam problematică dar asocierea ulterioară a contului de forum cu Steam n-ar trebuie să fie dificilă.

    Da eu tocmai aia vreu asocierea contului de steam dar nu merge din profil de la setari, sau fac eu ceva gresti ?

  7. Sezonul 2 e pe sfarsite, ne pregatim de sezonul 3 sa vedem ce legendare mai prindem :)

    Aveti un clan ceva pe Diablo 3 ?

    Am eu un clan mic de tot doar eu cu un amic dar jucam non-season, "Lightbringers" nu am mai jucat de ceva timp :)

  8. Deci vreau sa imi adaug si contul de steam dar de fiecare data cand merg la setari si incerc sa ma loghez si prin steam doar incarca si isi da reload la pagina si nu se intampla nimic... Fac ceva gresti sau ?. Am caut si la search dar nu am gasit aceasta problema daca mai e undeva postata scz, Mersi.

  9. Chiar asa de greu e sa respectati un model de postare? Mai este si in engleza, multi poate nu stiu engleza la perfectie, macar cand dati copy paste incercati sa il treceti prin Google Translate.

     

    Pe viitor respecta te rog regulamentul.

    Ok inteles, greseala mea :) Mersi

     

    Aici e si versiunea tradusa.

     

    Skyforge este un free-to-play 3rd-person action-MMORPG (massively multiplayer joc roluri on-line), dezvoltat de către Allods echipei Grupului Mail.ru în colaborare cu Obsidian Entertainment si publicat de Mail.Ru - Wikipedia, enciclopedia liberă și filiala sa My.com - Wikipedia, enciclopedia liberă pentru anumite piețe. Proiectul a fost în dezvoltare din 2010, iar primul closed beta de testare a fost deschis jucătorilor selectate la 11 martie 2015 pentru PC, cu serverele NA și UE disponibile în prezent.

    În Skyforge, jucător ia pe un rol mai mare decât viața ca un nemuritor cu puteri incredibile lupta pentru a proteja lumea lui de armatele lui zei ostile, în cele din urmă devenind un zeu ei înșiși. Progresia Caracter cadrul jocului nu se bazează nivel. În loc de un format nivelare tradițional, Skyforge dispune de un sistem "prestigiu", care permite un jucător pentru a avansa în funcție de suma totală a statisticile lor si progresia. Acest sistem permite jucătorilor Skyforge să dezvolte și să treacă la mai multe clase, în orice moment, mai degrabă decât să fie blocat într-un loc mai devreme de clasă joc ca MMO-uri comune. Ca jucător câștiguri mai prestigiu, conținut suplimentar, de viteze, iar adepții sunt deblocate. Odată ce mod zeu este atins Skyforge include un sistem de progresie suplimentar, care permite utilizatorilor să gestioneze adepții lor pentru a crește puterea globală caracterul lor.

    Skyforge este un MMO de acțiune-joc de luptă în care jucătorii deplasa prin lume, folosind chei WASD cu mouse-look și tab-direcționare în scopul și abilități primare combat.The jucator sunt axate pe butoanele stânga și dreapta mouse-ului, astfel circulație și de luptă sunt perfect amestecate și ușor de învățat

    Skyforge este free-to-play, dar va cuprinde o stare Premium opțional și Cash Shop pentru a permite plata pentru anumite elemente, cum ar fi produse cosmetice. În prezent, Pachete 3 fondatorilor au fost eliberate că acorde acces imediat la testele beta închis, împreună cu o varietate de alte recompense.

    • Upvote 1
  10. SKYFORGE

     

    XixYTwg.jpg?1

     

    Skyforge is a free-to-play 3rd-person action-MMORPG(massively multiplayer online roleplaying game) developed by the Mail.ru Group's Allods Team in collaboration with Obsidian Entertainment and published by Mail.Ru and its subsidiary My.com for selected markets. The project has been in development since 2010 and the first Closed Beta Test was opened to selected players on March 11, 2015 for the PC, with the NA and EU servers currently available.

     

    In Skyforge, player takes on a larger than life role as an immortal with incredible powers battling to protect his world from the armies of hostile gods, eventually becoming a god themselves. Character progression within the game is not level based. Instead of a traditional leveling format, Skyforge features a “prestige” system, which allows a player to advance based on the sum total of their stats and progression. This system allows Skyforge players to develop and switch to multiple classes at any time, rather than being locked into an early game class choice like common MMOs. As a player gains more prestige, additional content, gear, and followers are unlocked. Once god mode is achieved Skyforge includes an additional progression system which allows users to manage their followers to increase their character's overall power.

     

    Skyforge is an action-combat game MMO in which players move through the world using WASD key with mouse-look and tab-targeting aiming and combat.The player’s primary abilities are focused on the left and right mouse buttons so movement and combat are seamlessly blended and easy to learn

     

    Skyforge is free-to-play, but will feature an optional Premium Status and Cash Shop to allow payment for certain items, like cosmetics. Currently, 3 Founders' Packs have been released that grant immediate access to Closed Beta tests along with a variety of other rewards

     

    Jocul este inca in CBT (Closed Beta Test) puteti aplica pe site pentru beta sau se poate cumpara Founder's Pack tot de pe site, pare promitator de aceea am si facut acest post, multe lucruri se pot schimba, repet jocul este inca in BETA.

     

     

     

    Source - Wikipedia

    Official Site

    Founder's Pack LINK

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...